Evliyim eşimi beğenemiyorum

Ben de boşandım, soruyolar konuşuyo musunuz diye. Daha iyi anlaşıyoruz diyorum 🥸
Ay aynen ya, nikâh bozuyormus bizi de... Evde bana salondan mutfağa Afgan çobanı gibi böğuren adam durusmadan çıktıktan sonra İsveç monşeri gibi muhabbet etmeye başladı 😂 Medeniyetin gözünü seveyim

Son düzenleme:
Evliyim eşim normal düzeyde bir dış görüntüye sahip çevremde benim güzel bir kız olduğumu söyler
Eşim çok tarzım değil ama karakterinden ve beni çok sevmesinden dolayı tarzım olmamasını göz ardı ettim fakat şu an dışarda birbirine çok yakışan çiftler gördüğümde depresyona giriyorum bende daha yakışıklı biriyle olabilirdim diye. Bu düşünceler beni çok üzüyor eşim içinde üzülüyorum. Nasıl atlatırım nasıl bu düşüncelerden kurtulabilirim yardımcı olur musunuz?
Boşanarak.

Belkide eşine çevresi sen çok yalışıklısın eşin sana yakışmıyor diyordur 😉
Evlenmeseydiniz o zaman. Evlenincemi beğenmediğinizi anladınız ?
Adamdan boşanın baride rahat etsin adam.

Sana da bi o bakmış,zannettiğin kadar güzel olsan yakışıklılar peşinde olur bi tanesiyle evlenirdin.
Valla hiç de öyle olmuyor.o kadar yakışıklı adam gördüm bir tanesinin bile eşi, sevgilisi güzel değildi.şu yaşa geldim bir kere bile hah bu adama anca bu kadın yakışırdı diyemedim.bula bula bunu mu bulmuş da kendine yakıştırmış dedim hep.adamlar 1.85 ve üstü, evlendikleri kadınlar kolları kadar.forumda da bu şekilde.gelenelsel kocam 1.90 ben 1.50 konuları ünlüdür burada. istisna neredeyse yok.bir kişi de çıkıp demedi ki kocam 1.85, ben 1.73.uzun boylu güzel kızlar da genelde kendisiyle aynı boyda erkeklerle birlikte oluyor.güzel kız olup yakışıklı sevgilisi olan da görmedim.doğa bu şekilde dengeliyor kendini.anlıyorum konu sahibini bozmak istemişsiniz ama gerçeği yansıtmıyor.

Son düzenleme:
Valla üzüldüm eşinize ya.Böyle devam etmez,eşinize de haksızlık.Belki eşiniz de sizden çok daha iyilerini hakediyordur.Herkes hakettiğini bulsun.Bu zamanda size gerçekten değer verip, aşırı yakışıklı olup,güzel karaktere sahip olan birini bulma konusunda size başarılar diliyorum.
Niye saldırıp duruyorsunuz konu sahibine anlamadım.eee gerçekten kocasına göre çok daha güzel olamaz mı? Evet belki bir hata yaptı evlendi ama boşanma diye bir seçenek var.bu adam da bu kadını tanıyarak evlendi.yeterince iyi tanıyamadıysa o da onun hatası.ikisi de hatasının bedelini ödeyecek zaten.o adam sanki hiç ki hissetmedi bunları? Çocuk gibi salağa yatmasın şimdi? Sanki adamın da başına gökten kadın yağacaktı evlenmese.ona da tecrübe olmuş işte güzel bir kadınla evli kalmak.o kadarına şükretsin.belli ki çok avantajlı bir arkadaş değil ki kadın beğenmiyor.o da bile bile evlenmiş işte.koca koca insanlar bu tarz denklemleri kuramıyor mu sanki? Biri iyi adam diye evlenmiş biri de güzel kadın diye.birinin birinden bir farkı yok.tencere dibin kara benimki senden kara.

Son düzenleme:
Dış görünüş her şey değildir eşin beyefendi mi insan mı sana değer veriyor mu iyi bir baba olur mu maddi konularda destek mi manevi olarak seninle mi ona bak sen emin ol herkes yakısıklı güzel bulur ama bu özelliklere sahip olanı zor bulunur ve emin ol aslında çoğu insanın gözüne takılıp da keşke dediği bu saydıklarım gerisi boş umarım eşinle mutlu bir yuvanız olur
Herkes güzel yakışıklı da bulamaz şimdi😄

