- 12 Kasım 2014
- 842
- 869
- 123
- 32
- Konu Sahibi Happy Meal
-
son adet tarihim 7 kasim bekledigim 7 aralik evet 3. denrmem ve bu teedavim 4 ekim adet olmustum adetin 21. gunu ignelere basladm ignelerii kullanirken adet oldumm ve adetin 3. gunu menopur ignelerine basladim yani 30 35 ignedir vuruldum onumuzseki hafta yumurtslar toplanit die umut ediorum cok uzadi tedwison adeti tarihim 7 kasimm
Zaten olunca da soylemiycem kimseye dikis atilck bana o atilmadan yine demiycem
Canim kesin demek için erken ama inşallah hamileyimdir bende asilamadan 1 hafta sonra goslerimde sislik aci kasiklarimda belimde agri oldu ama 3-5 gundur hiçbir belirti yok
ii yapmışşın canım bol şanş ve yumoş getirmesi dileğiyle.
Bende iki gun once basladim
Canim istersen yaptir 12. Gun de ciktigi oluyormus ya da bekle bi kac gun daha, benim de bugun asilama gunjnu saymazsak 7. Gunu. Dun yumurta tarafinda nefesimi kesecek batmam oldu bir iki dk sonra gcti, brn bi de ates olcme yontemini kullaniyorum bugun biraz ates dustu sinirlerkm bozulu umitsizlige kapildim, hakkimizda hayirlisi insallah. Bu araa bebislerrr istiyoum ve hkom foruma girmiyor ben de meraktan catliyorum
Ogretmenim ben cnm sabah aksama kadar ayaktayim yok ben hamilelikten sonra heyet raporu alip okulu birakicamaynen canım inş hamile olursun ve kucağına alırsın
senin biraz daha fazla dinlenmen lazım ozaman canım nerde çalışıyosun izin rapor alabılırmısın
Ogretmenim ben cnm sabah aksama kadar ayaktayim yok ben hamilelikten sonra heyet raporu alip okulu birakicam
Merhaba kızlar,
Ben aslında takipteyim okuyorum yazılanları hep, ama birşey yazmamıştımHappy Meal in yazdığını görünce yazayım dedim. Şimdi ben çok meraklandım biliyorum @deniz333 de söylemişti yapmayın diye ama sabredemedim, 7.gün ve 9. gün evde idrar testi yaptım sonuç negatif, 10.gün kan testi yaptırdım o da negatifti. Kan testinin sonucunu görünce çok üzüldüm, muhtemelen bu aşılamam tutmadı kızlar benim. Ama yarın 14. gün tekrar kan testi yaptıracağım, çünkü doktorum 14. gün istemişti. Ama umudum yok yani ne yalan söyleyeyim. İnşallah ikinci hamile haberini yarın verebilirim size ama
Asilamanin 7. Ve9. Gunleri test icin cok ama cok erken insallah yarin guzel haberler verirsin
Ay ewetttt bimde satiliodu onceden simdi o da yok cok zor buldum bendesağolun kızlar. yalnız piyasada kuru incir bulmak çok güç
Ay ewetttt bimde satiliodu onceden simdi o da yok cok zor buldum bende
benim doktorum hadı işe git akşam banyo yap hiiç dinlenmene gerek yok dedi. bende oyle yaptım 1 saat falan dınlendım işe gittim sonra.
son adet tarihim 29 ekim canım çok bebek istiyorum umarım rabbim isteyen herkese bu duyguyu nasip etsin
Kızlar gunaydin, gittim saglik ocagina gebelik testi için kan verdim sonuç 2 de cikacak eve gelirken bir gebelik testi daha aldim 5 dk icinde biraz soluk olsa da ikinci cizgi zorlanmadan göründü cok heyecanlandim...
son adeti tarihim 7 kasimm
Zaten olunca da soylemiycem kimseye dikis atilck bana o atilmadan yine demiycem
Merhaba kızlar,
Ben aslında takipteyim okuyorum yazılanları hep, ama birşey yazmamıştımHappy Meal in yazdığını görünce yazayım dedim. Şimdi ben çok meraklandım biliyorum @deniz333 de söylemişti yapmayın diye ama sabredemedim, 7.gün ve 9. gün evde idrar testi yaptım sonuç negatif, 10.gün kan testi yaptırdım o da negatifti. Kan testinin sonucunu görünce çok üzüldüm, muhtemelen bu aşılamam tutmadı kızlar benim. Ama yarın 14. gün tekrar kan testi yaptıracağım, çünkü doktorum 14. gün istemişti. Ama umudum yok yani ne yalan söyleyeyim. İnşallah ikinci hamile haberini yarın verebilirim size ama
Kızlar,5 kasım aşılıları :) ben çok heyecanlıyım dayanamıyorumnasıl dayanıcas yaw??? Acaba yarın test yaptırsak çıkar mı?
merhaba kızlar.benimde bugün randevum var 4 buçukta.bu ay aşılama yapılacaktı ama iptal oldu eşimin değerleri düşük çıktığı için.klomene başlamış bulunmuştum.bugün 13.günüm yumurta gelişimine bakıp iğne verecek dr um.ve buay son kez doğal yoldan deme yapmış olacaz.gelecek ay tup bebek tedavisine başlıyoruz nasipse.keşke bu ay bir mucize olsa.......
canım inşallah hamilesindir. hayırlı haberlerini bekliyorum senin için bol bol dua edecemKızlar gunaydin, gittim saglik ocagina gebelik testi için kan verdim sonuç 2 de cikacak eve gelirken bir gebelik testi daha aldim 5 dk icinde biraz soluk olsa da ikinci cizgi zorlanmadan göründü cok heyecanlandim...
Kızlarrrrrrr dayanamadım kan verdimmmm 9, günümde
5 kasım aşılamasıı :)))
Erken biliyorum ama poliklinik önünden geçerken bisey dürttüüü girdim kolyda oldu dr muayene etmeden yazdı lab kağıdımı yalnız yarınsonuç off
Adet olcak gibi his var hiiç belirti yok bende adet hissi olan varmı ben gibii
Hasekiiii hadi halırlı haberle gelll merakla bekliyorum sonucunu insallah pozitiftir
Kızlaaaaarrr
aşılama adetin kaçıncı günü yapılıyodu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?