Nasıl bir gafletti .Açarmısınızaynı gaflete kapılıp o şaşkınlıkla evlendim sonra gerçekleri öğrendim kesinlikle muhakkak bir bit yeniği aramalı
Arada içerım .Ama cok buyuk duskunlugum yok .Kımseye iç yada ıcmede denem .Degıstırmeyede calışmamBen sizin bir yazınızda ben akşamları eğleniyorum arkadaşlarla içiyoruz vs demistiniz bu adamın icmemesi niye hoşunuza gitti anlamadim.
Bıraz daha gorus dıolar .Bu kadar artıyı daha once hiç gormedım .Eksiside boyumdan buyukSiz hiçbirşey hissetmiyorsunuz ve büyük ihtmalle evlenmiş boşanmış olduğunuz için kendinizi kötünün iyisini seçmek zorunda bırakıyorsunuz.Bu psikolojiden çıkın biran önce.
Nasıl koseye sıkıştırılır bılmıorumOkuduklarımdan yola çıkıyorum eminim ki bir sevgilisi falan olmuştur. Baştan vıcık vıcık olması da sıkıntı aman dikkat edin! Ve beni annem yetiştirdi demesi ? Annesine fazla düşkün muhtemel buna da dikkat edin annesine özellikle ona davranışına! Konu ikinci evlilik olunca dediğini gibi biraz titiz davranmak gerekiyor. Üst baş düzelir. Ha tabi diş fırçalaması da ayrı bir olay. Lütfen belli zaman sonra o aşk sözlerine kaptırıp sizi çok seviyor yada bende sevmeye başladım demeyin. İyice tanıyın gerekirse köşeye sıkıştırıp zorlayın. Muhakkak sakladıkları vardır. Kolaylıklar diliyorum hakkınızda hayırlısı olsun
Ben de saf saf yazıyorum, ters köşe oldum burada.
Haftada bir diş fırçalıyorsa olmaz tabi.
Ben çok aktıfım .Kendı basıma gezmeyıde arkadaslarımla gezmeyıde severım.Evıde çok severım .Ama tek tek takılamayız kı .Ben senı ıhmal etmem dıo ama .Herkes bıseyler soyluyorYanlış okumadıysam kendi işi dışında ek işler yaptığını söylediniz.
Buradan çalıştığı için boş vakti olmadığını değil boş vakitlerinde yapacak aktivitesi olmadığı için çalıştığını çıkarırım ben.
Sizin sosyal hayatınız nasıl çalışıyor musunuz gezmeyi tozmayı sever misiniz? Bunlara cevabınız evetse bu adamla yapmanız çok zor.
Ya her şeyi geçtim tekrar hatırlatırım adam diş bile fırçalamıyor..
Bende ondan sogudum ısteŞahsen ben 3 günde yılışık davranan tipten soğurdum
BencedeEvlenmek için bu ne acele
3 günde de kişilik tahlilleri yapmışsınız.
Az yavaş gidin de birbirinizi iyice tanıyın
Evlilik şart mı sizin için bence size uygun değil bakımsız erkek bakımlı bir kadının gözüne batar hafta da bir dis fircalayan Adam halvetten halvete banyo nolur kesin ve bir bakmışsın banyo olmaya istendiği için sevismeyen bir adam ,ayrıca kendi kıyafetini bile seçip beğenmeyen adam anne kuzusudur net annesi hizmetinden sıkılmış yeni bir hizmetçi arıyordur oğluna bence tabi bunlar varsayım yanılıyor olabilirim ama ben ikinci evliliği yapacak olsam birincisinden kurtulsam ikinciyi düşünmezim bile :))) siz madem cesaret ediyorsunuz ve tecrübe de var evlilikte herşeyin göze battığını bilirsiniz bu gün size melek görünen kayın ailesi yarın zebani olur eş adayinizda duzeltebilceginizi düşündüğünüz her özellik dağ olur taş olur velhasıl kelam bence uzunca bir süre gozlemleyin sonra evlenin evleneceksenizKızlar merhaba .27 yaşında boşandım .4 aylık bir evlılıgım oldu .Severek evlenmıstım .Kayınpederıme kefıl olmadım diye boşandım .Sonradan gelen talıplerım çocuklu yada başka sıkıntıları vardı .Şimdi bir talıbım bar .35 yasında bekar .Hıc evlılık yapmamış .Birikimi var .Düşüncelerı guzel .Aılesı aıleme uygun .Edeplı .İçkisi yok .Sigarası yok .Hep çalışmış .Çalışmasının uzerıne ek iş yapmış .Benı annem yetıstırdı dıo .Bugun tanışmamızın 3. Gunu .Allahtan her seyı detaylandırıp ıstemek gerekıo aslında .Çirkin deıl .Boyu var .Ama çok bakımsız .Kıyafet bıle secememıs kendıne .Ben kendıne doledıgımde beraber alışverıs yapalım dedı .O kadar hoşuma gıttıkı .Uysal olması .Kötü kelıme kullanmaması .Dıger ınsanlara maddı anlamda konu acınca bu konuyu kapatalım .Ben gerılıorum .Şöyle oluyor boyle oluyor dıyıp kestırıp atıolardı .Bır kez agzım sutten yanınca ufluyorum yogurdu .Annem ablam çocugu aılesını cok begendı .Hep olumlu bır ınsanda .Arkadaslarım da tanı defıler .Bır ozellık olur butun guzel ozellıkler bır yerde toplanmaz dedıler .
