• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliyim. Her gece eski sevgilim rüyamda :(

Zor bi surec atlattim evlenirken. Evli oldugumu ogrendiginde cok perisan oldu annesi filan aramisti o donem beni. Tuhaf zamanlardi aslinda ona karsi sevgim de bitmemisti. Olamadigimiz icin ayrildim. Aldatma kufur vs. Esimle xok mutluyum sukur olsun ama bi haftadir surekli melankolik bi haldeyim. Durduk yere yasamam gerek hayat bu degilmis gibi hissediyorum. Yazdim ya bi yildir evdeyim farkli sehire yerlestigim icin arkadas ortamim da yok. Bu bunalimdan belki de nasil bi care bulcam bilmiyorum
Bende aynı durumdayım bi çözüm bulursan haber ver:halay:

Severek evlenmemişsiniz, evlendiğimde aklımdaydı diyorsunuz. Aldatma, küfür vs yaşadığınız insanı sevmeniz zaten bence mümkün olmamalı. Aşağılamış sizi bunlarla. İnsan insana, sevdiği insana özellikle, bunları yapmaya kıyamazdı. Sarıl kocana, hayatına devam et. Ona haksızlık etme. Şu hikayede sadece kocana üzüldüm valla..

Konu sahibi arkadaşım bence bu yaşadığın saplantılı duygu durumun hafifleyecek inş.daha çok yeni evlisin onun etkiside var.eşini seviyorsun,onu sevdiğin için çok üzülüyorsun bu geçmişe takilmana veya rüya gormene filan.Yalnız bu şeref yoksunu kişi sizin hayatınızdan çok şeyler götürmüş..Çok üzmüş.bu travmayı atlatamamisken eşinizle tanismissiniz ve yuvaniz olmuş,o yüzden evliliginide etkiliyor.bak sana ne dicem bu şerefsiz geçmişinde zaten yeterince seni üzmüş,bugununude zehirlemesine izin verme.ruyada görsen dusunmemeye calis,buyutme.ona olan kin ve nefretini dahi bir güvercin gibi özgür bırak,sende rahat edersin.Allaha havale et o en güzelini bilir.ama senin şu aninda bile onun yüzünden mutsuz olmana çok üzüldüm.kendine bu zulmü yapma.Onu bikere merak etme Instagram,Facebook filan oralardan birkez bile bakma.kendi kendine söz ver bakmicam diye.Ama kendi haysiyetin ve serefin ,namusun için o sözde durmaya calis. Kendine saygın olsun.sonra zamanla meşgul olmazsan yavaş yavaş gecicektir inş.Allah yardımcın olsun

Arkadaslar son bi haftadir gözümü kapatsam eski sevgilimi goruyorum ruyamda. Evliyim bir yil oldu kpss hazirligi filan evde gecti bu senem psikolojik mi diyorum. Mutluyum aslinda ama ruyamda gordugum icin sabahta aklimda oluyor ister istemez. Mutsuz muyum acaba diyorum. Cok sacma bi donemden geciyorum bi haftadir her gece gordum. Gun icinde dalsam yine goruyorum. Artik bisey mi oldu diye korkmaya basladim. Evliligime de zarar verecek bu durum. Bu gece durduk yere aglamaya basladim esim sakinlestirdi. Gun icinde de aklima gelmesine sebep oluyor bu durum. Eski gunleri hayirliyorum.Napabilirim sizce?

Sizi o kadar iyi anliyorum ki 3 senedir evliyim 3 senede 3 krre ya hatirlamisimdir ya hatirlamamisimdir. Ama son 1 aydir 5-6 defa son 1 haftadir her gun aklima geliyor. Nedenini soyleyim üzgün oldugunu beni unutamadigini ve hayatina bakamadigini ögrendim bu yuzden aklima cok geliyor.
Sizinde oyle olabilir. Evet bazen oyle olabiliyor her ne kadsr yaşayan bilmesede ben sizi anliyorum. Onun mutlu oldugunu duydugunuz zaman ya da gordugunuzde sanki hersey geri duzelecekmiş gibi oluyo. Bence hatirlamaya calismayin demicem. Bence hatirlayin nasil oldugunu ogrenin inanin hersey o zaman duzelecek yazin demiyorum asla yanlis anlasilmasin. Emin olun 3 senedir o kadar rahatimki mutlu oldugunu dusundugum icin ama son zamanlarda oyle olmadigini bildigim icin vicdanen tahat olamiyorum sizinkide oyle birsey gecicidir merak etmeyn

