- 18 Mayıs 2017
- 69
- 39
- 88
- 30
- Konu Sahibi Kelebekhayati
-
Asgari ücretin altı yasal değil. Bu nasıl mümkün olabiliyor? Suriyeli falan mı buldunuz?Merhaba. Lütfen evli ya da ilişkisi olanlar cevap verirse çok mutlu olurum. Çünkü tecrübeye ihtiyacım var. Evlilik ya da ilişkide maddiyatın önemi var mı? Mesela karşı taraf benden yarı yarıya asgari ücretin de altında maaş alıyor, ben onun iki kadar kadar maaş alıyorum. Eğitim, kültür seviyesini sorarsanız bu konuda ikimiz de denkiz. Hayata bakisimiz, tahsil seviyemiz vs. Aynı. Benim için en önemli şeylerden biri hayata bakış ama maddiyat olayi kafamı karıştırdı. Kimisi yapma etme sana yazık diyor, öteki samanlık seyran diyor. Ne yapacağımı şaşırdım. Zengininden de hayır görmedik. Kafalar karışık.
Asgarinin yarisi 11-hadi 15 alsın sen de 40 al ev sizin ve dayalı döşeli borçsuz değilseniz olmaz.Merhaba. Lütfen evli ya da ilişkisi olanlar cevap verirse çok mutlu olurum. Çünkü tecrübeye ihtiyacım var. Evlilik ya da ilişkide maddiyatın önemi var mı? Mesela karşı taraf benden yarı yarıya asgari ücretin de altında maaş alıyor, ben onun iki kadar kadar maaş alıyorum. Eğitim, kültür seviyesini sorarsanız bu konuda ikimiz de denkiz. Hayata bakisimiz, tahsil seviyemiz vs. Aynı. Benim için en önemli şeylerden biri hayata bakış ama maddiyat olayi kafamı karıştırdı. Kimisi yapma etme sana yazık diyor, öteki samanlık seyran diyor. Ne yapacağımı şaşırdım. Zengininden de hayır görmedik. Kafalar karışık.
Bölüm ve sektör farkı.Aynı eğitimi aldıysanız nasıl asgari ücretten az alıyor ( suç zaten)
Evet benim için maddi denklik önemli.
Evet yarı zamanlı denebilir. Planları var elbette ama imkanlar el verdigince diyebilirim.Asgari ücretin altında maaş almayı nasıl başarıyor, yarı zamanlı mı çalışıyor?
Şu an çalıştığı yerde sonsuza kadar kalmayı mı düşünüyor, başka bir planı yok mu?
Yok kendisi Türk vatandaşı. Link atarsanız okurum elbet, ben bulamadım.Asgari ücretin altı yasal değil. Bu nasıl mümkün olabiliyor? Suriyeli falan mı buldunuz?
Bir iki gün önce benzer bir konu açılmıştı. Bulun okuyun onu, bakın aşk karın doyuruyor mu?
Teşekkür ederim.Merhaba 2 yıldır evliyim ikimizde çalışıyoruz eşim asgari alıyor ben 40 alıyorum. Ben 1 sene para biriktirip ufak bi araba aldım ama eşimin maaşı direk kiraya gidiyor. Düğünümüzde takılan altınları bozup ordan geçiniyoruz. Kredi kartlarını ordan ödüyoruz ama ev almayı düşünüyorduk fakat altınlarımızı hiç ettik pul oldu içim çok yanıyor ona. Ben borçları ödüyorum hep eşimin bana hiç katkısı yok ve hiç olmadı evin erkeği ben gibiyim kadın hissetmiyorum artık çok süslüydüm eskiden artık bakmıyorum kendime. Artık eşime ihtiyaç duymamaya başladım. Eşimin maaşı sadece kirayı karşılıyor. Artık...
- kafasikarisikhatun
- Yorumlar: 58
- Forum: Bir derdim var
Buyur.
Bu açıdan düşünmemiştim. Bunca zamana kadar her şeye tırnakla kazıyarak gelince sanki vazifeymis günü üstümüze yapisabiliyor ve garipsemiyoruz. Teşekkür ederim yorumunuz için.Saman nasil seyran olacak ay sonu düşünürken?
Her şey para değil bugun parasi olan da yarin dara düşebiliyor para bitti aşk bitti evliliği de yapmayin tabi ama hali hazirda parasiz biriyle de evlenmenin bir mantigi yok.
Sizin cevrenizi bilmem de benim cevremde rahat yasayan kadin çok. Altlarinda hic calişmadan alinmiş lüks arabalar, tatiller evlerinde yardimcilarii...
Sizin neyiniz eksik ki millet bilmem kacinci balayini yaşarken siz eve bakma derdinden kendinizi unutacaksiniz ne aşki?
Cok zengin olmasa da biraz rahat yaşatmali.
Geri kalan zamanında ne yapıyor bu kişi? Asgarî ücret altında aldığı parayı yeterli mi görüyor? Tek başına tamam desin ama ciddi bir ilişki, evlilik düşünen birinin bu durumu değiştirmeye çalışması lazım.Evet yarı zamanlı denebilir. Planları var elbette ama imkanlar el verdigince diyebilirim.
E yarı zamanlıysa az alması normal. Hayır birçok kurum uyguluyor.Yok kendisi Türk vatandaşı. Link atarsanız okurum elbet, ben bulamadım.
Yarı zamanlı olduğu için ve evet asgari ücret yasal değil ama takdir edersiniz ki birçok kurum da bunu uygulamiyor.
Olmaz olamaz , maddiyat çok önemli, şu dönemde bir erkek en kötü bi memur maaşı kadar kazanmıyorsa evlenilmez çünkü memurlar bile zor geçiniyor, açlık sınırının altında ücret alıyorlar, maddiyat herşey değil lakin gerçekçi olunmalı, aşk karın doyurmaz , evlendikten sonra kavgalar kaçınılmaz olur , sadece kadın çalışsa erkek yese o da olmaz denge önemli ...Merhaba. Lütfen evli ya da ilişkisi olanlar cevap verirse çok mutlu olurum. Çünkü tecrübeye ihtiyacım var. Evlilik ya da ilişkide maddiyatın önemi var mı? Mesela karşı taraf benden yarı yarıya asgari ücretin de altında maaş alıyor, ben onun iki kadar kadar maaş alıyorum. Eğitim, kültür seviyesini sorarsanız bu konuda ikimiz de denkiz. Hayata bakisimiz, tahsil seviyemiz vs. Aynı. Benim için en önemli şeylerden biri hayata bakış ama maddiyat olayi kafamı karıştırdı. Kimisi yapma etme sana yazık diyor, öteki samanlık seyran diyor. Ne yapacağımı şaşırdım. Zengininden de hayır görmedik. Kafalar karışık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?