Niye saldırıp duruyorsunuz konu sahibine anlamadım.eee gerçekten kocasına göre çok daha güzel olamaz mı? Evet belki bir hata yaptı evlendi ama boşanma diye bir seçenek var.bu adam da bu kadını tanıyarak evlendi.yeterince iyi tanıyamadıysa o da onun hatası.ikisi de hatasının bedelini ödeyecek zaten.o adam sanki hiç ki hissetmedi bunları? Çocuk gibi salağa yatmasın şimdi? Sanki adamın da başına gökten kadın yağacaktı evlenmese.ona da tecrübe olmuş işte güzel bir kadınla evli kalmak.o kadarına şükretsin.belli ki çok avantajlı bir arkadaş değil ki kadın beğenmiyor.o da bile bile evlenmiş işte.koca koca insanlar bu tarz denklemleri kuramıyor mu sanki? Biri iyi adam diye evlenmiş biri de güzel kadın diye.birinin birinden bir farkı yok.tencere dibin kara benimki senden kara.
Yo ben saldirmadim aksine bol şans diledim, gönlüne göre olsun eşinin de,senin de dedim.

Valla hiç de öyle olmuyor.o kadar yakışıklı adam gördüm bir tanesinin bile eşi, sevgilisi güzel değildi.şu yaşa geldim bir kere bile hah bu adama anca bu kadın yakışırdı diyemedim.bula bula bunu mu bulmuş da kendine yakıştırmış dedim hep.adamlar 1.85 ve üstü, evlendikleri kadınlar kolları kadar.forumda da bu şekilde.gelenelsel kocam 1.90 ben 1.50 konuları ünlüdür burada. istisna neredeyse yok.bir kişi de çıkıp demedi ki kocam 1.85, ben 1.73.uzun boylu güzel kızlar da genelde kendisiyle aynı boyda erkeklerle birlikte oluyor.güzel kız olup yakışıklı sevgilisi olan da görmedim.doğa bu şekilde dengeliyor kendini.anlıyorum konu sahibini bozmak istemişsiniz ama gerçeği yansıtmıyor.
Ne yapalım ferhans şu saatte sana boydan foto mu atalım 😂 yakışıklılar sana bakmadı diye baktıkları kızlara çamur atma, komik oluyor...Ayrıca boy erkekte tek kriter değil ki, 173 lük Al Pacino gel dese 190 lık kocasını gözü görmeyecek çok kadın var.�

q
Yok aslında ben sadece çevremde çok yakışıklı birilerini bulanları görünce moralim bozuluyordu onun haricinde bana kötü gelmiyor düzeliyor sonra
Ama şu konuda katılıyorum eskiden çok yakışıklı sevgilim de oldu ama karakterinin kötü olduğunu gördükçe artık yakışıklılığı hiç gözüme gelmemeye başlamıştı hatta yakışıklı bulmuyordum huyda insanı etkileyebiliyor
Yakışıklı bulmak için kısa boylu ve çok sıradan biri olman gerekiyor söyleyeyim🤣 hiçbirinin de boyu boyuna bir kadınla olduğunu görmedim.o işler öyle yürümüyor işte.o yüzden ben ondan daha güzelim ben niye yakışıklıyla değilim diye kendine yüklenme.hayatı kurallarıyla kabul etmek lâzim yapacak birşey yok.tam da bu durum için Allah çirkin şansı versin diyorlar zaten.

Ne yapalım ferhans şu saatte sana boydan foto mu atalım 😂 yakışıklılar sana bakmadı diye baktıkları kızlara çamur atma, komik oluyor...Ayrıca boy erkekte tek kriter değil ki, 173 lük Al Pacino gel dese 190 lık kocasını gözü görmeyecek çok kadın var.�
Ben tespit yaptım.boy güzellikte önemlidir evet.istisnalar vardır.ve hayatım boyunca güzel bir kadının da kendine yakışan bir erkekle olduğunu görmedim.bana kalırsa her iki cins de kendinden fiziksel olarak daha düşük kişileri tercih ediyor.vayy be çifte bak dediğim sayılıdir. Yüzde 90 güzel olan tarafa istinaden kendine bu tipi mi yakıştırıyorsun kafayı mı yedin diye düşünmüşümdür.

dilber hala ne demis?
erkegin güzeli cirkini olmaz. efendisi olur iti kopugu olur
😂😂😂

sirf iyi diye biriyle evlenmek bana sacma geliyor. iyiyse dunyadaki tek iyi degil ya, yasiniz simdi bile coook genc. keske daha iyilerini arayaydiniz . bu kadar erken pes edip niye oyundan çekildiniz ki?
ayrica adam nisanliyken yakışıklı geliyordu da simdi birden cirkinlestiyse demek ki bir sebepten adamdan soğumuşsunuzdur. bazi klise erkek davranisi var ya peşinden koştuğu kizi elde edinde soğuyan. size de ondan olmus olabilir mi evlendikten sonra?

