- 7 Kasım 2023
- 1.743
- 2.945
- 40
İsteseniz düzelebilir o zaman. Sadece isteyin. Israrla defalarca... Bütçe ayırsın. Konuşun. Ama iletişime geçin... Susarak anlamaz...Duygusalım nasıl davranacağımı bilmiyorum çok üzüldüm geceden beri ne yapacağımı da bilmiyorum eşim evin ihtiyaçlarını ikiletmeden karşılar dışarıdan gelirken sevdiğim şeyleri almaya çalışır ev işlerine yardım eder süpürür çamaşır serer doğum günümde bana güzel bir hediye aldı çiçek alır fakat benim kişisel bir ihtiyacım olabileceğini bir şeyi görüp beğenebileceğimi düşünmüyor ya da düşünemiyor biz hep birlikteyiz evden çalışıyor yemek yiyelim birlikte der canın ne istiyor diye sorar bana, ben böyle yazdığım için herkes hemen boşan iğrenç bir insan demiş ama ben en kötü şeyleri sorunları yazdım her şeyi de görmezden gelemem yapacağım bir şeyin sonunda pişman olmak istemiyorum böyle yorumlar beni biraz olsun rahatlatıyor teşekkür ederim eşimle sorunlarımız var tabii ki, tartışmalarımız da oluyor her evlilikte oluyordur ama fevri kararlar vermek istemiyorum
Ya %100 atanma garantim mi var ya atanamazsam ne olacak artık alım mı kaldı okuduk çalıştık sınavlara girdik elimizden geleni yaptık ama atanamayınca ne yapacaz evlenmeden önce de çalışıyordum zaten hala da çalışıyorum işten çıkmak zorunda kaldım evet çünkü başka şehire taşındım bir süre çıkmak zorunda kaldım 70tl lik şeye gelince defalarca konuştum bu konuyu o zaman neden öyle dedim başka bir şeye mi sinirliydim bilmiyorum defalarca özür dilerim dedi cebimde para var sanıyordu belki düşünemedi diye düşünüyorum belki de iyimser bakıyorum veya bakmak istiyorum ama hemen kestirip atmak da gelmiyor içimden çalışma kpss konusunda yaptığınız yorumlar çok değişik ne diyeceğimi bilemiyorumŞimdi bu yazdıklarınıza göre adam aslında iyi ama düşüncesiz veya aklı ermiyor.
Neden sizinle 70 TL'lik şeyin kavgasını yaptı da sizi kişisel ihtiyaçlarınız olabileceğine dair konuşmaktan bu kadar çekinir hale getirdi?
Evlenip, bir de hamile kalıp sınava çalışma aşkı apayrı bir olay zaten. Neden zamanında bu işleri halledip evlenmediniz ki?
Ya da evlenince memur olma zorunluluğu mu var? Neden her evlenen mevcut işini bırakıyor bu sitede?
Bebek bu evliliğin tek eksiğiymiş, çok seviyor çok! Memur olunca mı söz hakkına sahip olacaksınızBir kadının kesinlikle ekonomik özgürlüğü olması lazım kimseye tavsiye etmiyorum beni çok sevdiğini biliyorum ama gerçekten çok soğuyorum inşallah en yakın zaman da atanır paramı kazanırım o zaman istediğim gibi konuşurum söz hakkına sahip olurum diye düşünüyorum
İlk yazdığınız mesaj ve bu mesajınızı tekrar okur musunuz? Bir çok tutarsızlık var.Eşimin tek sıkıntısı benim kişisel ihtiyacım görüp beğendiğim bir şeyim olabileceğini düşünmüyor eve her şeyi alır yemeğe gidelim der bana hediye de alır beraber gezeriz şu elbise sana yakışır dene hadi diye ısrar eder ama ben kendim bir şey alamıyorum sanki benim de gördüğüm beğendiğim veya eşime söyleyemediğim ihtiyaçlarım oluyor bu durumu düzeltemiyorum
Vallahi insanın kendine yaptığı kötülüğü başkası yapmıyor. Ezile ezile üç kuruş için kavga ede ede adamı yola getirmiş bide ders veriyor. Türk aile yapısı demiş bide şaka gibi. Yahu Türk erkeği dediğin eli bol olur karısını çoluğunu çocuğunu muhtaç etmez evine harcar, bu yüzden sen çalışma ben size bakarım kafasını aşamayan ataerkil bi toplumuz biz. Dedelerimiz bile günün günü olur ben yokken başkasının kapısını para için çalmayın der eve para bırakmadan çıkmazmış. Hangi Türk aile yapısını koruyor bunlar anlamadım benbide çocuk yetiştirecekler aynı kafada sonra toplumda bir sürü saçma insan türü
2 tl icin gunlerce kavga ettiginiz adamdan neyin sevgisini beklediniz yahuu. Geçen gunlerinize yazik degil miydiSizi onkadar iyi anlıyorum ki...
