Evlilikte Neye Bakmalıyım

Adamın huyu suyu önemlidir evet ama temizliği çok daha önemlidir bebek beslemiyoruz.

Ayrıca 3 günde bu davranışlar çok abartılı yaa bana çok itici geliyor.

Hani 35 yaşında birliktelik yaşamamış olabilir kendini evliliğe saklayan erkekler de tanıdım. Ama bu yaşa kadar sevgilisi olmaması hiç normal değil.

İnsanlar çalışabilir ama çalışacağım diye hayattan kopuk ananın dizi dibinde de yaşanmaz.

evet bir de evlenince o gördüğü hayattan geri kaldığı için sürekli gerginlik çıkaranları var bu görmüş geçirmşlerin artıları kadar eksileri var maalesef

evet bir de evlenince o gördüğü hayattan geri kaldığı için sürekli gerginlik çıkaranları var bu görmüş geçirmşlerin artıları kadar eksileri var maalesef
O zaman evliliğe hazır olup olmadığını tartmak da yine hatunlara düşüyor maalesef

Lütfen evlenmiş olmak için evlenmeyin. En önemlisi evlenmiş olmak için evlenmek isteseniz bile bu adamla evlenmeyin. Bir süre sonra şikayetlerinizle beraber değiştirmeye çalışacağınız şeyler olduğunda ben sana evlenmeden herşeyi açık açık söyledim böyle kabul ettin beni diyecek. Buraya imzamı da atarım böyle olacak

Zaten adam, daha önce hiç ilişkisi ve cinsel birlikteliği olmadığını söylemiş konu sahibine, dişlerimi haftada bir fırçalıyorum da demiş bu arada.
Çok üzülüyorum gerçekten, 31 yaşında gencecik kızsınız, neden böyle bir adam??

Daha3 gun oldu tanımaya calusıorum .Bıraz konuşayıö aklını fıkrını dusuncelerını ogreneyım karar verıcem

Sureklı ek ıs alıyormus .Güvenlık normalde

Şimdi evlendiğinizi düşünelim, artık adamın daha sosyal bir hayatı olacak sonuçta, kabaca insan içine karışacak yani, hep çalışmış birisi bunlara kolay ayak uydurabilir mi, arkadaşlarınızla oturup iki sohbet edebilir mi vb vb bu detaylara kadar ölçmek tartmak lazım...

20 yaşında olsa adam avantaj olurdu belki ilki olmak ama 35 yaşındaki adamın hiç kız arkadaşı olmaması dezavantaj
Öyle tabi. Bi kadınla nasıl konuşacağını bile bilmiyor koskoca adam. 3 günden aşkım canım cicimler.

Hiç birlikleliği olmamış olmasını da övünerek söylemiş bile olabilir.

Konu sahibi arkadaş bulunduğu çevrenin bağnaz düşüncelerini önceki mesajlarında ifade etmiş. Buna istinaden söylüyorum ki adam bak ben evlenmemiş tertemiz bakir adamım kıymetimi bil havalarına bile sokuluyor olabilir annesi tarafından.

Benı annem yetıstırdı
Adam açık açık söylemiş aslında "beni annem yetiştirdi.". Yani benim hayatımda hep bir tane kadın vardı o da annemdi. Bundan sonra da aynısı olacak, yani o hep annesinin oğlu olacak. Sen onun hayatında öncelik olmaya çalışacaksın, kv ile aranız bozulacak. Bakım mevzusuna hiç girmek bile istemiyorum mide bulandırıcı. Şuan kaç yaşındasın evlenmen şart mı. Başka şeyler yapmalısın belki hayatında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…