• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Evvel Allah, Bismillah...Kasım 2014 Aşılama ve Tüp bebek yaptıracak bütün arkadaşlar :)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Merhaba arkadaşlar ben kontrolden geldim simdi bugün 8. Günüm bir tane yumurtamsı erken olfunlasmis ve catlamis onu kaybettik :KK43: diğerlerinde çok ama daha kucuklermis bir kutu daha gonal f basliycaz isin kötüsü ilaçlarla birlikte kistlerimde büyümüş ve patlama riski varmis karin agrin artarsa acil gel dedi :KK43: kaç gündür karnim agriyor diyordum zaten yumurtalarim çok mu büyüdü ne yapti diyodum meğer bilmisim bitanesi mefta olmuş :KK43: durum kritik anlayacaginiz cumartesiye kadar iğneye devam cumartesi tekrar kontrol var :KK43:((

canım öncelikle geçmiş olsun Allah beterinden sakınsın.
elbetteki dr un en iyisini bilir ama benim bildiğim kist varken ilaç kullanılmıyor ben öyle kaç ay beklediğimi biliyorum kist erisin tedaviye öyle başlayalım cunku yumurta gibi kisti de buyutuyor bu ilaçlar demişti dr um. sen bi danış istersen.

Kizlaaar guzel dilekleriniz icin çok teşekkür ederim kocamdan once size söyledim :) bende hamilelige yorabilecegim bi belirti olmadi kendinizde belirti aramayın demekki olmayada biliyor

fallenangel8 fallenangel8 canım ne alemdesin merak ettim dun gittin mi dr a?
gördün mü minik bebikinin kesesini?
Canım gittim eksik olma merak etmen çok hoş..Gördük çok şükür keseyi, kese içinde minik yol kesesini de gördük.Dr gelişimi boyutları çok iyi dedi .2 hafta sonra kalp atışları içi çağırdı .Dua edin boş gebelik fln olmasın şimdilik en büyük korkum o .İnşallah kalp atışlarını da duyarız hayırlısıyla daha 2 hafta var :KK43:

Canım gittim eksik olma merak etmen çok hoş..Gördük çok şükür keseyi, kese içinde minik yol kesesini de gördük.Dr gelişimi boyutları çok iyi dedi .2 hafta sonra kalp atışları içi çağırdı .Dua edin boş gebelik fln olmasın şimdilik en büyük korkum o .İnşallah kalp atışlarını da duyarız hayırlısıyla daha 2 hafta var :KK43:

canım benim aşk olsun merak edicem ilgilenicem tabi bizim topiğimiz aşılamayı takip edip sonucunu öğrenene kadar değilki :) sen güzeli iyiyi olumuyu düşün. Rabb'imin izniyle bu kez bebikin seninle. ama keseyi gördüm diyorsun buna rağmen boş kese olabiliyor mu?
yok canım yok sen hiiiiç olumsuzu düşünme o bebik o eve girecek Allah'ın izniyle :)

[QUOTEhappymeal, post: 37771442, member: 478747"]canım öncelikle geçmiş olsun Allah beterinden sakınsın.
elbetteki dr un en iyisini bilir ama benim bildiğim kist varken ilaç kullanılmıyor ben öyle kaç ay beklediğimi biliyorum kist erisin tedaviye öyle başlayalım cunku yumurta gibi kisti de buyutuyor bu ilaçlar demişti dr um. sen bi danış istersen.[/QUOTE]

Canim benim kistler kuculmuyor ve tedavisinde yok ameliyat daonermiyolar kküçük boyutta diye ve rezervlerde de zarar veeiyormus ameliyat buda erken menapoz gibi bir suru şeyi tetikliyor.ilaçlar ama büyütmüş iste :( çikolata kisti hastaligi ta anne karbondan gelen bir şeymiş ameliyat da kkesin çözüm değil çünkü tekrarlıyor.bilmiyorum ne yapacagiz öyle. Telaslandim ki Nasil doktor öyle diyince.:( hayirlisi ama benim bu durumda hamile kalman çok zor

[QUOTEhappymeal, post: 37771442, member: 478747"]canım öncelikle geçmiş olsun Allah beterinden sakınsın.
elbetteki dr un en iyisini bilir ama benim bildiğim kist varken ilaç kullanılmıyor ben öyle kaç ay beklediğimi biliyorum kist erisin tedaviye öyle başlayalım cunku yumurta gibi kisti de buyutuyor bu ilaçlar demişti dr um. sen bi danış istersen.

