- 3 Şubat 2021
- 2.632
- 8.240
- 36
-
- Konu Sahibi ELFCNR5306
Sıfır evlilik sıfır flört ben de, millet çifter çifter alıyor adamları bize kalmıyor demek kiprofilinizde boşandım yazıyor bu 2. evliliğiniz mi?
ondan bu korku sanırım boşanırsanız 2. boşanma olacak değil mi?
ve bu arada bal gibi de aldatıyorsunuz eşinizi
o kişi de gözlerinize bakmak istiyormuş.. tabi tabi
Evliliğin ve eşin düzgünmüş demek ki sadece.çok düzgün bi evliliğim çok iyi bi eşim 2 çocuğum var. 1,5 senedir devam eden duygusal bi durum. karşımdakida bana karşı bişyler hissediyor oda açıldı benden tek isteği bir kez görüşmek bişyler yeyip içmek, sevgili gibi spohbet edip yüzüme bakabilmek. bense şu ana kadar bu duurmu sadece duygusal yaşadım fiziki bi görüşmeye asla döndürmedim aldatmış olmamak için. ama artık dayanması zorlaştı. 2 tarafıda kafamda bitiremiyorum delircem
Aynı yerde çalışıyoruz sürekli muhattabız aksiyon almakta tamamen elimde olmadan gelişti. İş sebebiyle olan yazışmalar işin rengini değiştirdi. Anlayacağınız Allah belamı vermiş benim.Mümkün ve masum bir durum. Ama iletişime geçmek aksiyon almak masum değil. İşin rengini değiştirmişsiniz.
Boşan, ne olsun istiyorsun?Evliyken başkasına aşık olan var mı ? Bu mümkün mü ? Bu süreçte neler yaşadınız neler yaptınız ?
Anket tadında sormuş bir deEvliyken başkasına aşık olan var mı ? Bu mümkün mü ? Bu süreçte neler yaşadınız neler yaptınız ?
Sadakatsiz Volki olmuşsun sen.çok düzgün bi evliliğim çok iyi bi eşim 2 çocuğum var. 1,5 senedir devam eden duygusal bi durum. karşımdakida bana karşı bişyler hissediyor oda açıldı benden tek isteği bir kez görüşmek bişyler yeyip içmek, sevgili gibi spohbet edip yüzüme bakabilmek. bense şu ana kadar bu duurmu sadece duygusal yaşadım fiziki bi görüşmeye asla döndürmedim aldatmış olmamak için. ama artık dayanması zorlaştı. 2 tarafıda kafamda bitiremiyorum delircem
bu arada bu durum tamamen duygusal bel altı olduğuna emin olanlar var yazışmalarda. Dışardan görünen bu olabilir ama asla değil. ikimizde çok çaresiz bi durumdayız ama kendimi hazırlayıp işten ayrılcam ve tamamen irtibatımı kesicem. Ben bu durumun vicdan azabını fazlasıyla yaşıyorum. ama gönlümün kayması inanın elimde değil. böyle bi durumu düşmanıma bile dilemem. yorumlar için teşekkür ederim.Evliyken başkasına aşık olan var mı ? Bu mümkün mü ? Bu süreçte neler yaşadınız neler yaptınız ?
Aynı yerde çalışıyoruz sürekli muhattabız aksiyon almakta tamamen elimde olmadan gelişti. İş sebebiyle olan yazışmalar işin rengini değiştirdi. Anlayacağınız Allah belamı vermiş benim.
Adamlarda suçSıfır evlilik sıfır flört ben de, millet çifter çifter alıyor adamları bize kalmıyor demek ki
Allah'la ne alakası var sen kendi hür iradenle yazmış yürümüş gitmişsiniz maşallah. İlahi haber mi geldi bu adamla kocandan gizli konuş diye tövbe estağfurullah. Boşan bacım diğer adam seni almayacak diye mi öbürünü yani kocanı tutuyorsun.Aynı yerde çalışıyoruz sürekli muhattabız aksiyon almakta tamamen elimde olmadan gelişti. İş sebebiyle olan yazışmalar işin rengini değiştirdi. Anlayacağınız Allah belamı vermiş benim.
bu arada bu durum tamamen duygusal bel altı olduğuna emin olanlar var yazışmalarda. Dışardan görünen bu olabilir ama asla değil. ikimizde çok çaresiz bi durumdayız ama kendimi hazırlayıp işten ayrılcam ve tamamen irtibatımı kesicem. Ben bu durumun vicdan azabını fazlasıyla yaşıyorum. ama gönlümün kayması inanın elimde değil. böyle bi durumu düşmanıma bile dilemem. yorumlar için teşekkür ederim.
Allah'la ne alakası var sen kendi hür iradenle yazmış yürümüş gitmişsiniz maşallah. İlahi haber mi geldi bu adamla kocandan gizli konuş diye tövbe estağfurullah. Boşan bacım diğer adam seni almayacak diye mi öbürünü yani kocanı tutuyorsun.
Zaten boşanmaya dur öbürü topuklarını vura vura kaçar kesin.
Düzgün bir evlilik çok iyi bir eş neyinize yetmedide gözünüz dışarıya kaydı? Aynısını erkek yapsa yerden yere vurulurdu.Git boşan sonra ne yaparsan yap eşinde kendine sadık dogru kadını bulsun yaptiginiz resmen ihanet çünki.Aldatmak sadece yatakta olmaz konuşmakta yan gözle bakmakta ihanettir bir birinize açılmışsınız birde.çok düzgün bi evliliğim çok iyi bi eşim 2 çocuğum var. 1,5 senedir devam eden duygusal bi durum. karşımdakida bana karşı bişyler hissediyor oda açıldı benden tek isteği bir kez görüşmek bişyler yeyip içmek, sevgili gibi spohbet edip yüzüme bakabilmek. bense şu ana kadar bu duurmu sadece duygusal yaşadım fiziki bi görüşmeye asla döndürmedim aldatmış olmamak için. ama artık dayanması zorlaştı. 2 tarafıda kafamda bitiremiyorum delircem