- 7 Kasım 2023
- 1.734
- 2.929
- 40
-
- Konu Sahibi ELFCNR5306
Benim dinimde zinaya yaklaşmak da yasak. Sizinkini bilemem...Aynı yerde çalışıyoruz sürekli muhattabız aksiyon almakta tamamen elimde olmadan gelişti. İş sebebiyle olan yazışmalar işin rengini değiştirdi. Anlayacağınız Allah belamı vermiş benim.
hiçbir iş muhabbeti tek mesajla "gel buluşalım"a evrilmez. İnce ince flörtleşmişsiniz işte. Ne oluyor da insanlar elin adamına evliliğini, mutsuz olduğunu falan anlatacak kadar gevşiyor anlamıyorum, iş arkadaşınla sohbet bile etsen konuşacağın konular bellidir. Sizin gözünüz dışardaymış zaten, bırakın bu "elimde değildi" edebiyatını.Aynı yerde çalışıyoruz sürekli muhattabız aksiyon almakta tamamen elimde olmadan gelişti. İş sebebiyle olan yazışmalar işin rengini değiştirdi. Anlayacağınız Allah belamı vermiş benim.
Sevgilinize eşinizden bosanacaginizi onunla evlenmek istediğinizi söyleyin. O zaman tavırlarına bakın. Çünkü amacı sizinle yatmak. Başkasının karısı ile herhangi bir beklenti olmadan seks yapma düşüncesi onun motivasyonu. Önce bir emin olun onun niyetinden.Aynı yerde çalışıyoruz sürekli muhattabız aksiyon almakta tamamen elimde olmadan gelişti. İş sebebiyle olan yazışmalar işin rengini değiştirdi. Anlayacağınız Allah belamı vermiş benim.
Evliyken başka erkek benim dünya ahiret bacımdır. Bol erkeğin olduğu bi alanda çalışıyorum. Yaşıtım dahi olsa tavrım bellidir. Abi derim. Bey derim. Kimseye o fırsatı vermem. Allahta o duruma düşürmesin. Bu midesizliktir.Evliyken başkasına aşık olan var mı ? Bu mümkün mü ? Bu süreçte neler yaşadınız neler yaptınız ?
Nasıl yani...İnsan hislerini dizginleyemeyebilir başkasına olan ilgiye anormal demeyiz.Fakat dürüst değilse kişi bunu kabul etmiyorsa sonraki davranışlarında kendini ve karşısındakini kandiriyorsa bu doğru davranış değil
Siz nasıl eminsiniz..bir kere eşinizi tercih etseniz bile ondan kesinlikle bosanin. Sonra gerekirse tekrar eşinizle evlenirsiniz. Çünkü şu an aldatmissiniz zaten. Hicbirsey olmamış gibi evliliğe devam etmeyin. Kararirinizi bekarken verirsiniz.bu arada bu durum tamamen duygusal bel altı olduğuna emin olanlar var yazışmalarda. Dışardan görünen bu olabilir ama asla değil. ikimizde çok çaresiz bi durumdayız ama kendimi hazırlayıp işten ayrılcam ve tamamen irtibatımı kesicem. Ben bu durumun vicdan azabını fazlasıyla yaşıyorum. ama gönlümün kayması inanın elimde değil. böyle bi durumu düşmanıma bile dilemem. yorumlar için teşekkür ederim.
Yüzüne baktıktan sonra bir kere yüzüne dokunayim diyecek. Yüzüne dokunduktan sonra bir kere öpeyim diyecek. Sonrası belli. Düzenli aralıklarla sevisecekler. Bu arada mevcut düzeni bozmayacaklar. Ama kadın dese ki ben seninle boşanmadan ve senle evlenmeden elin elime değmez dese adam kaçacak zaten.Beni cidden bu kisim öldürdü: "tek isteği bir kez görüşmek bişyler yeyip içmek, sevgili gibi spohbet edip yüzüme bakabilmek."sanki arkasi gelmeyecek. sende bunu yuttun hemi. Serefsiz evli cocuklu kadina yürüyor, muhtemelen kendi de evli, ama demek ki böyle sacmalayarak kadinlari yataga atabiliyorlar (ve evet konu sahibi sen ne kadar öyle degil desen de tek derdi bu, sonucta hop diye bosanmayacagina göre bir süre takiliriz kafasinda).
