Evlilikten sıkıldım!

10.senelik evlilik ve iki çocuktan sonra bunu anlamak için biraz erken değil mi? Az daha sabredeydin.

Evlilik bana göre değil ama bilmem kaç senedir evliyim( çift haneli rakamlar) ve bilmem kaç tane çocuğum var konusu şu ülkedeki insanların tutarlılığı beni benden alıyor.yaa yaşadığınız şeyi savunun ya savunduğunuz gibi yaşayın.maşallah 10 kişiden 10 u da evli ama bir kişi bile evliliği savunmuyor

Günaydın iyi haftalar diliyorum.
Bütün suç sizde. Farkındalık artınca, sorgulanıyor ve sonuç bu.
Beynini kapat ve mutlu ol
Şaka bir yana böyle bir konu ile karşılaşmak çok güzel ve inanıyorum ki çok güzel çocuklar yetiştireceksiniz

Mümkünse çocukları ve kocayı bırakıp birkaç gün kafa dinleyin tek başınıza. Arada rutin hayattan sıkılabiliyor insan. Ama evlilikten sıkıldım bana gör değil vs lafları bana saçma geliyor. Evlenmeden önce de insan bir şeyleri öngörebiliyor sonuçta. Bu bıkkınlık hissinden kurtulmak için kendinize özel alanlar yaratın. Yani gerekirse uykunuzdan 1-2 saat kısın sevdiğiniz bir şeyi yapın. Kocanız ile ilgili sorunlarınızı da karşılıklı oturup konuştuğunuzda çözebileceğinizi düşünüyorum. Dünya iyisi bir adammış dolayısıyla.

Sırada beklemiyor herkes için öylesi.yoksa kim neden kendine eziyet ettirsin.

Benim çevremdeki erkekler de öyle değil.dediğiniz hatırı sayılır bir çoğunluk ama diğer tarafa da hiç kaideyi bozmayacak kadar küçük bir topluluk değil bence.ben 35 yaşından genç hiçbir erkekte bu tarz durumlara rastlamadım.

Konunuzla alakası yok sanıyorsunuz ama var..bı kere üç hafta çok çok fazla...ne kadar iyi olurlarsa olsunlar eş ailesinde o kadar vakit geçirmeye karşıyım..orda durdukça bahsettiğiniz düzen bu zihniyet sizi daha da yorucak...çünkü erkek çocukları paşa kız çocukları hizmetçi...
Dediğiniz gbi ülkemizin bakış açısında sorun..ne kadar okusan da mesleğin de olsa o erkek sen kadınsın..yemek temizlik kadında...çamaşır bulaşık ta öyle...erkek yardım ederse şükret modunda herkes..bu düzen benim de çok canımı sıkıyor ama düzeleceğine umudum yok...
Yıllar önce kv deme kahvaltıya gittik ' bana demez mi 'kızım yumurtaları soy" diye.".ne münasebet anne eli var kendi soyar" dedim..bı baktım kiyamadi oğluna kalktı kendi soydu....görümcem abisine karşı hizmetçi gbi ....kızsa da söylenmez su getirir ,çay getirir hep koşar...bu zihniyetten bende nefret ediyorum...

Cezayı verirsin kilidi takarsın.çinde yıllarca tek çocuk politikası uygulandı.bu tarz uygulamalar yapan başka ülkeler de oldu tarihte.yapılmayacak şeyler değil.kimse de aman korunurken oldu aman hiç anlamadık tarzı salağa falan da yatamadı.ellerinden de alınabilir.bunu da yapan ülkeler oldu.mecbur kalınca nedense hiç korunurken falan olmuyor

Son düzenleyen: Moderatör:
Evlilikten ziyade üç haftadır eş ailesinin eş ailesinde kalmak öfkelendirmiş sizi. Ki çok haklısınız ben bir haftadan çok kalmam o bile son gün özellikle saati sayar hale geliyorum.
Üç hafta konusunda bir düzenleme yapmaya çalışın. Yapamıyorsanız da her gün yalnız yürüyüşe çıkın, bir kahve için biraz parkta oturun mağaza gezin. En azından deşarj eder.
Evinize dönünce bu hisleriniz gider bence şu an böyle hissetmeniz çok normal

Çin'in nüfusu 1,5 milyar Ferhans,biraz daha ürerlerse dünyayı ele geçirecekler.Konuyu saptırma istersen.

Aynısını bende yaşıyorum. Aynı duygular, ayni dusunceler, aynı yaşantı.

Ben onu bir velim 7. hamileliğini duyduğumda düşünmüştüm. Koca işsiz , aile yardımlarla ayakta kalıyor , çocuklara bir kalem dahi almazlar , geziye gidildiğinde sınıf anneleri onların paralarını da sınıf bütçesinden öderler derken çileden çıkmıştım .
Hani şu 3 aylık korunma aşıları var ya , işte onları geliştirip erkeğe de kadına da yapacak devlet . 6 ayda bir mesela . Sonrasında isterlerse sevişsinler aşıdan kaçıp çocuk yapma cahilliğini yaparlarsa ne olmalı kısmını henüz düşünmedim . Ama anne veya babanın emeklilik yaşları +10 olabilir . bir de bebek için BES yapmak zorunda kalsınlar . Bizi maddi konularla tehdit etmek lazım diye düşünüyorum.

Evliliğinin mükemmel olduğunu iddia eden birsuru kadın olsa da kendilerini kandırıyorlar. Evlilik ilk aylardan sonra rutin bir hayata dönüşüyor. Hepimiz aynı durumdayız. Kocasıyla ınstagramda yuzlerce mutluluk pozu veren komşumun sabahlara kadar kavgalarini duyuyorum. Çok mutluyuz diye yana yakıla kocasını anlatan iş arkadaşımın stresten zona olduğunu biliyorum. Canım kocisim diyen kuzenimin kocasının kadının yüzüne bile bakmadığıni görüyorum.
Benim de ikinci evliligim. Genel.anlamda beyefendi bir adam , maddi sorun yok, ailesi bana karşı ıyi vs vs... Bunlara rağmen ben de bazen yalnızlığı özlüyorum. Iki gün hiç yemek yapmamak yatmak istiyorum bazen de acayim bir bira pizza bir de güzel film kendimi dinlemek istiyorum. Bazen şükür diyorum bazen off diyorum. Yanı hepimiz aynı durumdayız. Kendilerini kandıralar da bilsin ki hepimiz bu düzeni kabullenmişiz.

Çin'in nüfusu 1,5 milyar Ferhans,biraz daha ürerlerse dünyayı ele geçirecekler.Konuyu saptırma istersen.
Çinli kadınlar aşırı doğurgan, erkekleri de aşırı libidoluymuş deyin de bayılsın bi.
Bi de bayıl istersen feriha.

Yalnızlığa alışınca insan bir daha kişisel alanında birini istemiyor. Yalnızlık çoğu insana korkutucu geliyor ama aslında bir çeşit özgürlük. Sanırım yaşlanınca yanlarında biri olmaması hüzünlü geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…