• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilikte Neye Bakmalıyım

Zaten adam, daha önce hiç ilişkisi ve cinsel birlikteliği olmadığını söylemiş konu sahibine, dişlerimi haftada bir fırçalıyorum da demiş bu arada.
Çok üzülüyorum gerçekten, 31 yaşında gencecik kızsınız, neden böyle bir adam??
Diş temizliği yok onu anladık da bunu utanmadan söylemesi, bunu normal gördüğünü gösteriyor. Bu durumda da her gün diş fırçalama alışkanlığı kazanması çok zor. Bu arada hiç bişey yaşamamış adam size keyif veremez. En azından öğrenmesi zaman alır ve sizin sabırlı olmanız lazım. Ayrıca da hiç cinsel birlikteliğim olmadı lafına çok inanmayın ama şayet öyleyse adamın libidosunda sorun olabilir. Sevgilisi olamayan da cinsellik yaşıyor durmuyor ki evllenene kadar.

Lütfen evlenmiş olmak için evlenmeyin. En önemlisi evlenmiş olmak için evlenmek isteseniz bile bu adamla evlenmeyin. Bir süre sonra şikayetlerinizle beraber değiştirmeye çalışacağınız şeyler olduğunda ben sana evlenmeden herşeyi açık açık söyledim böyle kabul ettin beni diyecek. Buraya imzamı da atarım böyle olacak ✍️👍
Çok haklısınız .O yuzdenhemen kestırıp atmadım.Bazıları vardır yakışıklı degıldır ama konuşmaları ıle senı mest eder .
Diş temizliği yok onu anladık da bunu utanmadan söylemesi, bunu normal gördüğünü gösteriyor. Bu durumda da her gün diş fırçalama alışkanlığı kazanması çok zor. Bu arada hiç bişey yaşamamış adam size keyif veremez. En azından öğrenmesi zaman alır ve sizin sabırlı olmanız lazım. Ayrıca da hiç cinsel birlikteliğim olmadı lafına çok inanmayın ama şayet öyleyse adamın libidosunda sorun olabilir. Sevgilisi olamayan da cinsellik yaşıyor durmuyor ki evllenene kadar.
Çok değişik .Her gun ayrı ayrı seyler goruorum

Adam açık açık söylemiş aslında "beni annem yetiştirdi.". Yani benim hayatımda hep bir tane kadın vardı o da annemdi. Bundan sonra da aynısı olacak, yani o hep annesinin oğlu olacak. Sen onun hayatında öncelik olmaya çalışacaksın, kv ile aranız bozulacak. Bakım mevzusuna hiç girmek bile istemiyorum mide bulandırıcı. Şuan kaç yaşındasın evlenmen şart mı. Başka şeyler yapmalısın belki hayatında.
Aslında tamda hayatımdan keyıf aldıgım zamanlar .Huy guzellıgıde onemlı ama farklı seyler de onemlı .Çocuk sahıbı olmak ıstemıom

Öyle tabi. Bi kadınla nasıl konuşacağını bile bilmiyor koskoca adam. 3 günden aşkım canım cicimler.

Hiç birlikleliği olmamış olmasını da övünerek söylemiş bile olabilir.

Konu sahibi arkadaş bulunduğu çevrenin bağnaz düşüncelerini önceki mesajlarında ifade etmiş. Buna istinaden söylüyorum ki adam bak ben evlenmemiş tertemiz bakir adamım kıymetimi bil havalarına bile sokuluyor olabilir annesi tarafından.
Bılmıorum gercekten

Şimdi evlendiğinizi düşünelim, artık adamın daha sosyal bir hayatı olacak sonuçta, kabaca insan içine karışacak yani, hep çalışmış birisi bunlara kolay ayak uydurabilir mi, arkadaşlarınızla oturup iki sohbet edebilir mi vb vb bu detaylara kadar ölçmek tartmak lazım...
Çok haklısınız .Kibar da aslında nasıl boyle olmuş bılmıorum .Konuşması flnda çok kıbar .Bir mok anlamadım

Aılesı ıyı kendı calıskan sigara yok içki yok bırıkmıs parası var aşk sozlerı çok daha 2 gunde daha yenı tabıstıgın bırıne hıc cınsellık yasamadım demesıde sacma
Aynen bende onu sorguluom .Saf mı salak mı bellı deıl.Safım ayagına da yatıyor olabılır .1 haftada diş fırcalıorum demesı hele .

