valla işte banyodan bır saatte cıkardı..evden iki saatte..üstünü değiştirmesi 3 saatti..haziranda davam..evim falan kalmadı.özlüyorum yine yokluğu çok büyük boşluk yarattı.ama bu kararı almamdaki yarayı biliyorsun yalan dolan..nasıl iyileşicem onuda bilmiyorum..
şuan işteyim zaten annemle babamla kalıyorumCanım yaa. Tabi alışkanlık yapıyor zamanla. Benim 5 yıl oldu ilişkim başlayalı 3 yıldır da evliyim. Ben de nasıl yaparım bilmiyorum. Yalan dolan kumar olayı çok kötügüveni sarsılınca hep hızursuz olur insan. İyileşirsin elbet işin yok mu? Şimdi nerde kalıyorsun?
çok yıkıldım ya güvenini sağlayamadı..yaptıklaırna kendıde pişman olurdu ...sonra yıne aynı seyler uzun surmezdi..ama yemin ederim çok zor ayrılmak boşanmak benimde evlilikle birlikte 3 yıldır beraberdik..ben bu kadar acı çekeceğimi bilseydim büyük konusmuyum ama boşanmaya kalkmazdım daha sevgisi bitmeden..şuan bitiğim..haberler geliyor kulagıma calıştıgı yerdeki kızların dıbıne dusyormus..ne kadar dogru bilmiyorum ama bunları dıcek ınsanlarda yalan soylıcek ınsanlar degıller..Canım yaa. Tabi alışkanlık yapıyor zamanla. Benim 5 yıl oldu ilişkim başlayalı 3 yıldır da evliyim. Ben de nasıl yaparım bilmiyorum. Yalan dolan kumar olayı çok kötügüveni sarsılınca hep hızursuz olur insan. İyileşirsin elbet işin yok mu? Şimdi nerde kalıyorsun?
çok yıkıldım ya güvenini sağlayamadı..yaptıklaırna kendıde pişman olurdu ...sonra yıne aynı seyler uzun surmezdi..ama yemin ederim çok zor ayrılmak boşanmak benimde evlilikle birlikte 3 yıldır beraberdik..ben bu kadar acı çekeceğimi bilseydim büyük konusmuyum ama boşanmaya kalkmazdım daha sevgisi bitmeden..şuan bitiğim..haberler geliyor kulagıma calıştıgı yerdeki kızların dıbıne dusyormus..ne kadar dogru bilmiyorum ama bunları dıcek ınsanlarda yalan soylıcek ınsanlar degıller..
Uzmanlarin dedigine göre her an esinize evliliginizin "kaygan zeminde" olduğunu hissettirmeliymis.Yani kimse kimseyi cantada keklik gormesini ne olursa olsun bu benden ayrilamaz dusuncesini vermemek lazimmis karşı tarafa.
ben hep öyle olduğum halde adam yaptı bana bunları.. kaç kere yapma giderim dedim kaç keree . en sonunda gittim..deli gibi gün içerisinde kaç kare yapma sana dedim kaç kere giderim dedim kaaç keere diyip soylenıyorumUzmanlarin dedigine göre her an esinize evliliginizin "kaygan zeminde" olduğunu hissettirmeliymis.Yani kimse kimseyi cantada keklik gormesini ne olursa olsun bu benden ayrilamaz dusuncesini vermemek lazimmis karşı tarafa.
ben hep öyle olduğum halde adam yaptı bana bunları.. kaç kere yapma giderim dedim kaç keree . en sonunda gittim..deli gibi gün içerisinde kaç kare yapma sana dedim kaç kere giderim dedim kaaç keere diyip soylenıyorum
Ben de ona çok inanıyorum. Uzmanlar doğru söylüyor
Hahaha momo:) benimki o hissi kaybetti sanırım ama böyle kavgalar sonrasında öyle korkuyor ki ölümüne hatalar yapıyor. Mesela bu kavgadan sonraki korkusu arabayı uçurum gibi bir yerden devirmesine sebep oluyordu. Birsürü adam geldi arabayı itti tuttu falan kurtardık arabayı. Düşün o biçim. Ne salak bunlar yaaaBen
Ben öyle hissettiriyorum işe yaramıyor.. :)
Anlayana evetKüfür edince kendini göçlü karekter olarak mı görüyor !
Bazen en güzel cevap susmaktır ama anlayana işte
Hahaha momo:) benimki o hissi kaybetti sanırım ama böyle kavgalar sonrasında öyle korkuyor ki ölümüne hatalar yapıyor. Mesela bu kavgadan sonraki korkusu arabayı uçurum gibi bir yerden devirmesine sebep oluyordu. Birsürü adam geldi arabayı itti tuttu falan kurtardık arabayı. Düşün o biçim. Ne salak bunlar yaaa
Ahahaha, canım yaa:) histerik in buraya denk düşen kısmı; duygusal reaksiyonlarda taşkınlık, kontrolsüzlük...cuk oturuyor yani. Tepkide bir hiyerarşi falan yok, en uçtakinden hurraaa diye yapıştırmalar, düşünmeden, taşınmadan. Budur bacımSalak ki ama ne Salak :// Yukarıda bi üye senin eşine histerik erkek teşhisi koymuş o ne ola ki :) benimkine de uyar mı bi bakim
Walla o lafı demez olaydım. Bu olaylar haricinde demek istedim. İnsanın tek sosyal çevresi kocası olunca böyle oluyor demek kibi gün o sandalye kafanıza inmez umarım.
yalnız bu adam için çooook sevimli demenize anlam veremedim.
Walla o lafı demez olaydım. Bu olaylar haricinde demek istedim. İnsanın tek sosyal çevresi kocası olunca böyle oluyor demek ki
Erkegin fitratinda calismak var, evde oturmak degil..
Once bi is bulmaya çabalasin..
Onun disinda da, baska sorunlariniz da var miydi? Evde durmaya basladiktan sonra mi boyle seyler yapmaya basladi?