6 Senelik evliyim, evliliğinin ilk üç senesinde noktası virgülüne aynı şeyleri yaşamışız.
(2 TL değerindeki bir emzik için saatlerce kavga edip günlerce konusmadigimiz bile oldu)
başka sebeplerle çok büyük kavgalarımız da oldu. sizin de dediğiniz gibi aramızdaki sevgiye istinaden devam ettim bu evliliğe
şimdi düzeldi bir çok şey , düzeltmenin yöntemi de şudur.... konuşmak bazen kavga ile bazen güzellik ile ama buraya yazdığın ve bize yansıttığın tüm duyguları eşine de benimsetene kadar her yolu deneyerek konuşun ve anlatın illa ki bir yerden sonra anlayacak sizi ve düzelecek buna canı gönülden inanıyorum,
(burada her durumda boşan diyen bir tayfa var ama bence şiddet sevgisizlik ve aldatma yoksa boşanmak doğru değil)
Bir kadının kesinlikle ekonomik özgürlüğü olması lazım kimseye tavsiye etmiyorum beni çok sevdiğini biliyorum ama gerçekten çok soğuyorum inşallah en yakın zaman da atanır paramı kazanırım o zaman istediğim gibi konuşurum söz hakkına sahip olurum diye düşünüyorum
. Forumda çalışmayan bayanlar konuya girerken kpss çalışıyorum, işten yeni çıktım gibi bahaneler öne sürüyor. Eminim ki çoğunun çalıştığı da yokYa %100 atanma garantim mi var ya atanamazsam ne olacak artık alım mı kaldı okuduk çalıştık sınavlara girdik elimizden geleni yaptık ama atanamayınca ne yapacaz evlenmeden önce de çalışıyordum zaten hala da çalışıyorum işten çıkmak zorunda kaldım evet çünkü başka şehire taşındım bir süre çıkmak zorunda kaldım 70tl lik şeye gelince defalarca konuştum bu konuyu o zaman neden öyle dedim başka bir şeye mi sinirliydim bilmiyorum defalarca özür dilerim dedi cebimde para var sanıyordu belki düşünemedi diye düşünüyorum belki de iyimser bakıyorum veya bakmak istiyorum ama hemen kestirip atmak da gelmiyor içimden çalışma kpss konusunda yaptığınız yorumlar çok değişik ne diyeceğimi bilemiyorum
eşiniz devlet memuru mu?Ya nasıl konuşuyorsunuz böyle hayatta her şey planlı programlı istediğin gibi mi oluyor yıllardır tanıdığın bir insan yeri geliyor başka bir insana dönüşüyor bu kadar acımasız yorumlar neden anlamıyorum. Çalışıyorum elimden geleni yapıyorum atanmak için, her şey zorlaştı zaten bunun farkındayım, atanmak çok zor artık ne zaman atanırım bilemediğim için evliliği ertelemek istemedim belki yanlış yaptım belki doğru bilmiyorum çalışıyordum ayrılmak zorunda kaldım tekrar bir işe girerim diye düşünüyordum zaten bundan asla gocunacak bir insan değilim çalışmayı kendi paramı kazanmayı çok seven bir insanım ama hamile olduğumu öğrendim erteledim herkesin hayatı dört dörtlük mü sorunlarla başa çıkmanın formülünü arıyorum yardım istiyorum gelen yorumlar çok güzel
Ya %100 atanma garantim mi var ya atanamazsam ne olacak artık alım mı kaldı okuduk çalıştık sınavlara girdik elimizden geleni yaptık ama atanamayınca ne yapacaz evlenmeden önce de çalışıyordum zaten hala da çalışıyorum işten çıkmak zorunda kaldım evet çünkü başka şehire taşındım bir süre çıkmak zorunda kaldım 70tl lik şeye gelince defalarca konuştum bu konuyu o zaman neden öyle dedim başka bir şeye mi sinirliydim bilmiyorum defalarca özür dilerim dedi cebimde para var sanıyordu belki düşünemedi diye düşünüyorum belki de iyimser bakıyorum veya bakmak istiyorum ama hemen kestirip atmak da gelmiyor içimden çalışma kpss konusunda yaptığınız yorumlar çok değişik ne diyeceğimi bilemiyorum