Diş fırçalamaması benim için en önemli kriter. Bir hafta nedir yaa! Direk eleme sebebi bence. Ayrıca sadece çalışıp para kazanmaya odaklı insanlar kolay değişmezler, üstüne başına bir şey almayıp dişini bile -iyi ihtimalle- bir haftada fırçalayan bir insandan bahsediyoruz böyle bir insan evlenince ne kadar değişebilir sizce. Tüm hayatını çalışıp para kazanmaya adamış. Siz yine de artılarını eksilerini düşünüp benim gibi dişten elemeyin tabiii:))))Hayat sizin hayatınız!
Ben kişisel temızlıge cok ozen gosterrım .Diş doktorum dısını fazla fırcaladıgın ıcın damagın ılerı kaymıs bile dedı bana .Ne zor ısler ya .Allahım normalı olsun ne olur .Eksık dua etmısımben anladım

Kızlar merhaba .27 yaşında boşandım .4 aylık bir evlılıgım oldu .Severek evlenmıstım .Kayınpederıme kefıl olmadım diye boşandım .Sonradan gelen talıplerım çocuklu yada başka sıkıntıları vardı .Şimdi bir talıbım bar .35 yasında bekar .Hıc evlılık yapmamış .Birikimi var .Düşüncelerı guzel .Aılesı aıleme uygun .Edeplı .İçkisi yok .Sigarası yok .Hep çalışmış .Çalışmasının uzerıne ek iş yapmış .Benı annem yetıstırdı dıo .Bugun tanışmamızın 3. Gunu .Allahtan her seyı detaylandırıp ıstemek gerekıo aslında .Çirkin deıl .Boyu var .Ama çok bakımsız .Kıyafet bıle secememıs kendıne .Ben kendıne doledıgımde beraber alışverıs yapalım dedı .O kadar hoşuma gıttıkı .Uysal olması .Kötü kelıme kullanmaması .Dıger ınsanlara maddı anlamda konu acınca bu konuyu kapatalım .Ben gerılıorum .Şöyle oluyor boyle oluyor dıyıp kestırıp atıolardı .Bır kez agzım sutten yanınca ufluyorum yogurdu .Annem ablam çocugu aılesını cok begendı .Hep olumlu bır ınsanda .Arkadaslarım da tanı defıler .Bır ozellık olur butun guzel ozellıkler bır yerde toplanmaz dedıler .
Bebim canımı sıkan nokta ben tanımaya calısıorum sureklı aşk sozcuklerı soyluyor .Daha 3 gun oldu .Bak ben senı tanımaya calışıorum lutfen bırbırımızı tanımaya calısalım dıorum .Napayım ıcımden bunları soylemek gelıyor dıyor .Konulmasıda ıyı .Ben dusuncelerını ogrenmeye calısıorum.Oldu bıttıye getırmek ıstemıorum.
Kızlar ben neye dıkkat edeyım .Gorunus olarak çirkın deıl .Sadece hıc kendıne bakmamış .Bende aksıne kendıme cok bakarım .Nasıl ne yapmam gerektıgını bılmıorum .Herkes ıyı dıyıncede acaba ben mı kusur arıorum dıorum .Neye dıkkat edeyım .Lutfen soyler mısınız
Daha önce böyle şeyler yaşamadıysa beyefendi, yaşayanlara özendiyse size böyle hitap ediyor olabilir.
İçiniz ısındıysa, ben bu adamla aynı evde, aynı sosyal çevrede uyum içinde yaşarım diyorsanız neden olmasın …
Bu arada yaşanacak bazı şeylerin önüne geçemiyoruz, yıllarca çok mutlu olup birden dünyası başına yıkılanlar var, önce sevemeyip sonradan aşık olup çok mutlu olanlar var, kısacası genel olarak kendinize uygun bulduysanız, gerisi kader🌸
Umarım yaşlanacağınız insandır karşınıza çıkan, acele de etmeyin çok gençsiniz☺️

