• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliyim. Her gece eski sevgilim rüyamda :(

Aldatma kufur vs. Esimle xok mutluyum sukur olsun
Bi de şükrediyorsun.
Valla çok sinirleniyorum böyle kişilere bayan yada erkek olsun farketmez evlendysen geçmişin bitmiştir kardeşim. Madem bitmedi ne diye evleniyorsun yada böyle saçmalık yapıyorsun ne diye devam ettiriyorsun. Ayrıl kimsenin günahına girme.
Evlilik kafada bitmiş.
Ayrilmam icin sebep ne? Ben adamla gorusuyorum ozluyorum demiyorum hayatimi mahvetti cok kotu seyler yasatti aklima geliyo olanlar nasil kurtulabilirim bu durumdan diyorum. Adam bnm senelerimi almis hayatimi 4 5 sene geriye götürmüş hala onun doktuklerini toplamaya calisiyorum. Zihin insanin elinde oyuncak degil ki dusunme deyince bicak gibi kesilsin. Ben esimden ayrilsam yada hic evlenmeseydim nolacakti. Onun elinde hayatim gecip gidecekti. Ben dogru olani yaptim yeni bi sayfa actim. Bu sayfada gecmisten nasil kurtulurum diyorum. Bunun nesi yanlis Allah askina. Unutmadan evlendim evet çünkü anne baba huzurlu mutlu bi ailem hic olmadi. Hem okudum hem çalıştım. Oda bunu bildigi icin nasil olsa gidemez diye herseyi yapti zaten. Bu kadar olayi kaldiramadim ve bosluga dustum Allah tam o sirada cikarsi eşimi karsima esime tutundum sarildim. Iyiki oyle yapmisim hic pisman olmadim. Ama bunca sey kolay unutulmuyo. Adam yakmis yikmis gitmis hayatimdan nasil bi cirpida silip atilir. Insanlarin karakteri farkli siz unutabilirsiniz baskasi unutmaz. Unutmayin hersey insanlar icin. Bende buraya bu konuyu acicak duruma gelmeyi hic istemezdim emin olun.

Benim hayatimi mahvetti kimbilir belki de mutlu hayatina bakiyo diye dusunuyorum. Aslinda biliyo musu.n. mutsuzmus huzuru yokmus diye duysam mutlu olurim. Cunku cok yikti cok kullandi senelerce beni. O vu kadar yara birakmasaydi bende simdi eşime40 kat daha fazla sarilabilirdim. Yine sariliyorum ama icimde hep bi kin o yuzden dusunuyorum anladim
sorunun geçmişi silememen ve bu tehlikeli bir durum. ama kimsenin yaptıgı yanına kalmaz duymamayı haber almamayı dene intikamı aklından bile geçirme zira eşin zarar görür

Ayrilmam icin sebep ne? Ben adamla gorusuyorum ozluyorum demiyorum hayatimi mahvetti cok kotu seyler yasatti aklima geliyo olanlar nasil kurtulabilirim bu durumdan diyorum. Adam bnm senelerimi almis hayatimi 4 5 sene geriye götürmüş hala onun doktuklerini toplamaya calisiyorum. Zihin insanin elinde oyuncak degil ki dusunme deyince bicak gibi kesilsin. Ben esimden ayrilsam yada hic evlenmeseydim nolacakti. Onun elinde hayatim gecip gidecekti. Ben dogru olani yaptim yeni bi sayfa actim. Bu sayfada gecmisten nasil kurtulurum diyorum. Bunun nesi yanlis Allah askina. Unutmadan evlendim evet çünkü anne baba huzurlu mutlu bi ailem hic olmadi. Hem okudum hem çalıştım. Oda bunu bildigi icin nasil olsa gidemez diye herseyi yapti zaten. Bu kadar olayi kaldiramadim ve bosluga dustum Allah tam o sirada cikarsi eşimi karsima esime tutundum sarildim. Iyiki oyle yapmisim hic pisman olmadim. Ama bunca sey kolay unutulmuyo. Adam yakmis yikmis gitmis hayatimdan nasil bi cirpida silip atilir. Insanlarin karakteri farkli siz unutabilirsiniz baskasi unutmaz. Unutmayin hersey insanlar icin. Bende buraya bu konuyu acicak duruma gelmeyi hic istemezdim emin olun.
buraya konu açman kötü değil. her olumsuz yorumu da duyma çok acımasızca hemen boşan demek adet oldu bu grupta.

Zor bi surec atlattim evlenirken. Evli oldugumu ogrendiginde cok perisan oldu annesi filan aramisti o donem beni. Tuhaf zamanlardi aslinda ona karsi sevgim de bitmemisti. Olamadigimiz icin ayrildim. Aldatma kufur vs. Esimle xok mutluyum sukur olsun ama bi haftadir surekli melankolik bi haldeyim. Durduk yere yasamam gerek hayat bu degilmis gibi hissediyorum. Yazdim ya bi yildir evdeyim farkli sehire yerlestigim icin arkadas ortamim da yok. Bu bunalimdan belki de nasil bi care bulcam bilmiyorum
hala seviyorsunda ondan

eşine haksizlık edıyorsun farkındamısın?! sen aslında eski sevgilini unutmadın....

Back