- 22 Mayıs 2013
- 2.156
- 1.185
- 248
- Konu Sahibi Happy Meal
-
Merhaba arkadaşlar ben kontrolden geldim simdi bugün 8. Günüm bir tane yumurtamsı erken olfunlasmis ve catlamis onu kaybettikdiğerlerinde çok ama daha kucuklermis bir kutu daha gonal f basliycaz isin kötüsü ilaçlarla birlikte kistlerimde büyümüş ve patlama riski varmis karin agrin artarsa acil gel dedi kaç gündür karnim agriyor diyordum zaten yumurtalarim çok mu büyüdü ne yapti diyodum meğer bilmisim bitanesi mefta olmuş durum kritik anlayacaginiz cumartesiye kadar iğneye devam cumartesi tekrar kontrol var ((
Canım gittim eksik olma merak etmen çok hoş..Gördük çok şükür keseyi, kese içinde minik yol kesesini de gördük.Dr gelişimi boyutları çok iyi dedi .2 hafta sonra kalp atışları içi çağırdı .Dua edin boş gebelik fln olmasın şimdilik en büyük korkum o .İnşallah kalp atışlarını da duyarız hayırlısıyla daha 2 hafta var
Canım gittim eksik olma merak etmen çok hoş..Gördük çok şükür keseyi, kese içinde minik yol kesesini de gördük.Dr gelişimi boyutları çok iyi dedi .2 hafta sonra kalp atışları içi çağırdı .Dua edin boş gebelik fln olmasın şimdilik en büyük korkum o .İnşallah kalp atışlarını da duyarız hayırlısıyla daha 2 hafta var
Happy Meal canim servikal yetmezligim var rahim agzi dikilecek 12. Haftamda
[QUOTEhappymeal, post: 37771442, member: 478747"]canım öncelikle geçmiş olsun Allah beterinden sakınsın.
elbetteki dr un en iyisini bilir ama benim bildiğim kist varken ilaç kullanılmıyor ben öyle kaç ay beklediğimi biliyorum kist erisin tedaviye öyle başlayalım cunku yumurta gibi kisti de buyutuyor bu ilaçlar demişti dr um. sen bi danış istersen.
tmm cnm daha bilmiorum.ki cumartesi kontrole gitcemm o zaman belli olcak ilaclar yeterli gelmistir ins delik desik oldum tam 35 igneee :)aminnn canım ekledim bilgin olsun :) bakalım yumurta toplaman ne zaman olacak :)
Ben umutsuzum cnm ya bi ağrım sızım yok ama hafif bi başağrım var ve adet sivilcelerim çıktı adet olucam büyük ihtimal ama bi belirti gelmezse ctesi bi test yapmayı düşünüyorum bakalımmerveks canım sen neyaptın testi nezaman yapacaksn.
tebrik ederiim cnm rabbim kucagina almayi nasip etsin ins bizede dua et cok sewindim adinaaa :)Kizlaaar guzel dilekleriniz icin çok teşekkür ederim kocamdan once size söyledim :) bende hamilelige yorabilecegim bi belirti olmadi kendinizde belirti aramayın demekki olmayada biliyor
Çok mutlu ettin bizi walla hadi hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin cnmm darısı başımıza :) :)Kızlar ben geldim kocamin yaptığı aşı tutmuş beta hcg 55.6 pazartesi tekrar baktircam ama bu aksam kendi doktoruma gidip dusuk onleyici bi ilac bisey isticem :)
tmm cnm daha bilmiorum.ki cumartesi kontrole gitcemm o zaman belli olcak ilaclar yeterli gelmistir ins delik desik oldum tam 35 igneee :)
Ben umutsuzum cnm ya bi ağrım sızım yok ama hafif bi başağrım var ve adet sivilcelerim çıktı adet olucam büyük ihtimal ama bi belirti gelmezse ctesi bi test yapmayı düşünüyorum bakalımbide 7 aydan sonra bu ay ancak kurtulduğum mantar enfeksiyonum yeniden hortluyo onada moralim bozuldu hepten umudum gitti yani.
Bi hamile kalabilsem pko da var bende bedevi gibi bahtsizimhımm canım bilmiyordum. geçmiş olsun inşallah. mutlu haberleri aldık mı o da halledilir Allah'ın izniyle
Bi hamile kalabilsem pko da var bende bedevi gibi bahtsizim
Ben bu ay olacak diye dusunuyorum bilmiom ama gelecek bebisler bi oglum olcak biliorum ama ne zaman olcak onu bekliyoruz isteya arkadaşlar neden biz ümitsiz bi topiğiz hep olumsuzları düşünüyoruz atın artık şu kötü düşünceleri yaşanmış olumsuz örnekleri güzel şeyler düşünün o bebişler gelicek diyorum Allah'ın izniyle inşallah :)
Ya ümitsiz hiç olmak istemiyorum ama maalesef belirtilerde o yönde olunca kendimi kandırmıyım diyorum.ufak bi ümit yokmu tabiki var gelmeyen regl dan ümit kesilmez :)minik bebikler için her bişeye değerAllah izin verirse daha doğum sancıları yaşıcaz :) inşallahhhh :) bizi mutlaka haberdar et canım benim de bu ay olmaz ise bi dahaki ay tup denicez gibi duruyor hakkımızda hayırlısı. tup çok zormuş sanırım. yumurtaların toplanması süreci filan nasıl? kaç dk baygın kalıosun? anestezisiz olmuyor mu? o gun hastanede kalıyor musun mesela? sanırım tüp bebekteki en zor uygulama yumurta toplanması. transfer o kadar zor bi işlem değilmiş sanırım.
canım benim ya geçmişler olsun. inşallah hortlamaz. hem ümitsizliğe kapılmak da yok tamam mı?
Ya ümitsiz hiç olmak istemiyorum ama maalesef belirtilerde o yönde olunca kendimi kandırmıyım diyorum.ufak bi ümit yokmu tabiki var gelmeyen regl dan ümit kesilmez :)
Gözün aydın canım, hayırlı uğurlu olsun...Kızlar ben geldim kocamin yaptığı aşı tutmuş beta hcg 55.6 pazartesi tekrar baktircam ama bu aksam kendi doktoruma gidip dusuk onleyici bi ilac bisey isticem :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?