Daha önce böyle şeyler yaşamadıysa beyefendi, yaşayanlara özendiyse size böyle hitap ediyor olabilir.
İçiniz ısındıysa, ben bu adamla aynı evde, aynı sosyal çevrede uyum içinde yaşarım diyorsanız neden olmasın …
Bu arada yaşanacak bazı şeylerin önüne geçemiyoruz, yıllarca çok mutlu olup birden dünyası başına yıkılanlar var, önce sevemeyip sonradan aşık olup çok mutlu olanlar var, kısacası genel olarak kendinize uygun bulduysanız, gerisi kader🌸
Umarım yaşlanacağınız insandır karşınıza çıkan, acele de etmeyin çok gençsiniz☺️
Genel olarak uygun bulmadım işte .Huyunu begendım ama ne bılıyım sohbet acamıoruz ılerleyemıoruz .Dusuncelerını anlamsm gerekıo

Duş alıomuş .Dişi sordum 1 haftada anca dedi .Çok ayıp dedım .Gercekten ayıp .İşin garıbı her seyı soyluyorda .Ben olsam utanırum

3 günde bunlar nasil sohbetler ahahaha, bizimle dalgami geçiyorsun kiz?

Bencede tam uyumlusunuz. Ikinizinde derdi evlenmek, kim olursa olsun. Yani birinden bahs ederken ilk cümle "birikimi varmiş" olurmu? Hahaha zevkli konu ya. Iyi bir fakesin.

Çok haklısınız .Kibar da aslında nasıl boyle olmuş bılmıorum .Konuşması flnda çok kıbar .Bir mok anlamadım
Ya ilk buluşmada kibar olacak tabi. Ama mesela bu adamın sosyal ilişkileri nasıl? Yakın arkadaşları var mı? Hadi sevgiliyi geçtim mesela kadın bir arkadaşı olmaması bile benim için sıkıntıdır.

Siz bu adamı kolunuza takıp arkadaş çevrenize sokabilecek misiniz? Sinemaya gider mi hangi tür kitapları sever? Hadi geçtim yv de hangi programları izler?

Çalışmak önemli ama yetmez yaa..

Kızlar merhaba .27 yaşında boşandım .4 aylık bir evlılıgım oldu .Severek evlenmıstım .Kayınpederıme kefıl olmadım diye boşandım .Sonradan gelen talıplerım çocuklu yada başka sıkıntıları vardı .Şimdi bir talıbım bar .35 yasında bekar .Hıc evlılık yapmamış .Birikimi var .Düşüncelerı guzel .Aılesı aıleme uygun .Edeplı .İçkisi yok .Sigarası yok .Hep çalışmış .Çalışmasının uzerıne ek iş yapmış .Benı annem yetıstırdı dıo .Bugun tanışmamızın 3. Gunu .Allahtan her seyı detaylandırıp ıstemek gerekıo aslında .Çirkin deıl .Boyu var .Ama çok bakımsız .Kıyafet bıle secememıs kendıne .Ben kendıne doledıgımde beraber alışverıs yapalım dedı .O kadar hoşuma gıttıkı .Uysal olması .Kötü kelıme kullanmaması .Dıger ınsanlara maddı anlamda konu acınca bu konuyu kapatalım .Ben gerılıorum .Şöyle oluyor boyle oluyor dıyıp kestırıp atıolardı .Bır kez agzım sutten yanınca ufluyorum yogurdu .Annem ablam çocugu aılesını cok begendı .Hep olumlu bır ınsanda .Arkadaslarım da tanı defıler .Bır ozellık olur butun guzel ozellıkler bır yerde toplanmaz dedıler .
Bebim canımı sıkan nokta ben tanımaya calısıorum sureklı aşk sozcuklerı soyluyor .Daha 3 gun oldu .Bak ben senı tanımaya calışıorum lutfen bırbırımızı tanımaya calısalım dıorum .Napayım ıcımden bunları soylemek gelıyor dıyor .Konulmasıda ıyı .Ben dusuncelerını ogrenmeye calısıorum.Oldu bıttıye getırmek ıstemıorum.
Kızlar ben neye dıkkat edeyım .Gorunus olarak çirkın deıl .Sadece hıc kendıne bakmamış .Bende aksıne kendıme cok bakarım .Nasıl ne yapmam gerektıgını bılmıorum .Herkes ıyı dıyıncede acaba ben mı kusur arıorum dıorum .Neye dıkkat edeyım .Lutfen soyler mısınız
Hiç tekin biri gibi gelmedi bana. İnsan 3 günde kime samimiyet hisseder ki hadi hissetti diyelim ağır oturaklı insan bir süre izler ondan sonra yavaş yavaş bu kelimeler çıkar insanın ağzından. Ben bugüne kadar kime denk geldiysem böyle 3 5 günde sevgi sözcükleri söyleyen hepsi istinasız sorunlu çıktı. Hayattan aldığım en büyük ders 3 günde sevgiyle koşandan kaçmak