O bir elektrik mevzusu falan galiba. Böyle bir arkadaşım vardı. Hatta iş yerinde evli erkek bekar kadın arkadaşlığı vardı. Ama artık o elektrik dışarı yansiyan arkadaslik boyutunu aşan bir arkadaşlıkti. O da bunu eleştirirdi. Dedikodu yapan bir kız degil böyle seylere dikkat eder ama hepimiz gibi o da garipserdi. Biz de bol erkekle çalışıyoruz. Fakat biriyle bu arkadaş da benzer bir elektrik yaymaya başladı artık. En basiti mesela sürekli ekip olmaya çalışıyorlar. Benim de birlikte çalışmaktan mutlu olduğum eglendigim kadın olsun erkek olsun iş arkadaşlarım var ama kimseyle 3-4 sefer ekip olmaya çalışmıyorum. Zaten bunun dışında başka bir sürü anlarda o elektriği anlıyorsun. Kız asla eşini aldatacak biri değil. Ama uzak da durmuyor. Anlık elektrik olabilir bunu anlayabiliyorum ama sonra en azından mesafe koymak gerekir. O koymadı. Bakalım ne olacak. Kader onları kaç kez ayırdı, ekipleri iptal oldu ama bu yıl yine ekip oldular.Evliyken başka erkek benim dünya ahiret bacımdır. Bol erkeğin olduğu bi alanda çalışıyorum. Yaşıtım dahi olsa tavrım bellidir. Abi derim. Bey derim. Kimseye o fırsatı vermem. Allahta o duruma düşürmesin. Bu midesizliktir.
Eğer eşinizi sevseydiniz başkasıyla duygusal bir bağ kurup aşık olmaktan bahsetmezdiniz, aldatmış olmak için illa görüşmek gerekmiyor yaptığınız da bir aldatma ve buna duygusal aldatma deniyor, eşiniz bunu öğrense ve boşanma davası açsa sadakatsizlik nedeniyle evliliğin temelinden sarsılması gerekçesiyle sizden çok rahat boşanır.çok düzgün bi evliliğim çok iyi bi eşim 2 çocuğum var. 1,5 senedir devam eden duygusal bi durum. karşımdakida bana karşı bişyler hissediyor oda açıldı benden tek isteği bir kez görüşmek bişyler yeyip içmek, sevgili gibi spohbet edip yüzüme bakabilmek. bense şu ana kadar bu duurmu sadece duygusal yaşadım fiziki bi görüşmeye asla döndürmedim aldatmış olmamak için. ama artık dayanması zorlaştı. 2 tarafıda kafamda bitiremiyorum delircem
Ben de bir sürü erkeğin içinde çalıştım profesyonel bakarsan zaten olmazValla tamamen erkek mühendislerle dolu bir yerde çalışıyorum. Bir tek kadın olarak patronlardan birisi ben ve çaycı abla var. O kadar muhabbetim oldu hem iş hem normal konular konuşuldu arkadaşlık edildi ancak asla sınır geçilmedi. Siz istemedikten sonra da o sınır geçilmez(ahlaksız bir sapık değilse). Duygusal hisler hele ki eşinizle ilişkiniz gerçekten güzel olsaydı zaten oluşmazdı ancak eşinizden çok iyi bir eş olarak bahsediyorsunuz bari ayrılın da iyi bir insanın hakkına girmeyin.
Umarım bunu bilecek kadar zekaya sahiptir.Karşınızdaki erkek sizin gibi düşünmüyor olabilir. Olayı yatağa getirmeye çalışıyor olabilir.
Yüzüne baktıktan sonra bir kere yüzüne dokunayim diyecek. Yüzüne dokunduktan sonra bir kere öpeyim diyecek. Sonrası belli. Düzenli aralıklarla sevisecekler. Bu arada mevcut düzeni bozmayacaklar. Ama kadın dese ki ben seninle boşanmadan ve senle evlenmeden elin elime değmez dese adam kaçacak zaten.