Evlilikte Neye Bakmalıyım

Ben sizin bir yazınızda ben akşamları eğleniyorum arkadaşlarla içiyoruz vs demistiniz bu adamın icmemesi niye hoşunuza gitti anlamadim.
Arada içerım .Ama cok buyuk duskunlugum yok .Kımseye iç yada ıcmede denem .Degıstırmeyede calışmam

Siz hiçbirşey hissetmiyorsunuz ve büyük ihtmalle evlenmiş boşanmış olduğunuz için kendinizi kötünün iyisini seçmek zorunda bırakıyorsunuz.Bu psikolojiden çıkın biran önce.
Bıraz daha gorus dıolar .Bu kadar artıyı daha once hiç gormedım .Eksiside boyumdan buyuk

Nasıl koseye sıkıştırılır bılmıorum

Evlenmek için bu ne acele
3 günde de kişilik tahlilleri yapmışsınız.
Az yavaş gidin de birbirinizi iyice tanıyın

yani onun 3 günde sevgi sözcüklerine başlaması ne kadar garipse, sizin de hemen evlilik düşüncelerine girmeniz o kadar garip geldi bana. önce karşındaki insanı tanıyıp, sevip, vakit geçirip, ondan sonra düşünmeniz daha iyi değil mi? başta zaten acaba bu adamla evlenebilir miyim, evlensem sevebilir miyim diye kendinizi tükettiğiniz için yaşanacak güzel bir an varsa da onu kaçırırsınız.. evlenilecek biri olduğunu 3 senede anlayamayanlar var kaldı ki 3 günde anlayasın.

Evlilik şart mı sizin için bence size uygun değil bakımsız erkek bakımlı bir kadının gözüne batar hafta da bir dis fircalayan Adam halvetten halvete banyo nolur kesin ve bir bakmışsın banyo olmaya istendiği için sevismeyen bir adam ,ayrıca kendi kıyafetini bile seçip beğenmeyen adam anne kuzusudur net annesi hizmetinden sıkılmış yeni bir hizmetçi arıyordur oğluna bence tabi bunlar varsayım yanılıyor olabilirim ama ben ikinci evliliği yapacak olsam birincisinden kurtulsam ikinciyi düşünmezim bile :))) siz madem cesaret ediyorsunuz ve tecrübe de var evlilikte herşeyin göze battığını bilirsiniz bu gün size melek görünen kayın ailesi yarın zebani olur eş adayinizda duzeltebilceginizi düşündüğünüz her özellik dağ olur taş olur velhasıl kelam bence uzunca bir süre gozlemleyin sonra evlenin evlenecekseniz

Nasıl bir gafletti .Açarmısınız
Şöyle eşimde bana hiç ciddi sevgilim olmadı Uzun uzuna bir ilişkimde olmadı dedi fakat sonradan bir çok şeyle karşılaştım. Evde kitap aralarında Notlar benden önceki çirkin ilişkileri falan o yüzden dedikleri gibi bence pekde inanma yok dediğine muhakkak olmuştur. Varsa da yoksa da uzak dur derim. Yalan söylüyorsa sıkıntı ama yalan söylemiyorsa da muhakkak yine bir sorunu vardır.

Agzim sutten yaninca yogurdu ufleyerek yiyorum demissiniz.

Diger taraftan kayinpederime kefil olmadim diye bosandim demissiniz. Simdi ise beni annem yetistirdi diyen biri icin acaba ben kusur mu ariyorum diyorsunuz. Yogurdu istediginiz gibi yiyebilirsiniz tabi ama yogurt yeme sekliniz kesinlikle ufleyerek yemek falan degil.

Aileniz bu adami cok begendi ise muhtemelen kayinpederinize kredi cekmediginiz eski esinizi de cok begenmislerdir. malum onu da babasi yetistirmis oyle gorunuyor.

Adam 3 gunde sevgi sozcukleri soyluyormus oraya hic girmiyorum zaten. ickisi, sigarasi yok edepli demissiniz evet 3 gunde sevgi sozcukleri soyleyecek kadar edepli.

Adam bakimsiz demissiniz. 35 yasindan sonra kimseyi bastan yaratamazsiniz.

Acil evlenmem lazim diyorsaniz degerlendirin tabi.

Ayrica bu kadar uysalsa belki yatakta cok kotudur ne bilim cok iyi erkekler oyle oluo gibi gelio bana..
Hic alakası yok son dereceden de fazla uysal bir kocam var
Yatakta da kuduruk bişey kendisi, memnunum cinsel hayatimizda yani .
Herşeyde olduğu gibi bunda da genellemek bir hata

Kendine bakmamis olmasi dert degil de, 3 gunde aşk sözcükleri soylemesi tuhaf. Bir de dikkat et ana kuzusu cikabilir

35 yaşında hiç sevgilisi olmamış adam mı? İnşallah yalan söylüyordur, yoksa büyük sıkıntı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…