• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Evvel Allah, Bismillah...Kasım 2014 Aşılama ve Tüp bebek yaptıracak bütün arkadaşlar :)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Cmtsi için alılama bekliyordum ancak bugün kü kontrolümde yımurtalarının biraz daha büyümesine karar verdi dr um, 5 tane 15,5 mm lik yumurta, hayırlısı artık bakalım

canım hadi hayırlısı bildiğim kadarıyla gunde 1mm buyuyorlar 3 gün sonra çatlatma iğneni vurursun salı en geç yapılır inşallah aşılaman :)

canım hadi hayırlısı bildiğim kadarıyla gunde 1mm buyuyorlar 3 gün sonra çatlatma iğneni vurursun salı en geç yapılır inşallah aşılaman :)
İğneye devam bu arada, bir an önce olsun istiyorum artık, cmtsiçatlatmayı vururuz heralde dedi dr... Bir yandanda gerginim bu kadar çike çektik, iğneler gitler geller allahım yardımcımız olsun...

Kizlar ben 5 kasim asilamasindanim, bugun baya baya adet sancisi cekiyorum, adet sancisi icin erken ama endise ediyorum tutmayacak diye :KK43:
aaa az önce ümitsizlik yo demiyormuydunn cnm ben oncekı ay kımyasal gebelık gecırdım adet gunune kadar adet belırtısı oluyo adet gunun gelınce şıp dıye kesılıo

Allah Allah beni de 20 dk yatırdı orda bugün wc hariç kalkma dedi. bebişlerimiz bizimle olsun da nasıl olursa olsun dimi ama :)

canım hemen ekliyorum seni de listemize, aramıza tededi
Allah Allah beni de 20 dk yatırdı orda bugün wc hariç kalkma dedi. bebişlerimiz bizidedi
happymeal .!.:
Allah Allah beni de 20 dk yatırdı orda bugün wc hariç kalkma dedi. bebişlerimiz bizimle olsun da nasıl olursa olsun dimi ama :)

canımaklımızdayorum seni de listemize, aramıza tekrar hoşgeldin :)

canım 2. çizgi silik de olsa göründüyse ve çatlatma iğnesinin üstünden 10 gunden fazla geçtiyse o test pozitiftir. sonucunu almana 20dk kalmış inan bana bende burda senin adına çok heyecanlıyım. hadi bize güzel haberler ver. galiba eşin aşılamanı başarılı yapmış :)

tatlım hemen ekliyorum ismini listemize. aramıza hoş geldin. bebiş bu kez gelicek inşallah :)

canım geçmiş olsun hayırdır ne dikişi bu?

ahh hkom cum valla yazdığını okuyan cennetlik. çok seslendik sana buradan. dur şimdi bak sen çok acele etmişsin dur azıcık. yarın 14. gununmuş bi kan testi ver bakalım hele bi dur moralini bozma hemen. hayırlı haberlerini bekliyoruz :)

sorma canım ya bende çok heyecanlıyım. ben bi yandan ateş ölçme yontemini kullanıyorum. dun sabah ateşim biraz düşünce gelio kırmızılar demiştim gerçi adet görmem için de erken ama üzülmüştüm bugün daha iyiyim. bakalım hakkımızda hayırlısı. dun akşam otururken tv de titanic izlerken ki şu an fox tv de tekrarı var dedimki yarın ilk idrarla test yapıcam. sonra dedimki napıosun ya daha çok erken, 1 haftada anca rahme inio yumurta ne zaman ne salgılamaya başladı da idrara karıştı acele etme diye telkin ettim kendimi bugun yapmadım. yarın da telkin edersem belki mübarek cuma gunu yaparım :) belli olmas :)

canım inşallah hiç bir şeye gerek kalmadan gelir bu ay bebişin :)

olsun da nasıl olursa olsun dimi ama :)

canım hemen ekliyorum seni de listemize, aramıza tekrar hoşgeldin :)

canım 2. çizgi silik de olsa göründüyse ve çatlatma iğnesinin üstünden 10 gunden fazla geçtiyse o test pozitiftir. sonucunu almana 20dk kalmış inan bana bende burda senin adına çok heyecanlıyım. hadi bize güzel haberler ver. galiba eşin aşılamanı başarılı yapmış :)

tatlım hemen ekliyorum ismini listemize. aramıza hoş geldin. bebiş bu kez gelicek inşallah :)

ahh hkom cum valla yazdığını okuyan cennetlik. çok seslendik sana buradan. dur şimdi bak sen çok acele etmişsin dur azıcık. yarın 14. gununmuş bi kan testi ver bakalım hele bi dur moralini bozma hemen. hayırlı haberlerini bekliyoruz :)

sorma canım ya bende çok heyecanlıyım. ben bi yandan ateş ölçme yontemini kullanıyorum. dun sabah ateşim biraz düşünce gelio kırmızılar demiştim gerçi adet görmem için de erken ama üzülmüştüm bugün daha iyiyim. bakalım hakkımızda hayırlısı. dun akşam otururken tv de titanic izlerken ki şu an fox tv de tekrarı var dedimki yarın ilk idrarla test yapıcam. sonra dedimki napıosun ya daha çok erken, 1 haftada anca rahme inio yumurta ne zaman ne salgılamaya başladı da idrara karıştı acele etme diye telkin ettim kendimi bugun yapmadım. yarın da telkin edersem belki mübarek cuma gunu yaparım :) belli olmas :)

hoşgeldin :)