Bebim canımı sıkan nokta ben tanımaya calısıorum sureklı aşk sozcuklerı soyluyor .Daha 3 gun oldu .Bak ben senı tanımaya calışıorum lutfen bırbırımızı tanımaya calısalım dıorum .Napayım ıcımden bunları soylemek gelıyor dıyor .Konulmasıda ıyı .Ben dusuncelerını ogrenmeye calısıorum.Oldu bıttıye getırmek ıstemıorum.
Kızlar ben neye dıkkat edeyım .Gorunus olarak çirkın deıl .Sadece hıc kendıne bakmamış .Bende aksıne kendıme cok bakarım .Nasıl ne yapmam gerektıgını bılmıorum .Herkes ıyı dıyıncede acaba ben mı kusur arıorum dıorum .Neye dıkkat edeyım .Lutfen soyler mısınız
Şöyle eşimde bana hiç ciddi sevgilim olmadı Uzun uzuna bir ilişkimde olmadı dedi fakat sonradan bir çok şeyle karşılaştım. Evde kitap aralarında Notlar benden önceki çirkin ilişkileri falan o yüzden dedikleri gibi bence pekde inanma yok dediğine muhakkak olmuştur. Varsa da yoksa da uzak dur derim. Yalan söylüyorsa sıkıntı ama yalan söylemiyorsa da muhakkak yine bir sorunu vardır.Nasıl bir gafletti .Açarmısınız
Kızlar merhaba .27 yaşında boşandım .4 aylık bir evlılıgım oldu .Severek evlenmıstım .Kayınpederıme kefıl olmadım diye boşandım .Sonradan gelen talıplerım çocuklu yada başka sıkıntıları vardı .Şimdi bir talıbım bar .35 yasında bekar .Hıc evlılık yapmamış .Birikimi var .Düşüncelerı guzel .Aılesı aıleme uygun .Edeplı .İçkisi yok .Sigarası yok .Hep çalışmış .Çalışmasının uzerıne ek iş yapmış .Benı annem yetıstırdı dıo .Bugun tanışmamızın 3. Gunu .Allahtan her seyı detaylandırıp ıstemek gerekıo aslında .Çirkin deıl .Boyu var .Ama çok bakımsız .Kıyafet bıle secememıs kendıne .Ben kendıne doledıgımde beraber alışverıs yapalım dedı .O kadar hoşuma gıttıkı .Uysal olması .Kötü kelıme kullanmaması .Dıger ınsanlara maddı anlamda konu acınca bu konuyu kapatalım .Ben gerılıorum .Şöyle oluyor boyle oluyor dıyıp kestırıp atıolardı .Bır kez agzım sutten yanınca ufluyorum yogurdu .Annem ablam çocugu aılesını cok begendı .Hep olumlu bır ınsanda .Arkadaslarım da tanı defıler .Bır ozellık olur butun guzel ozellıkler bır yerde toplanmaz dedıler .
Bebim canımı sıkan nokta ben tanımaya calısıorum sureklı aşk sozcuklerı soyluyor .Daha 3 gun oldu .Bak ben senı tanımaya calışıorum lutfen bırbırımızı tanımaya calısalım dıorum .Napayım ıcımden bunları soylemek gelıyor dıyor .Konulmasıda ıyı .Ben dusuncelerını ogrenmeye calısıorum.Oldu bıttıye getırmek ıstemıorum.
Kızlar ben neye dıkkat edeyım .Gorunus olarak çirkın deıl .Sadece hıc kendıne bakmamış .Bende aksıne kendıme cok bakarım .Nasıl ne yapmam gerektıgını bılmıorum .Herkes ıyı dıyıncede acaba ben mı kusur arıorum dıorum .Neye dıkkat edeyım .Lutfen soyler mısınız
Hic alakası yok son dereceden de fazla uysal bir kocam varAyrica bu kadar uysalsa belki yatakta cok kotudurne bilim cok iyi erkekler oyle oluo gibi gelio bana..
KaçççBana birde bunu soyledı .Ne kadar sacma .Kimseyle birlıkte olmadım dedı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?