Çok çalışkanım çok boş vaktım yok dıoYa ilk buluşmada kibar olacak tabi. Ama mesela bu adamın sosyal ilişkileri nasıl? Yakın arkadaşları var mı? Hadi sevgiliyi geçtim mesela kadın bir arkadaşı olmaması bile benim için sıkıntıdır.
Siz bu adamı kolunuza takıp arkadaş çevrenize sokabilecek misiniz? Sinemaya gider mi hangi tür kitapları sever? Hadi geçtim yv de hangi programları izler?
Çalışmak önemli ama yetmez yaa..
Zaman verebılırmıyım bılmıorum .Bır defa daha bulusurumZaman vereceksiniz o zaman birbirinize, tüm beklentilerimizi karşılayacak bir insan bulmak zor galiba. Hakkınızda hayırlısı olsun.
Görücu usulu geldı zaten .Dert evlenmek olmayıpta ne olucak .Sonra 2 cay ıcer yoluna gıdersın.Yada ılerlersın3 günde bunlar nasil sohbetler ahahaha, bizimle dalgami geçiyorsun kiz?
Bencede tam uyumlusunuz. Ikinizinde derdi evlenmek, kim olursa olsun. Yani birinden bahs ederken ilk cümle "birikimi varmiş" olurmu? Hahaha zevkli konu ya. Iyi bir fakesin.
Çocuk sahıbı olmak ıstıyorum yazıcaktım.Kestırıp atmak ıstemıorum .Bakıcam enıne boyuna dusuncemÇocuk da istemiyormussun bu avantaj ne güzel hayatını yaşa o zaman.
Bu adamın neyi cazip ki?
Banyo yapıomus.Ama diş fırcalamıomuş .O yuzden bakıcam bır de ıcımde kıpırtı olması gerekıyorKendine bakamaması problemi çok masum geldi bana.
Erkeklerde kıyafet problemini çözmek kolay, erkek ve kadın giyim reyonlarına bir bakın. Kadın kıyafetlere bakan erkek pek göremezsiniz de erkek kıyafetlerine bakanların yarısı kadın zaten.
Erkek kıyafetlerinde ölçüler standarttır, düzgün bir iki dükkana sokarsınız, eline ölçüyü verirsiniz alır gelir.
Hanımlar gibi yüz milyon dükkan dolaşmıyorlar.
Kaliteli birkaç takımı olsun, terziye düzelttirin bitti gitti.
Saç sakal kısmı da kolay. Önemli olan hijyen.
İğrençhuyları var mı banyo yapar mı temiz mi?
Temizse gerisi toparlanır vallahi dert değil.
Bir de hep evlilik kafası ile düşünmeyin, bir dolaşın sohbet edin tanışın. Aşkınız sonradan da gelebilir, bu kadar olumlu özelliği varken bir beden büyük çirkin ceket için adamı elemeyin.
Yanlış okumadıysam kendi işi dışında ek işler yaptığını söylediniz.Çok çalışkanım çok boş vaktım yok dıo
Aynen bende onu sorguluom .Saf mı salak mı bellı deıl.Safım ayagına da yatıyor olabılır .1 haftada diş fırcalıorum demesı hele .
Ben sizin bir yazınızda ben akşamları eğleniyorum arkadaşlarla içiyoruz vs demistiniz bu adamın icmemesi niye hoşunuza gitti anlamadim.Çocuk sahıbı olmak ıstıyorum yazıcaktım.Kestırıp atmak ıstemıorum .Bakıcam enıne boyuna dusuncem
Sen bilirsin de 35 yaşında adamın sevgilisi olmaması normal bir şey mi sence?? Gerçi buradaki bazı hanımlar ayılır bayılır böyle tiplere, normali budur ne güzel kıskanacak bi şey yok namuslu derler. sonra evlenip görürler saadet zincirini.
En fazla mideniz kipirdar o dişlere.Banyo yapıomus.Ama diş fırcalamıomuş .O yuzden bakıcam bır de ıcımde kıpırtı olması gerekıyor
Banyo yapıomus.Ama diş fırcalamıomuş .O yuzden bakıcam bır de ıcımde kıpırtı olması gerekıyor
Banyo yapıomus.Ama diş fırcalamıomuş .O yuzden bakıcam bır de ıcımde kıpırtı olması gerekıyor
Artılar çok gibi. Giyim konusu değişebilir bişey. Ama sen elektrik almamissin. Belli. Şartlar iyi diye de hayır diyemiyorsunArtıları eksılerı belırtıorum .Sevebılırmıyım dıe de dusunuorum
Adam kesin bakir der kaçarım...Sevgılım olmadı dıyor
Aynen işte benım dusuncemde bu .Herkes o kadar degısıkkıArtılar çok gibi. Giyim konusu değişebilir bişey. Ama sen elektrik almamissin. Belli. Şartlar iyi diye de hayır diyemiyorsun. Eğer sende isinsaydin adamın aşk sözcükleri sana itici ve erken gelmezdi. Bu şartlarda evlenirsen. Yarın öbür gün evet çok iyi her şey iyi ama bişey eksik diceksin.
Bilemedim bende şimdi. Onbir senelik evliyim. Şunu çok net söyleyebilirim. Eğer kalbinde sıcaklık varsa ve adam merhamet sahibiyse denemeye değer. Eli yüzü düzgün. İki elbise alırsın olur biter. Ama adam olamıyor herkes.
Diş fırçalamayınca geri vites yaptım ben zaten.
Diş fırçalatmaya ikna etmek adama Beymen 5 li takım elbise kombini yapmaktan daha zor.
Çok haklısınızEn fazla mideniz kipirdar o dişlere.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?