Sevgili cikom ve vakit ayırıp yorum yazan güzel kadınlar
verdiğiniz akıllar için çok sağolun. Bir haftadır kafa patlatmaktan bi hal olmuştum
Sorun başlangıçta benim mantık evliliği yapmam ve onun da bunu bilmesi zamanla bana karşı kinlenmesi evet ama ilişkimize verdiğimiz bir yıllık aradan sonra sevdiğim için devam etmek istiyorum dedim ve ettim. Onun hala kızgınlığı vardı sanırım onu günümüze kadar erinmemiş getirmiş..dediğiniz gibi çalışmıyor değil, bikaç aydır part-time işler yapıyor. Tam zamanlı çalışması şu an mümkün değil. Mesele çalışmamanın da ötesinde bütün sosyalliğini benim üzerimden yaşaması. Hayatında başka biri yok iletişime geçtiği ya da geçmek istediği. Bu hem beni boğuyor hem de onu histerik(taşkın, coşkulu, anlamsız, noluyoruz dedirten) tepkilere yöneltiyor. Dünden beri sinirlerim yatıştı, konuşmaya başladık. Açıkçası hakaret değil, sinirlenince ağzı bozulur ya insanın s.k.r gibi öyle bir söz etti, bana yönelik değildi kendi kendine saçmaladı. Sandalye olayı da çok ciddi bir tartışma esnasında oturduğu sandalyeyi havaya kaldırması şeklindeydi. Bunu asla normalleştirmiyor ve kabul etmiyorum yanlış anlaşılmasın. Histerik yapısına veriyorum ve tekrarını söz konusu bile etmiyorum. Yumuşadım da onun hakkında böyle konuşuyor değilim. Keza yumuşamadım, hala kızgınım. Kızgın olduğum konu da ilişkide özensiz, dikkatsiz davranması benim ufak tefek triplerime de tahammülsüz tepkiler vermesiydi
dediğiniz gibi resti çektim ve çocuk fikrini de erteledim. Şu an dört elle hayata ve mevcut işine gücüne sarılmış durumda yani evden dışarı çıktı benden uzaklaştı, çok şükür. Bütün hayatını ve duygularını benim üzerinden yaşadığı için ortaya böyle abzürd bi herif çıkabiliyor diye düşünüyorum. 2 gündür konuşa konuşa yorulduk, birbirimizi anladığımızı ve ifade ettiğimizi düşünüyorum. Zamana bırakarak göreceğiz inşallah neticeyi.
Buraya yazılanları okuyunca belki sizin için sıradan ve anlamsız gelebilir ama özellikte yurtdışında yaşayan benim gibi kimi kimsesi olmayan insanlar için çok önemlisiniz gerçekten. Allah gönlünüze göre versin