- Konu Sahibi WitchyBitch
Birikiminiz eviniz işiniz varsa her şeyi bitirdik okul kariyer vs. Problemsiz ve bir çok şeyi astiginiz bir evliliginiz varsa her şeyden gözünüz doymuş kafaniz rahat tatil yapmış gezmiş görmüş okumuş olgunlastik biz sağlıklı ebeveyn olabiliriz tek eksik çocuk şu an diyorsanız buna sabriniz çocuğunuza ayıracak vaktiniz varsa ben kendime güveniyorum kimsenin desteği olamadan uykusuz yorgun günlere hazırım diyorsanız hiçbir tedavisi yarım kalmamış herhangi bir sağlık probleminiz yoksa neyi beklerki insan . Ama iyi düşünün nasıl bir sorumluluk aldiginizi çocuk olduktan sonra farkediyorsunuz hiç kolay değil çocuk bakmak büyütmek eşinizle bazen çıkmaza giren kavgalar bile çıkabiliyor evliliği bile etkiliyor çocuk bu çocuğu tek başıma yapmadım ben demiyecekseniz eşinize bir gün buyrun ateşli bir gecede eşinizin kanına girebilirsiniz .
Bir liste yapsaydım tüm yazdıklarınızı yazar hepsini ticklerdim. Ben maddi manevi herşeyimle hazırım. Eşim de yapabilir biliyorum. Neler yaptım, tamam dedi, iki gün sonra yine vazgeçti