Canim benim kistler kuculmuyor ve tedavisinde yok ameliyat daonermiyolar kküçük boyutta diye ve rezervlerde de zarar veeiyormus ameliyat buda erken menapoz gibi bir suru şeyi tetikliyor.ilaçlar ama büyütmüş iste :KK43: çikolata kisti hastaligi ta anne karbondan gelen bir şeymiş ameliyat da kkesin çözüm değil çünkü tekrarlıyor.bilmiyorum ne yapacagiz öyle. Telaslandim ki Nasil doktor öyle diyince.:KK43: hayirlisi ama benim bu durumda hamile kalman çok zor[/QUOTE]

hayır hayır lütfen hiç böyle şeyler düşünmüyoruz dr ne dediyse bir bir uyguluyoruz, ben hep ne diyorum Allahın izniyle o bebikler bu evlere girecek :)

merveks canım sen neyaptın testi nezaman yapacaksn.
Ben umutsuzum cnm ya bi ağrım sızım yok ama hafif bi başağrım var ve adet sivilcelerim çıktı adet olucam büyük ihtimal ama bi belirti gelmezse ctesi bi test yapmayı düşünüyorum bakalım :KK43: bide 7 aydan sonra bu ay ancak kurtulduğum mantar enfeksiyonum yeniden hortluyo onada moralim bozuldu hepten umudum gitti yani.

Kizlaaar guzel dilekleriniz icin çok teşekkür ederim kocamdan once size söyledim :) bende hamilelige yorabilecegim bi belirti olmadi kendinizde belirti aramayın demekki olmayada biliyor
tebrik ederiim cnm rabbim kucagina almayi nasip etsin ins bizede dua et cok sewindim adinaaa :)

tmm cnm daha bilmiorum.ki cumartesi kontrole gitcemm o zaman belli olcak ilaclar yeterli gelmistir ins delik desik oldum tam 35 igneee :)

minik bebikler için her bişeye değer ;) Allah izin verirse daha doğum sancıları yaşıcaz :) inşallahhhh :) bizi mutlaka haberdar et canım benim de bu ay olmaz ise bi dahaki ay tup denicez gibi duruyor hakkımızda hayırlısı. tup çok zormuş sanırım. yumurtaların toplanması süreci filan nasıl? kaç dk baygın kalıosun? anestezisiz olmuyor mu? o gun hastanede kalıyor musun mesela? sanırım tüp bebekteki en zor uygulama yumurta toplanması. transfer o kadar zor bi işlem değilmiş sanırım.

Ben umutsuzum cnm ya bi ağrım sızım yok ama hafif bi başağrım var ve adet sivilcelerim çıktı adet olucam büyük ihtimal ama bi belirti gelmezse ctesi bi test yapmayı düşünüyorum bakalım :KK43: bide 7 aydan sonra bu ay ancak kurtulduğum mantar enfeksiyonum yeniden hortluyo onada moralim bozuldu hepten umudum gitti yani.

canım benim ya geçmişler olsun. inşallah hortlamaz. hem ümitsizliğe kapılmak da yok tamam mı?

Bi hamile kalabilsem pko da var bende bedevi gibi bahtsizim

ya arkadaşlar neden biz ümitsiz bi topiğiz hep olumsuzları düşünüyoruz atın artık şu kötü düşünceleri yaşanmış olumsuz örnekleri güzel şeyler düşünün o bebişler gelicek diyorum Allah'ın izniyle inşallah :)

ya arkadaşlar neden biz ümitsiz bi topiğiz hep olumsuzları düşünüyoruz atın artık şu kötü düşünceleri yaşanmış olumsuz örnekleri güzel şeyler düşünün o bebişler gelicek diyorum Allah'ın izniyle inşallah :)
Ben bu ay olacak diye dusunuyorum bilmiom ama gelecek bebisler bi oglum olcak biliorum ama ne zaman olcak onu bekliyoruz iste

minik bebikler için her bişeye değer :KK66: Allah izin verirse daha doğum sancıları yaşıcaz :) inşallahhhh :) bizi mutlaka haberdar et canım benim de bu ay olmaz ise bi dahaki ay tup denicez gibi duruyor hakkımızda hayırlısı. tup çok zormuş sanırım. yumurtaların toplanması süreci filan nasıl? kaç dk baygın kalıosun? anestezisiz olmuyor mu? o gun hastanede kalıyor musun mesela? sanırım tüp bebekteki en zor uygulama yumurta toplanması. transfer o kadar zor bi işlem değilmiş sanırım.

canım benim ya geçmişler olsun. inşallah hortlamaz. hem ümitsizliğe kapılmak da yok tamam mı?
Ya ümitsiz hiç olmak istemiyorum ama maalesef belirtilerde o yönde olunca kendimi kandırmıyım diyorum.ufak bi ümit yokmu tabiki var gelmeyen regl dan ümit kesilmez :)

Back