Zor bi surec atlattim evlenirken. Evli oldugumu ogrendiginde cok perisan oldu annesi filan aramisti o donem beni. Tuhaf zamanlardi aslinda ona karsi sevgim de bitmemisti. Olamadigimiz icin ayrildim. Aldatma kufur vs. Esimle xok mutluyum sukur olsun ama bi haftadir surekli melankolik bi haldeyim. Durduk yere yasamam gerek hayat bu degilmis gibi hissediyorum. Yazdim ya bi yildir evdeyim farkli sehire yerlestigim icin arkadas ortamim da yok. Bu bunalimdan belki de nasil bi care bulcam bilmiyorum

İlk okurken yarım kalmışlık diyecektim ama bu adam sizi çok üzmüş. Eski konunuza da baktım siz daha acınızı atlatmayı beklemeden, sevmeden görünüşe göre de inat uğruna evlenmişsiniz ve daha yeni evliliğiniz, acınızı evliliğinizde yaşıyor atlatmaya çalışıyorsunuz. Evliyken de sürekli düşünmüşsünüz yani instagramına falan bakmışsınız rüyanıza girmesi çok normal, durduk yere girmemiş ki.
Şimdi artık bakmıyorum mutluyum seviyorum falan diyorsanız da herhangi bir yoğunluğunuz yok gün içinde, bir çırpıda yaşamışsınız her şeyi ve dediğim gibi acıyı da evlilik içinde atlatmaya çalışıyorsunuz kendinize zaman vermediğiniz için.
Eşinize üzüldüm açıkçası. Terapiye gitme imkanınız varsa gidin ya da kendinize telkin vereceksiniz...

Arkadaslar son bi haftadir gözümü kapatsam eski sevgilimi goruyorum ruyamda. Evliyim bir yil oldu kpss hazirligi filan evde gecti bu senem psikolojik mi diyorum. Mutluyum aslinda ama ruyamda gordugum icin sabahta aklimda oluyor ister istemez. Mutsuz muyum acaba diyorum. Cok sacma bi donemden geciyorum bi haftadir her gece gordum. Gun icinde dalsam yine goruyorum. Artik bisey mi oldu diye korkmaya basladim. Evliligime de zarar verecek bu durum. Bu gece durduk yere aglamaya basladim esim sakinlestirdi. Gun icinde de aklima gelmesine sebep oluyor bu durum. Eski gunleri hayirliyorum.Napabilirim sizce?
seni çok ama çok iyi anlıyorum kısa ve öz biçimde evlilğine bağlan o sesleri dindir riyalara anlam yükleme ilk bir sene zordur evlilikte ama bu takıntıların seni güzel yuvandan sogutabilir. eski eskide . nikahı allah yazar senin nikahın eşinle. ama yaşadığın şey çok normal kendine kızma sadece bunalımla bilinçaltı oyun oynar. beynin 3 bölümü vardır. bunalım durumunda mantık bölümü kendini gölgeler .

Yine ban yememek için bu cümleyi kuruyorum anlayan anlıyor.

Kısa ve net ayrıl.
Eşine yazık ya bu bile aldatmaya giriyor farkında mısın? Evli kadınsın eşine evine işine baksana sen.

Aldatma kufur vs. Esimle xok mutluyum sukur olsun
Bi de şükrediyorsun.
Valla çok sinirleniyorum böyle kişilere bayan yada erkek olsun farketmez evlendysen geçmişin bitmiştir kardeşim. Madem bitmedi ne diye evleniyorsun yada böyle saçmalık yapıyorsun ne diye devam ettiriyorsun. Ayrıl kimsenin günahına girme.
Evlilik kafada bitmiş.

