Evliyim eşimi beğenemiyorum

Valla güzel adamdan kolay kolay sogunmuyor dshsdfg benimkini 20 yıldır çoktan yastıkla filan bogmam gerekiyordu aslında mesela ama kıyamıyorum hala çok yakışıklı it oğlu it😂
Aynen var ya Eşimden başkası bana yakışıklı gelmiyor. Evet, beğendiğim oyuncular vs var ama Eşim bana göre başka güzel.. Her şeyiyle🧿

Bizde 21 senelik evliyiz.

Valla güzel adamdan kolay kolay sogunmuyor dshsdfg benimkini 20 yıldır çoktan yastıkla filan bogmam gerekiyordu aslında mesela ama kıyamıyorum hala çok yakışıklı it oğlu it😂
Benimki de yakışıklıdır,bir de hiç yaşını göstermez spor yapar falan ama beni kizdirinca gözüme bir kötü görünür ALLAH tan uzun sürmez ( konu sahibi yüzünden kocaları övesimiz geldi)

Benimki de yakışıklıdır,bir de hiç yaşını göstermez spor yapar falan ama beni kizdirinca gözüme bir kötü görünür ALLAH tan uzun sürmez ( konu sahibi yüzünden kocaları övesimiz geldi)
Bakma sen , iki gülüyoruz şurda 😂konu sahibi iyi yapmış aslında, eş seçerken tipe değil karaktere bakmak mantıklı olan bence de ama adam Brad Pitt gibi olmasa da en azından bı ten uyumu olmalı veya farklı bir artısı filan olmalı, yoksa sırf efendi, dövmüyor, sövmuyor diye canının çekmediği adamla ömür boyu aynı yatağa girmek de eziyet yani... Böyle ilk aydan gözün dışarı kayar maazallah, iyi değil....

İhmal etmeyin yakın zamanda mutlaka başlayın, kendinizle alakalı da takıntılarınız var belli ki, belki bu yüzden de eşinizin dış görünüşüne daha çok kafa yoruyorsunuz, oysa eşinizle evlenmeniz için kimse baskı yapmamış mecbur olduğunuz bir evlilik de değilmiş, kendi seçiminizle evlenmişsiniz, evliliğiniz sizin bu takıntılarınız yüzünden sarsılsın istemiyorsanız iyileşmelisiniz 😌
Teşekkür ederim yorumunuz için

Bakma sen , iki gülüyoruz şurda 😂konu sahibi iyi yapmış aslında, eş seçerken tipe değil karaktere bakmak mantıklı olan bence de ama adam Brad Pitt gibi olmasa da en azından bı ten uyumu olmalı veya farklı bir artısı filan olmalı, yoksa sırf efendi, dövmüyor, sövmuyor diye canının çekmediği adamla ömür boyu aynı yatağa girmek de eziyet yani...
Karaktere göre seçmek zaten en mantıklısı ama hani var ya "karakterine aşık oldum" lafı konu sahibi bu aşkla evlenmemiş bence evlenmek için evlenmiş benim itirazım bu ,yoksa tercihinde ve önceliklerin de sıkıntı yok .

Aynen var ya Eşimden başkası bana yakışıklı gelmiyor. Evet, beğendiğim oyuncular vs var ama Eşim bana göre başka güzel.. Her şeyiyle🧿

Bizde 21 senelik evliyiz.
Ay annanemin bı lafı geldi aklıma 😂

Kızkardeşi evlenirken " Sen ağa kızısın bacım , zengine verecek babam bizi , ne yapacaksın bu fakirle evlenip ? " demiş, büyük teyzem yapıştırmış lafı "yediğim soğan olsun, yattigim civan olsun aba " 😂
Aynı genetik default iki nesil sonra bende sirayet etti maalesef, soğana devam🥴 😂

Son düzenleme:
Benimki ahım şahım yakışıklı değildir ama kapı gibi iri adamdır. Kavgalı olduğumuz zaman 'ulan bu adamla nasıl evlendim, çok daha iyisini bulurdum' moduna giriyorum. 😅 Sonra oğlana da bakıyorum, vücut yapısı falan babasının kopyası. Tabi ki Allah'tan güzelliğini benden almış diyorum 😂😂😂

Ay annanemin bı lafı geldi aklıma 😂 Kızkardeşi evlenirken " Sen ağa kızısın, zengine gelin verecekti babam seni bacım, ne yapacaksın bu fakirle evlenip ? " demiş, büyük teyzem yapıştırmış lafı "yediğim soğan olsun, yattigim civan olsun aba😂 "
Aynı genetik default iki nesil sonra bende sirayet etti, soğana devam🥴 😂
Bizim oralarin meşhur lafı " kartal ile evlenirsen et yersin,karga ile evlenirsen bok yersin" Burada karakterin önemini güzelce vurgulamış canım atalarım.

Benimki ahım şahım yakışıklı değildir ama kapı gibi iri adamdır. Kavgalı olduğumuz zaman 'ulan bu adamla nasıl evlendim, çok daha iyisini bulurdum' moduna giriyorum. 😅 Sonra oğlana da bakıyorum, vücut yapısı falan babasının kopyası. Tabi ki Allah'tan güzelliğini benden almış diyorum 😂😂😂
Biz de adamları öyle bir övüyoruz ki çocukları tokatlaya tokatlaya seven neneler gibi olduk ALLAH tan seviyoruz😂

Eklentiler

• 1000089276.jpg
    1000089276.jpg
    265,4 KB · Görüntüleme: 45
X