Ccanim muayne oldum birisi cok iyi durumda 3 tane yumurta gelismis dr um bunu degerlendirelim bosa gitmesin tutma sansi yuzde on ama en azindan pat die tup bebege gecmemis oluruz dedi.maddi olarak sizi darsmayacaksa denemeye deger dedi esimin sperm sayisi 7 milyondu yuzde 50 si hareketli yikama sonrasi 2.5-3milyon civari hareketli elde ederiz buda asilama icin yeterli dedi Bugece 2 de gobekten catlatma ignesi vurucamcumartesi saat 2 de asilamam yapilacak.ne umutluyum nede degilim nasreddin hoca hesabi ya yutarsa:)asilamayi gozden cikarmistik ama en azindan aklimizda kalmamis olur

Kizlar ben 5 kasim asilamasindanim, bugun baya baya adet sancisi cekiyorum, adet sancisi icin erken ama endise ediyorum tutmayacak diye :KK43:

Bende öyleyimm sivilcelerde belirdi çenemde minik minik hep öncesi olur böle
Dur bakalım üzülme canım

Ccanim muayne oldum birisi cok iyi durumda 3 tane yumurta gelismis dr um bunu degerlendirelim bosa gitmesin tutma sansi yuzde on ama en azindan pat die tup bebege gecmemis oluruz dedi.maddi olarak sizi darsmayacaksa denemeye deger dedi esimin sperm sayisi 7 milyondu yuzde 50 si hareketli yikama sonrasi 2.5-3milyon civari hareketli elde ederiz buda asilama icin yeterli dedi Bugece 2 de gobekten catlatma ignesi vurucamcumartesi saat 2 de asilamam yapilacak.ne umutluyum nede degilim nasreddin hoca hesabi ya yutarsa:)asilamayi gozden cikarmistik ama en azindan aklimizda kalmamis olur
İnşallah tutar canım, merakla bekliyorum seni... Bu ay epey bir gel git yaşadın, dikkatli ol lütfen stres yapma, olacak bişeysede stresten olmduramayacağız allah yardımcın olsun

Bende öyleyimm sivilcelerde belirdi çenemde minik minik hep öncesi olur böle
Dur bakalım üzülme canım
Valla benim de bildigin kasiklarim buruluo sonra saatlerce cit yok sonra kisa bi bidaha buruluo yani bi tuhaf

aaa az önce ümitsizlik yo demiyormuydunn cnm ben oncekı ay kımyasal gebelık gecırdım adet gunune kadar adet belırtısı oluyo adet gunun gelınce şıp dıye kesılıo
Ne bileyim canim ya iste psikoloji her seyi dusunduruyor insana

Canim cok sevindim %10 10dur. Hemen guncelleyelim listemizde su an telden giriyorum. Cok sevindim hadi insallah sen yuzumuzu guldur canim.

minik bebikler için her bişeye değer ;) Allah izin verirse daha doğum sancıları yaşıcaz :) inşallahhhh :) bizi mutlaka haberdar et canım benim de bu ay olmaz ise bi dahaki ay tup denicez gibi duruyor hakkımızda hayırlısı. tup çok zormuş sanırım. yumurtaların toplanması süreci filan nasıl? kaç dk baygın kalıosun? anestezisiz olmuyor mu? o gun hastanede kalıyor musun mesela? sanırım tüp bebekteki en zor uygulama yumurta toplanması. transfer o kadar zor bi işlem değilmiş sanırım.

canım benim ya geçmişler olsun. inşallah hortlamaz. hem ümitsizliğe kapılmak da yok tamam mı?

aynen cnm yazarim yerlestirme oldugu gun evet en zoruu yumurta toplama ben cok aci cekiyorum cik zor geciyo benimki normali okadar olmuyomus anestezi altinda oluo cunku aciya dayanamazsiniz bi iki saat dinledirip eve yolluyolar ve 15 dk suruo ben narkozda uyanamiyorum.uyanincada aglamaktan konusamiyorumm allah yardimcimz olsun :(

İnşallah tutar canım, merakla bekliyorum seni... Bu ay epey bir gel git yaşadın, dikkatli ol lütfen stres yapma, olacak bişeysede stresten olmduramayacağız allah yardımcın olsun
Amin canim insallah hayirlisi neyse onu nasip et Allahim dedim hep bunuda denemek varmis kaderde ben cok pozitifim icim cok rahat stressizim :)olumsuzda olsa sonu herseye hazirim

Kizlar aksam uzeri kendi doktorum gittim guzel cmtsi testi tekrarlayalim dedi bird3 düşük tehlikesine karşı crnone jel verdi bi de aspirin verdi bu jel progesteron iceriyomus yan etkilerinde goguste sisme hassaiyet bunun yani sira adet doneminde yasadigimiz belirtilet var demek istedigim tutmafi olmadi adet olucam diye dusunmeyin belkide bebisler yapisti annelerini yiyor :)

Valla benim de bildigin kasiklarim buruluo sonra saatlerce cit yok sonra kisa bi bidaha buruluo yani bi tuhaf

Ne bileyim canim ya iste psikoloji her seyi dusunduruyor insana

Canim cok sevindim %10 10dur. Hemen guncelleyelim listemizde su an telden giriyorum. Cok sevindim hadi insallah sen yuzumuzu guldur canim.
Isallah canim iptaldi degildi derken nasip boyleymis bakalim denemefik demeyiz.asilamdan 15 gun sonrasi tam adet gunume rastliyor zaten bat 1aralik diyebiliriz canim

Back