Ben de bunu diyecektim, bebeğe alışveriş yapıyorum kartının arkalı önlü fotoğrafını at dese keşke, inanın bu müthiş kocanın cevabını çok merak ediyorumEsinize su an mesaj atin bebek icin sunu begendim kart bilgilerini at da siparis verelim diyin bakalim ne diyecek
Ama corap falan olmasin bu ürün, anakucagi olsun mesela
Oyle cok da pahali degil ustelik
Bir sorun
Hani dediniz ya istemiyorum ondan almiyor
Istesem alir diye
Isteyin bakalim
Bir kadının kesinlikle ekonomik özgürlüğü olması lazım kimseye tavsiye etmiyorum beni çok sevdiğini biliyorum ama gerçekten çok soğuyorum inşallah en yakın zaman da atanır paramı kazanırım o zaman istediğim gibi konuşurum söz hakkına sahip olurum diye düşünüyorum
Eşiniz en basitinden sizin regl olduğunuzu düşünemiyor mu mesela? Bu kadın pedi neyle alıyor demiyor mu? Ya da istenmeyen kıllardan kurtulmak için kişisel bakım malzemeleri gibi şeyler kullandığınızı bilmiyor mu?Eşimin tek sıkıntısı benim kişisel ihtiyacım görüp beğendiğim bir şeyim olabileceğini düşünmüyor eve her şeyi alır yemeğe gidelim der bana hediye de alır beraber gezeriz şu elbise sana yakışır dene hadi diye ısrar eder ama ben kendim bir şey alamıyorum sanki benim de gördüğüm beğendiğim veya eşime söyleyemediğim ihtiyaçlarım oluyor bu durumu düzeltemiyorum
Duygusalım nasıl davranacağımı bilmiyorum çok üzüldüm geceden beri ne yapacağımı da bilmiyorum eşim evin ihtiyaçlarını ikiletmeden karşılar dışarıdan gelirken sevdiğim şeyleri almaya çalışır ev işlerine yardım eder süpürür çamaşır serer doğum günümde bana güzel bir hediye aldı çiçek alır fakat benim kişisel bir ihtiyacım olabileceğini bir şeyi görüp beğenebileceğimi düşünmüyor ya da düşünemiyor biz hep birlikteyiz evden çalışıyor yemek yiyelim birlikte der canın ne istiyor diye sorar bana, ben böyle yazdığım için herkes hemen boşan iğrenç bir insan demiş ama ben en kötü şeyleri sorunları yazdım her şeyi de görmezden gelemem yapacağım bir şeyin sonunda pişman olmak istemiyorum böyle yorumlar beni biraz olsun rahatlatıyor teşekkür ederim eşimle sorunlarımız var tabii ki, tartışmalarımız da oluyor her evlilikte oluyordur ama fevri kararlar vermek istemiyorum
hastane cikiş seti de olabilir, ucuk markalar degil bi lcw veya e bebekten linkini atsin bakalim kocasina ne diyecek cok merak ediyorum. hani hastane cikis seti olmazsa olmazlar arasinda ya. adam ana kucagina ne gerek var diyebilir cunkuEsinize su an mesaj atin bebek icin sunu begendim kart bilgilerini at da siparis verelim diyin bakalim ne diyecek
Ama corap falan olmasin bu ürün, anakucagi olsun mesela
Oyle cok da pahali degil ustelik
Bir sorun
Hani dediniz ya istemiyorum ondan almiyor
Istesem alir diye
Isteyin bakalim