Yüreği güzel olsun.. Kıymet versin.. Herseyden önemlisi nankör olmasın dikkat et.. İnan bunları yaşayacak olursan dünya yakışık lısı olsa sana öcü gelir.. Kalbi temiz.,derdinle dertlenen bir eş bulduysan binlerce kez şükret bence.. Mutsuz bir şekilde kıymet bilmeyen adamlarla ömür tüketen bir sürü güzel kadın var ne yazık ki..

dilber hala ne demis?
erkegin güzeli cirkini olmaz. efendisi olur iti kopugu olur
😂😂😂

sirf iyi diye biriyle evlenmek bana sacma geliyor. iyiyse dunyadaki tek iyi degil ya, yasiniz simdi bile coook genc. keske daha iyilerini arayaydiniz . bu kadar erken pes edip niye oyundan çekildiniz ki?
ayrica adam nisanliyken yakışıklı geliyordu da simdi birden cirkinlestiyse demek ki bir sebepten adamdan soğumuşsunuzdur. bazi klise erkek davranisi var ya peşinden koştuğu kizi elde edinde soğuyan. size de ondan olmus olabilir mi evlendikten sonra?

Çok fazla parametre oluyor aslında iyi derken salt iyilikten bahsedilmiyordur. Partnerlerimiz muhakkak diğer taliplerimizin/flörtlerimizin arasından sıyrılıp ön plana çıkarmış oluyor kendilerini. İyi, efendi ok ama yeterli olmuyor. Senin için ne kadar çabaladığı, istediğin gibi sevme sevilme şekli, dokunuşu, konuşması vs çok uzar gider bu konu. Pazardan meyve seçer gibi eş seçilmiyor farklı şeyleri de arıyor insan, o yüzden ben tipe bakmamıştım şahsen çünkü diğer konular bende daha ağır basıyordu. Son dediğin kısma katılıyorum bir soğuma sebebi olmalı ama konu sahibi olmadığını sadece kıyasladığında eşini daha az yakışıklı bulduğunu söyledi. Konu sahibinin kıyaslama gibi bir huyu varsa zaten herhangi bir konuda tatmin olamaz.

Çok fazla parametre oluyor aslında iyi derken salt iyilikten bahsedilmiyordur. Partnerlerimiz muhakkak diğer taliplerimizin/flörtlerimizin arasından sıyrılıp ön plana çıkarmış oluyor kendilerini. İyi, efendi ok ama yeterli olmuyor. Senin için ne kadar çabaladığı, istediğin gibi sevme sevilme şekli, dokunuşu, konuşması vs çok uzar gider bu konu. Pazardan meyve seçer gibi eş seçilmiyor farklı şeyleri de arıyor insan, o yüzden ben tipe bakmamıştım şahsen çünkü diğer konular bende daha ağır basıyordu. Son dediğin kısma katılıyorum bir soğuma sebebi olmalı ama konu sahibi olmadığını sadece kıyasladığında eşini daha az yakışıklı bulduğunu söyledi. Konu sahibinin kıyaslama gibi bir huyu varsa zaten herhangi bir konuda tatmin olamaz.
valla cogu kiza göre erkek olsun - evlenmek istesin yeter. kkda da görüyoruz kadin memur adam issiz, kadin genc akademisyen adam yasli lise mezunu, kadin kirilgan adam ayi. nice insan sırf evlenmek icin evleniyor. toplumsal baski mi, özgürlüğü evlilikle elde edecegini sanma yanilgisi mi, heves mi bilemiyorum.
o yuzden evlilik öncesi cok fazla parametresi oldugunu sanmiyorum konu sahibinin. belki de bsladigi iliski oyle evlilige evrilmistir.
zaten madem kendi cok guzel kocasi ortalama altinda niye baslamis o da ayri bir sey. filmlerdeki gibi ansizin bir tanisma - kapılma hikayesi olmayan herkes bir sekilde tipini bile bile iliskiye basliyor. madem adam tipin degil bastan baslamasaydin, o zaman iyiliği vs de kafani karistirmazdi :)

Siz eşinizi hiç sevmemissiniz . Yoksa başka birni düşünmezdiniz. Biz kadınlar da çocuk doğurunca deforme oluyoruz yaşlandıkça degisiyoruz kaç tane mizin eşi sırf karım gözüme güzel gelmiyor diye düşünür. Bunu düşünen erkek abim olsa gözümde pul değeri olmaz. Siz de aynı durumdasınız. Eşinizi sevseniz dış görüntüsü bu kimse ile kiyasmalazsiniz . Bir insanı zorla sevemez siniz ayrılın ve kimseye haksızlık etmeyin. Eşiniz de böyle bir evliliği bunu hak etmiyor dur

X