evet bir de evlenince o gördüğü hayattan geri kaldığı için sürekli gerginlik çıkaranları var bu görmüş geçirmşlerin artıları kadar eksileri var maalesefŞunu da ekleyeyim. Erkeğin görmüş geçirmişi tadından yenmez. Yani daha önce hayatında birileri olmuşsa, sosyal ortamlarda bulunmuşsa, nerde ne yapacağını biliyorsa, ağZı laf yapıyorsa seni bir basamak yukarı çıkarır. Ama tersi ise ben ne yaptım diye pişman olursun. Hayırlısı olsun...
anneyle beraber mi yaşıyorAnnesının evı var .Bır bekar vocuk daha var
O zaman evliliğe hazır olup olmadığını tartmak da yine hatunlara düşüyor maalesefevet bir de evlenince o gördüğü hayattan geri kaldığı için sürekli gerginlik çıkaranları var bu görmüş geçirmşlerin artıları kadar eksileri var maalesef
nasıl hazır duruyordu nasıl hevesliydi şimdi bütün özgürlüğü elinden alınmış gibi az kaldı geri verecem özgürlüğünüO zaman evliliğe hazır olup olmadığını tartmak da yine hatunlara düşüyor maalesef
Zaten adam, daha önce hiç ilişkisi ve cinsel birlikteliği olmadığını söylemiş konu sahibine, dişlerimi haftada bir fırçalıyorum da demiş bu arada.Kendüne
Kendine bakmaması daha önceden bi ilşkisi olma ihtimalini düşürüyor. Böyle kişiler genelde tiplerini boşlar. Bakımsız olur. Hep çalışmış diyosunuz bu da bunu doğruluyor. Ama siz yönlendirrsiniz. Sadece giyim ise önemli değil. Özbakımı nasıl kişisel temizlik. Ter kokuyor mu dişleri temiz mi tırnakları kulakları falan anlasılır buralardan. Önemli olan bu. Kıyafet kolay da temizlik alışkanlığı kazandıramazsınız.
GüvenlikmişKendine bakamayacak kadar yoğunmuş, ne iş yapıyor?
Şu anda anne ıle beraberanneyle beraber mi yaşıyor
Daha3 gun oldu tanımaya calusıorum .Bıraz konuşayıö aklını fıkrını dusuncelerını ogreneyım karar verıcemZaten adam, daha önce hiç ilişkisi ve cinsel birlikteliği olmadığını söylemiş konu sahibine, dişlerimi haftada bir fırçalıyorum da demiş bu arada.
Çok üzülüyorum gerçekten, 31 yaşında gencecik kızsınız, neden böyle bir adam??
Peki , gelişmelerden haberdar edin bizi.Daha3 gun oldu tanımaya calusıorum .Bıraz konuşayıö aklını fıkrını dusuncelerını ogreneyım karar verıcem
Sureklı ek ıs alıyormus .Güvenlık normaldeKendine bakamayacak kadar yoğunmuş, ne iş yapıyor?
İlk defa kadın görmüş gibi davranmanın alemi yok.Adamın davranışları direk soğuma sebebi
Tamamdır yazarım .Bır kez daha bulusur karar verırım .Aılem namuslu ıs yapıyor calısıyor dıyor .Her sey calısmak deıl kiPeki , gelişmelerden haberdar edin bizi.
Keske olsaydı kız arkadasıAdam ilk defa kadın görmüş zaten
Sureklı ek ıs alıyormus .Güvenlık normalde
E ilk defa kadın görmüş muhtemelen
20 yaşında olsa adam avantaj olurdu belki ilki olmak ama 35 yaşındaki adamın hiç kız arkadaşı olmaması dezavantajAdam ilk defa kadın görmüş zaten
Öyle tabi. Bi kadınla nasıl konuşacağını bile bilmiyor koskoca adam. 3 günden aşkım canım cicimler.20 yaşında olsa adam avantaj olurdu belki ilki olmak ama 35 yaşındaki adamın hiç kız arkadaşı olmaması dezavantaj
Adam açık açık söylemiş aslında "beni annem yetiştirdi.". Yani benim hayatımda hep bir tane kadın vardı o da annemdi. Bundan sonra da aynısı olacak, yani o hep annesinin oğlu olacak. Sen onun hayatında öncelik olmaya çalışacaksın, kv ile aranız bozulacak. Bakım mevzusuna hiç girmek bile istemiyorum mide bulandırıcı. Şuan kaç yaşındasın evlenmen şart mı. Başka şeyler yapmalısın belki hayatında.Benı annem yetıstırdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?