• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Evvel Allah, Bismillah...Kasım 2014 Aşılama ve Tüp bebek yaptıracak bütün arkadaşlar :)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
hasekinin aşılamasını eşi mi yapmış ..doktormuymuş

heheh :) canım dr aşılamadan vazgeçmiş çatlatma iğnesi yapılmış, eşiyle aşılama olacak olsaydı diye düşünerek o gün ilişki olmuş. bende ona listeye alalım seni filan sorunca eşim yaptı aşılamamı dedi ve durumu izah etti. espri onun esprisi öyle yani. onunki doğal yolla olacak olursa çatlatma iğnesiyle. aşılama değil. aman olsun da gelsin de o bebişler en zahmetsizinden gelsin :)

o zaman aşağı yukarı yumurtlama zamanı yani. ben şimdi hsg sonucumu vericem de. merak ediyorum ne zaman .ağırırlar diye. öbür aya kaldı demek ki

canım genelde hsg çekilen ay bi işlem yapmak istemiyorlar bir sonraki adetinde muhtemelen tedavine başlarlar, hakkında hayırlısı inşallah.

heheh :) canım dr aşılamadan vazgeçmiş çatlatma iğnesi yapılmış, eşiyle aşılama olacak olsaydı diye düşünerek o gün ilişki olmuş. bende ona listeye alalım seni filan sorunca eşim yaptı aşılamamı dedi ve durumu izah etti. espri onun esprisi öyle yani. onunki doğal yolla olacak olursa çatlatma iğnesiyle. aşılama değil. aman olsun da gelsin de o bebişler en zahmetsizinden gelsin :)

canım genelde hsg çekilen ay bi işlem yapmak istemiyorlar bir sonraki adetinde muhtemelen tedavine başlarlar, hakkında hayırlısı inşallah.

ayy ilahi happymeal bende doktor sandım bi sevindimki işi kolaymış diye heveslenmiştim bende neyse doğal yolla olması daha da mucize hadi hayırlısı bekliyorum bende şimdi sonucu heyecanla inşallah hamiledir.

ahh hkom cum valla yazdığını okuyan cennetlik. çok seslendik sana buradan. dur şimdi bak sen çok acele etmişsin dur azıcık. yarın 14. gununmuş bi kan testi ver bakalım hele bi dur moralini bozma hemen. hayırlı haberlerini bekliyoruz :)
İnşallah canım, inan ki çok istiyorum. İnşallah bir sürpriz olur, yarın yazmaya çalışacağım.

Ayy iyi o zaman adet hissi moral bozuyo
evet erken oldu happycimm çook merak ediyorum neçıkacak hem görmüş oluruz 9.günde değer ne fenamı :))

En doğrusu hasekininki tam zamanında yapıyo bakalımm heyecan sardıııı

Kızlar ben geldim kocamin yaptığı aşı tutmuş beta hcg 55.6 pazartesi tekrar baktircam ama bu aksam kendi doktoruma gidip dusuk onleyici bi ilac bisey isticem :)

oooooo çok sevindim canım hayırlı olsun eşine soyledinmi darısıda bizlere inşallah cidden çook iii geldi bu haber..allah kucağına versin

Kızlar ben geldim kocamin yaptığı aşı tutmuş beta hcg 55.6 pazartesi tekrar baktircam ama bu aksam kendi doktoruma gidip dusuk onleyici bi ilac bisey isticem :)
aşılamayı kocam yaptı diyosun ya bende eşin kadın doğum doktoru zannettım nekadar şanslı falan diyorum olay farklıymışhappymeal sağolsun bilgilendirdi beni o aşılama o aşılama değilmiş meğer

Canımm tebriklerr gözünüz aydınnn Allah sonuna kadar sorunsuz götürsün sağlıklaakucağına almaknasip olsunn
belirti varmıydıı anlatsana neler olduuu

canım genelde hsg çekilen ay bi işlem yapmak istemiyorlar bir sonraki adetinde muhtemelen tedavine başlarlar, hakkında hayırlısı inşallah.[/QUOTE]

hıı anladım tamamdır. diğer adete kadar bitkisellere devam ediyim o zaman

canım benim çok sevindim :) bak Rabb'im gönlüne göre verdi. aşılama masrafına girmeden bebeğin sana tutundu :) darısı kalp atışlarını duymaya inşallah :) canım ya nasıl sevindim. hadi bize belirtileri anlat. bugun kaçıncı günündü kaç yumurta vardı? eşine söyledin mi?

Merhaba arkadaşlar ben kontrolden geldim simdi bugün 8. Günüm bir tane yumurtamsı erken olfunlasmis ve catlamis onu kaybettik :( diğerlerinde çok ama daha kucuklermis bir kutu daha gonal f basliycaz isin kötüsü ilaçlarla birlikte kistlerimde büyümüş ve patlama riski varmis karin agrin artarsa acil gel dedi :( kaç gündür karnim agriyor diyordum zaten yumurtalarim çok mu büyüdü ne yapti diyodum meğer bilmisim bitanesi mefta olmuş :( durum kritik anlayacaginiz cumartesiye kadar iğneye devam cumartesi tekrar kontrol var :(((

Back