Ben eşimle ünide tanıştım sınıf arkadaşımdı sessiz sakin bi çocuk.Anadolunun bağrından kopup gelmiş bi ergen 😀 Ben isatnbuldan gitmişim..Benden hoşlandığını bi arkadaşıma söylemişti 3 gün ağlamıştım 🤣🤣🤣 Sonra dedim ki ulan bi şansımı deniyim kırk yılın başı beni seven bi insan evladı var genelde platonik takılırdım ben..bünye şaşırdı tabi biri beni sevince noluyo falan dedim.Yok ısınamıyorum naparsam yapayım olmuyo.buluşmaya çağırıyo gidiyorum saatlerce susuyo,daha 1 hafta olmadan seni seviyorumlar bilmem neler ben dedim bunla olmayacak anlaşıldı.Sonra bi gün birden bişey oldu “güldü” .Ben çıkık köpek dişini çok beğeniyodum onda da varmış.Çıkık köpek dişine sebep 5 yıldır evliyim 😀😀😀😀

Demem o ki eğer kısmetinde varsa bi gülüşe kanarsın arkadaşım. Sen ölç biç tart tabi ki olacak gibiyse zaten anlarsın olmazsa da zorlama..ne demek boşandım diye iyisi beni bulmaz.çok güzel örneğim var ama mesajım çok uzadı 😀 Benim tavsiyem şöyle 2,3 ay bi konuş buluş iyice tanı..Hakkında hayırlısı olsun

Ben de kıyafet seçemiyor sanmıştım ama adam dümdüz pismişşşşş. 🙄
Benim eşim alışverişten anlar yani anlamama şansı yok zaten iş hayatında ama iş dışındaki günlük rahat olacağımız zamanlarda siyah tişörtten başka birşey giymezdi. 😁 615252626 tane siyah tişört doluydu dolabı resmen.

Ben siyah dışında başka renkler de ekledim tabi zamanla, alışverişini birlikte yapıyoruz zaten. 😬 Olay giyim olsa kolaydı ama pislik yönlendirmeyle düzelmez bence.
Pislik varsa o ayrı tabi ki. Kimi erkek giyinmeyi bilmez öyle bişey zannetmiştim 😅

Hiç tekin biri gibi gelmedi bana. İnsan 3 günde kime samimiyet hisseder ki hadi hissetti diyelim ağır oturaklı insan bir süre izler ondan sonra yavaş yavaş bu kelimeler çıkar insanın ağzından. Ben bugüne kadar kime denk geldiysem böyle 3 5 günde sevgi sözcükleri söyleyen hepsi istinasız sorunlu çıktı. Hayattan aldığım en büyük ders 3 günde sevgiyle koşandan kaçmak
Çok haklısınız

Ben eşimle ünide tanıştım sınıf arkadaşımdı sessiz sakin bi çocuk.Anadolunun bağrından kopup gelmiş bi ergen 😀 Ben isatnbuldan gitmişim..Benden hoşlandığını bi arkadaşıma söylemişti 3 gün ağlamıştım 🤣🤣🤣 Sonra dedim ki ulan bi şansımı deniyim kırk yılın başı beni seven bi insan evladı var genelde platonik takılırdım ben..bünye şaşırdı tabi biri beni sevince noluyo falan dedim.Yok ısınamıyorum naparsam yapayım olmuyo.buluşmaya çağırıyo gidiyorum saatlerce susuyo,daha 1 hafta olmadan seni seviyorumlar bilmem neler ben dedim bunla olmayacak anlaşıldı.Sonra bi gün birden bişey oldu “güldü” .Ben çıkık köpek dişini çok beğeniyodum onda da varmış.Çıkık köpek dişine sebep 5 yıldır evliyim 😀😀😀😀

Demem o ki eğer kısmetinde varsa bi gülüşe kanarsın arkadaşım. Sen ölç biç tart tabi ki olacak gibiyse zaten anlarsın olmazsa da zorlama..ne demek boşandım diye iyisi beni bulmaz.çok güzel örneğim var ama mesajım çok uzadı 😀 Benim tavsiyem şöyle 2,3 ay bi konuş buluş iyice tanı..Hakkında hayırlısı olsun
Tesekkur ederım .Bılmıorum ya içim karardı 2 gunde resmen

Back