• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliyim. Her gece eski sevgilim rüyamda :(

demek ki eski sevgilini özlüyorsun ve seviyorsun hani bir kere rüyaya girer normal ama sürekli rüyanda görüyorsan demek ki eşinle mutsuzsun ve eskiyi özlüyorsun demektir. bu da bir tür aldatmadır bence.

Bir kere görüp etkilenmişsiniz, sürekli düşündükçe de bilinçaltınızda kalıyor. Düşünmeyin

Olağanüstü bir durum değil gayet normal görmeniz fazla abartmişsiniz.

Zor bi surec atlattim evlenirken. Evli oldugumu ogrendiginde cok perisan oldu annesi filan aramisti o donem beni. Tuhaf zamanlardi aslinda ona karsi sevgim de bitmemisti. Olamadigimiz icin ayrildim. Aldatma kufur vs. Esimle xok mutluyum sukur olsun ama bi haftadir surekli melankolik bi haldeyim. Durduk yere yasamam gerek hayat bu degilmis gibi hissediyorum. Yazdim ya bi yildir evdeyim farkli sehire yerlestigim icin arkadas ortamim da yok. Bu bunalimdan belki de nasil bi care bulcam bilmiyorum
Rahat batmış!

demek ki eski sevgilini özlüyorsun ve seviyorsun hani bir kere rüyaya girer normal ama sürekli rüyanda görüyorsan demek ki eşinle mutsuzsun ve eskiyi özlüyorsun demektir. bu da bir tür aldatmadır bence.
Zaten daha eskiyi unutamadan evlenmis. Anlamadim. Nasil oluyor birini unutamadan baskasi ile evlilik yoluna girmek. Esini sevmeden evlenmis muhtemelen. E bu durumda ruyalar cok normal.

Eskisiyle neden ve nasıl ayrıldınız? Eşinizi severek mi evlendiniz? Bunlar çok önemli.

Şu anda hayatınızdan memnun degilsiniz demek ki birşeyler eksik. Onun aklınıza gelmesi ise bilinçaltının oyunu size bence. O halde farklı birşeyler yapın. Kütüphaneye gidin, derneklere gidin çevre edinin. Hobiniz yok mu bir uğraş edinin vs.

universite zamani ders calisirken falan birlikteyseniz suanda ders calisiyor olman bilincaltini tetiklemis sana.o zamanlari hatirlatiyor olabilir...
Evet yaa oyleydi ilk siniftan son sinifa kadar birlikteydik. Sonra okul bitti aldatilma filan evlendim. Ders calisirken aklima gelmesinin sebebi olabilir ama onemli olan nasil gidecegi :(

Evet yaa oyleydi ilk siniftan son sinifa kadar birlikteydik. Sonra okul bitti aldatilma filan evlendim. Ders calisirken aklima gelmesinin sebebi olabilir ama onemli olan nasil gidecegi :KK43:
esini calismana dahil et. otur karsisina tarih anlat mesela. boylece onun yerine esini.koymus olursun.

Zaten daha eskiyi unutamadan evlenmis. Anlamadim. Nasil oluyor birini unutamadan baskasi ile evlilik yoluna girmek. Esini sevmeden evlenmis muhtemelen. E bu durumda ruyalar cok normal.
Asik olarak evlendim diyemem. Bi kisir donguye girmişti iliskimiz. Tam istemeye gelecekken baska biriyle oldugunu ogrendim sonra dolasip durdu hayatim. Ama suan mutluyum sukur olsun. Yinede aklima geliyo ders calisirken bos zamanlarda özellikle ruyalarimdan sonra gelmeye basladi

Eskisiyle neden ve nasıl ayrıldınız? Eşinizi severek mi evlendiniz? Bunlar çok önemli.