Peki şu an eşini seviyor musun yoksa evlenmiş olmak için yapılmış bir evlilik mi ?
Bunu bende kendime sordum. Aşk degil belki ama cok seviyorum onu. Evde cay icerken bile yamacinda oturmak geliyo icimden. Sevmesem boyle yapmam diyorum. Aksam yatana kadar bin defa opuyorum belki. Ama baslarda bu kadar degildi. Zaman gectikce baglandim ona. Zor bi donemden cikip evlendim onun etkisiyle mi boyle oluyo bilmiyorum

https://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/evliyim-aklim-eski-sevgilimde.998215/

İyi de siz eski konunuz da bahsetmişsiniz. Durduk yere aklınıza düşmemiş ki bu adam, zaten aklınız ondaymış. İki konunuzu da okudum. Çok şanslıymışsınız ki eski sevgili denen adamdan ayrılmışsınız. Eşinizin kıymetini bilin bence. Bol bol dua edin. Eşinize 4 elle sarılın. Zira eski sevgiliniz tam bir zamparaymış.
Aynen oyleydi aslinda. Onun yuzunden okulum 2 sene uzadi. Dedim ya onun hayatimda biraktigi yaralari bir bir esim temizledi. Inanin esimi cok seviyorum :( Psikolojide de zeigarnik etkisi vardir ys hani yarim kalmis bisey insanin zihnini mesgul eder onu mu yasiyorum bilmiyorum. Is yapiyorum mesela aklıma geliyo. Ozlemek degil bu neden boyle oldu diyorum. Herkes brni suclayinca bende kendimi sucluyorum. Ama yemin ederim kurtulmak istemesem buraya yazmam

Bunu bende kendime sordum. Aşk degil belki ama cok seviyorum onu. Evde cay icerken bile yamacinda oturmak geliyo icimden. Sevmesem boyle yapmam diyorum. Aksam yatana kadar bin defa opuyorum belki. Ama baslarda bu kadar degildi. Zaman gectikce baglandim ona. Zor bi donemden cikip evlendim onun etkisiyle mi boyle oluyo bilmiyorum
eski sevgilinle kötü şekilde mi bitti? eşine duyduğun sevgi ile eski sevgiline hissetiklerin çok farklı şeyler olabilir

Konu sahibi arkadaşım bence bu yaşadığın saplantılı duygu durumun hafifleyecek inş.daha çok yeni evlisin onun etkiside var.eşini seviyorsun,onu sevdiğin için çok üzülüyorsun bu geçmişe takilmana veya rüya gormene filan.Yalnız bu şeref yoksunu kişi sizin hayatınızdan çok şeyler götürmüş..Çok üzmüş.bu travmayı atlatamamisken eşinizle tanismissiniz ve yuvaniz olmuş,o yüzden evliliginide etkiliyor.bak sana ne dicem bu şerefsiz geçmişinde zaten yeterince seni üzmüş,bugununude zehirlemesine izin verme.ruyada görsen dusunmemeye calis,buyutme.ona olan kin ve nefretini dahi bir güvercin gibi özgür bırak,sende rahat edersin.Allaha havale et o en güzelini bilir.ama senin şu aninda bile onun yüzünden mutsuz olmana çok üzüldüm.kendine bu zulmü yapma.Onu bikere merak etme Instagram,Facebook filan oralardan birkez bile bakma.kendi kendine söz ver bakmicam diye.Ama kendi haysiyetin ve serefin ,namusun için o sözde durmaya calis. Kendine saygın olsun.sonra zamanla meşgul olmadurum yavaş yavaş gecicektir inş.Allah yardımcın olsun
Mesaji okumak cok iyi geldi. Cok dogru belki de saplanti bnmki. Kizginlik hirs. Aldatilmak asagilanmak onlar cikmiyo aklimdan aslinda. Beni nasil kaldirdi diyorum. Onun yuzunden okulumu bitiremedim diyorum. Halbuki gecen yil kpss den atanmak icin almam gereken puandan fazlasini almistim. Simdi hala ugrasiyorum. Cok dogru soyluyosun. Sadece bu durum mahvediyo beni aslinda. Hep bunlar geliyo aklima. Ben boyle dusunmemistim. Ama simdi dusunuyorum hep aldatmasaydi finallere girseydim okulum bitmis olurdu suan atanmis olurdum diyerek konuyu ona bagliyorum. Ask degilde nefret belki. Hala onun dokuntulerini toplamaya calisiyorum hayatimda. O yuzden de aklima geliyo :(

