- 11 Aralık 2018
- 39.989
- 248.175
- Konu Sahibi ELFCNR5306
Bugün yine yağıyor mübarekler.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evlilik o kadar düzgün ki o yüzden duygusal boslugunuzu baska bir adamla kapatıyorsunuz.Fiziki görüsmeye gerek yok zaten aldatıyorsunuz.Esiniz cok iyi biri bunu hakediyor siz de kendinize bu durumu iyilestirmek adına görüsmedim aldatma degil gibi kulplar bulup normallestiriyorsunuzçok düzgün bi evliliğim,. bense şu ana kadar bu duurmu sadece duygusal yaşadım fiziki bi görüşmeye asla döndürmedim aldatmış olmamak için.
7 yıl sevgililikten sonra 7 yıl evlilik. Üzerine bir de ihanet. Aransaydım bulurdum??? Allah'tan aranmamışsınız. Daha ne olacaktı. Çocuklarınıza da mı acımıyorsunuz? Onun bunun adamının peşindesiniz? Şunu unutmayın evli erkekler evli kadınlarla görüşmek istiyorsa çok büyük çoğunluğu sadece o kişiyle yatmak için istiyordur. Yatıp sonra yoluna bakacaktır. Bunu bizzat erkeklerin ağzından duydum. Gözümle şahit olduklarım da var. Yarım aklınıza bahaneler uydurmayın ! K.hpeliğin adına da aşk demeyin !!!Mumkun tabiki. Ama bunun icin kendini disariya acik hale getirmek gerek. Ben 7 yillik iliski uzerine 7 yildir da evliyim. 14 yil boyunca kimseye gonlum kaymadi cunku gonlum zaten doluydu. Esime yeterince sevgim olmasaydi ve aransaydim bulurdum.. bu noktaya gelinceye kadar duygusal boslugu farkedip once iliskiyi yada evliligi bitirmekten yanayim. Obur turlusu karaktersizlik oluyor cunku..
Ne ihaneti anlayamadim? Yanlis kisiye yorum yaptiniz sanirim7 yıl sevgililikten sonra 7 yıl evlilik. Üzerine bir de ihanet. Aransaydım bulurdum??? Allah'tan aranmamışsınız. Daha ne olacaktı. Çocuklarınıza da mı acımıyorsunuz? Onun bunun adamının peşindesiniz? Şunu unutmayın evli erkekler evli kadınlarla görüşmek istiyorsa çok büyük çoğunluğu sadece o kişiyle yatmak için istiyordur. Yatıp sonra yoluna bakacaktır. Bunu bizzat erkeklerin ağzından duydum. Gözümle şahit olduklarım da var. Yarım aklınıza bahaneler uydurmayın ! K.hpeliğin adına da aşk demeyin !!!
Nasıl ya. Evli bir kadına açılabilecek cesareti nerden buluyor? Çoktan aldatmışsınız kocanızıçok düzgün bi evliliğim çok iyi bi eşim 2 çocuğum var. 1,5 senedir devam eden duygusal bi durum. karşımdakida bana karşı bişyler hissediyor oda açıldı benden tek isteği bir kez görüşmek bişyler yeyip içmek, sevgili gibi spohbet edip yüzüme bakabilmek. bense şu ana kadar bu duurmu sadece duygusal yaşadım fiziki bi görüşmeye asla döndürmedim aldatmış olmamak için. ama artık dayanması zorlaştı. 2 tarafıda kafamda bitiremiyorum delircem
Konu sahibine yapayım da rahatlayayim dur. Yanlış olduNe ihaneti anlayamadim? Yanlis kisiye yorum yaptiniz sanirim
Aldatmak sadece fiziksel yakınlıkla olmuyor kendinizi kandırmayın, evli barklı 2 çocuklu kadına aşık adamın derdide fik fik yapmaktır. Kullanır sonra kapı duvar kalırsınız, ortalık bekar hatun dolu. Eşinize acımıyosunuz çocuklarınıza acımıyosunuz ahlaksız bir kadınsınız.çok düzgün bi evliliğim çok iyi bi eşim 2 çocuğum var. 1,5 senedir devam eden duygusal bi durum. karşımdakida bana karşı bişyler hissediyor oda açıldı benden tek isteği bir kez görüşmek bişyler yeyip içmek, sevgili gibi spohbet edip yüzüme bakabilmek. bense şu ana kadar bu duurmu sadece duygusal yaşadım fiziki bi görüşmeye asla döndürmedim aldatmış olmamak için. ama artık dayanması zorlaştı. 2 tarafıda kafamda bitiremiyorum delircem
Çocuklarınıza da mı acımıyorsunuz? Onun bunun adamının peşindesiniz? Şunu unutmayın evli erkekler evli kadınlarla görüşmek istiyorsa çok büyük çoğunluğu sadece o kişiyle yatmak için istiyordur. Yatıp sonra yoluna bakacaktır. Bunu bizzat erkeklerin ağzından duydum. Gözümle şahit olduklarım da var. Yarım aklınıza bahaneler uydurmayın ! K.hpeliğin adına da aşk demeyin !!!Evliyken başkasına aşık olan var mı ? Bu mümkün mü ? Bu süreçte neler yaşadınız neler yaptınız ?
Aynen ofkenizi dogru tarafa yonlendirin. Durduk yere sinirlendim burdaKonu sahibine yapayım da rahatlayayim dur. Yanlış oldu
1,5 senedir duygusal yaklaşıyomuş zaten adama, böyleleri dışarda namus ahlak diye kasan tipler çıkar bide hiç şaşmaz.Nasıl ya. Evli bir kadına açılabilecek cesareti nerden buluyor? Çoktan aldatmışsınız kocanızı
Yaa böyle yarım akıllılar beni deli ediyor kusura bakmayın. Kustum öfkeyiAynen ofkenizi dogru tarafa yonlendirin. Duruk yere sinirlendim burda
Cesaret mi :)) ohoo ne ahlaksızlar var. Erkeklerin beyin yapısı şu; kadın istiyorsa ben de istediğini veririm. Tek bir amaç var. Onun için tüm hengame. Ama kadınlar duygusal aptallıklarına yeniliyorlar.Nasıl ya. Evli bir kadına açılabilecek cesareti nerden buluyor? Çoktan aldatmışsınız kocanızı
olabilir değil öyle zaten. gibisi fazla yaniKarşınızdaki erkek sizin gibi düşünmüyor olabilir. Olayı yatağa getirmeye çalışıyor olabilir.
Hep böyle olmaz mı zaten iyi eş olan belki iyi bir baba olan adamlara böyle kadınlar denk gelir …çok düzgün bi evliliğim çok iyi bi eşim 2 çocuğum var.