Şu anda hayatınızdan memnun degilsiniz demek ki birşeyler eksik. Onun aklınıza gelmesi ise bilinçaltının oyunu size bence. O halde farklı birşeyler yapın. Kütüphaneye gidin, derneklere gidin çevre edinin. Hobiniz yok mu bir uğraş edinin vs.
Cok kotu ayrildik. Kendime saygim sifira inmisti. Onun yuzunden okulumu bile 2 yil gec bitirdim. Tam final gunu aldattigini ogrenmistim ucaga binip istanbula gittim mesela. Buyuk travmalar belki de bunlar yuzunden boyle oluyo

Arkadaslar son bi haftadir gözümü kapatsam eski sevgilimi goruyorum ruyamda. Evliyim bir yil oldu kpss hazirligi filan evde gecti bu senem psikolojik mi diyorum. Mutluyum aslinda ama ruyamda gordugum icin sabahta aklimda oluyor ister istemez. Mutsuz muyum acaba diyorum. Cok sacma bi donemden geciyorum bi haftadir her gece gordum. Gun icinde dalsam yine goruyorum. Artik bisey mi oldu diye korkmaya basladim. Evliligime de zarar verecek bu durum. Bu gece durduk yere aglamaya basladim esim sakinlestirdi. Gun icinde de aklima gelmesine sebep oluyor bu durum. Eski gunleri hayirliyorum.Napabilirim sizce?
Eski günleri hatırlıyor ,mutsuz oluyorsan, dön bi evliliğini sorgula ! Demek ki sandığın kadar mutlu değilmişsin. ..

Anlamadigim bir sey var. Evlenip farkli sehre yerlesenler uzerinden birkac yil gecmesine ragmen neden cevre edinemiyor anlamiyorum. 1 sene olmus ve hala arkadasim yok diyorsunuz. Arkadas edinememek sizin sorununuz. Evlenince neden asosyal kimlige burunuyor bu hatunlar? Kpssye 24 saat calismiyorsunuz sanirim. Gun icinde cikin parka gidin oyun oynayan cocuklari izleyin yuruyus yapin. Cafeye gidip cay icin. Kitapcilari gezin ne bileyim gunun bir iki saatini disarida gecirin. Gerci 1 senede arkadas edinemeyen birisi yalniz basina etkinlik de yapmak istemez. Baskalarina bagimli yasayan insanlari anlamakta gucluk cekiyorum.
Ayrica daha eskisini unutamadan kocanizla nasil evlilik yoluna girdiniz? Inat ugruna mi?
Inat degil. Yada belki de inat bilmiyorum. Ama birax oncede yazdim kendime saygim yitmisti. Defalarca aldatildigi halde kopek gibi geri donen okulunu hayatini herseyini onun ugruna savsaklayan biri haline donmustum. Bu donguden cikamadim 4 yil boyunca. Kurtuldum uzaklastim. Sonra esimle tanistik iyi anlastik hala da anlasiriz. Evlendim. Ama su surecte hep evdeyim. Etrafimdaki insanlarda sinav hazirliginda olan insanlar cikip eglenemiyorum haliyle. Disari cikip yuruyus yapiyorum hergun ama o bi saatin disinda esim gelene kadar her saatim ders calismakla geciyo

Aynisi bana hamileligimin ilk baslarinda oldu hamile kaldim nasil olduysa aklima düşüverdi.. ama bir sure sonra geciyor kafani dagitmaya calis ben oyle yaptim.. sonra hic hatirlamiyorsun bile.. sende insallah kazanirsin da her sey yoluna daha fazla girer..
Yaaa ciddi misin insallah gecer... Hic agladigin oldu mu aklina gelince

Farzedelim ki degilim bu saatten sonra bunu duzeltmek icin bi adim atmam gerek. Bunu nasil yapabilirim
Boşanarak! Evli olduğun adamın günahı ne ? Belki de seni çok seviyor ,sevildiğini de düşünerek ..

Esimi seviyorum ,kaybetmek istemiyorum diyorsan da iş ilermeden bir terapistten yardım almalısın ..düşünsene, sevgilisini düşünerek koynuna giren bir adamı ...

Back