Sizi o kadar iyi anliyorum ki 3 senedir evliyim 3 senede 3 krre ya hatirlamisimdir ya hatirlamamisimdir. Ama son 1 aydir 5-6 defa son 1 haftadir her gun aklima geliyor. Nedenini soyleyim üzgün oldugunu beni unutamadigini ve hayatina bakamadigini ögrendim bu yuzden aklima cok geliyor.
Sizinde oyle olabilir. Evet bazen oyle olabiliyor her ne kadsr yaşayan bilmesede ben sizi anliyorum. Onun mutlu oldugunu duydugunuz zaman ya da gordugunuzde sanki hersey geri duzelecekmiş gibi oluyo. Bence hatirlamaya calismayin demicem. Bence hatirlayin nasil oldugunu ogrenin inanin hersey o zaman duzelecek yazin demiyorum asla yanlis anlasilmasin. Emin olun 3 senedir o kadar rahatimki mutlu oldugunu dusundugum icin ama son zamanlarda oyle olmadigini bildigim icin vicdanen tahat olamiyorum sizinkide oyle birsey gecicidir merak etmeyn
Ben mutlu olmasini istemiyorum. Benim senelerimi calip defolup gitti. Evlendim bu seferde pismanim don diye hayatima girmeye çalıştı. Asla mutlu olmasin. Bana dokturdugu tek bi damla bile cikmasin aklından

seni çok ama çok iyi anlıyorum kısa ve öz biçimde evlilğine bağlan o sesleri dindir riyalara anlam yükleme ilk bir sene zordur evlilikte ama bu takıntıların seni güzel yuvandan sogutabilir. eski eskide . nikahı allah yazar senin nikahın eşinle. ama yaşadığın şey çok normal kendine kızma sadece bunalımla bilinçaltı oyun oynar. beynin 3 bölümü vardır. bunalım durumunda mantık bölümü kendini gölgeler .
Benim hayatimi mahvetti kimbilir belki de mutlu hayatina bakiyo diye dusunuyorum. Aslinda biliyo musu.n. mutsuzmus huzuru yokmus diye duysam mutlu olurim. Cunku cok yikti cok kullandi senelerce beni. O vu kadar yara birakmasaydi bende simdi eşime40 kat daha fazla sarilabilirdim. Yine sariliyorum ama icimde hep bi kin o yuzden dusunuyorum anladim

Yine ban yememek için bu cümleyi kuruyorum anlayan anlıyor.

Kısa ve net ayrıl.
Eşine yazık ya bu bile aldatmaya giriyor farkında mısın? Evli kadınsın eşine evine işine baksana sen.
Ayrilmam icin sebep ne? Ben adamla gorusuyorum ozluyorum demiyorum hayatimi mahvetti cok kotu seyler yasatti aklima geliyo olanlar nasil kurtulabilirim bu durumdan diyorum. Adam bnm senelerimi almis hayatimi 4 5 sene geriye götürmüş hala onun doktuklerini toplamaya calisiyorum. Zihin insanin elinde oyuncak degil ki dusunme deyince bicak gibi kesilsin. Ben esimden ayrilsam yada hic evlenmeseydim nolacakti. Onun elinde hayatim gecip gidecekti. Ben dogru olani yaptim yeni bi sayfa actim. Bu sayfada gecmisten nasil kurtulurum diyorum. Bunun nesi yanlis Allah askina. Unutmadan evlendim evet çünkü anne baba huzurlu mutlu bi ailem hic olmadi. Hem okudum hem çalıştım. Oda bunu bildigi icin nasil olsa gidemez diye herseyi yapti zaten. Bu kadar olayi kaldiramadim ve bosluga dustum Allah tam o sirada cikarsi eşimi karsima esime tutundum sarildim. Iyiki oyle yapmisim hic pisman olmadim. Ama bunca sey kolay unutulmuyo. Adam yakmis yikmis gitmis hayatimdan nasil bi cirpida silip atilir. Imsanlarin karakteri farkli siz unutabilirsiniz baskasi unutmaz. Unutmayin hersey insanlar icin. Bende buraya bu konuyu acicak duruma gelmeyi hic istemezdim emin olun.

Back