Sureklı çalışmış .Bende ole dusunuorum .Hemen aşk olmaz3 günden aşk sözcükleri mi? Bu arkadaş evleneyim de kim olursa olsunculardan olmasın bence buna dikkat edin.
Bir de kendine bakmamış diyorsunuz. 35ten sonra da bakamaz. Bilemedim ben hayırlısı olsun.
Butun artılara eksılere bakıorum .Hep gelırlerdı gorusme olmadan bıterdıAslında hoşlanmamișsiniz ama kendinizi zorluyorsunuz, hemen aşk meşk falan acelesi mi var bu beyin? Annesi yetiştirmiş demek ki sizden de annelik bekleme ihtimali var.
Bu iş ailem beğendi dedi diye yürümez.
Artıları eksılerı belırtıorum .Sevebılırmıyım dıe de dusunuorumÜç günde siz evlilik incelemesi yapmaya çalışıyorsunuz, karşı taraf aşk sözcükleri söylüyor
Evlilik incelemesi yapmak yerine bu adamı sevebilir miyim falan diye düşünmek gerekmiyor mu?
Sevgılım olmadı dıyorAşk sözcüğü mü ajdja ilk sevgilisi siz misiniz bence ona bi bakın. Sizseniz kaçın. Bi de bakımsızdan kastınız ne vanessanın sevgilisi gibi dişleri arasında çimento kalıntıları olmasın da
Duş alıomuş .Dişi sordum 1 haftada anca dedi .Çok ayıp dedım .Gercekten ayıp .İşin garıbı her seyı soyluyorda .Ben olsam utanırumElenktrik var mi
ozbakim cok onemli.. mesela disleri cok cok kotuyse.. dis fircalamiyorsa..banyo yapmiyorsa.. bunlar bence degisecek seyler degil
Bılmıorum ki .Yatskdada yapabılırmıyım dıye dusunmek gerekıo .Kafam allak bullakAyrica bu kadar uysalsa belki yatakta cok kotudurne bilim cok iyi erkekler oyle oluo gibi gelio bana..
Tam ilişkiler konusunda deneyimsiz biri gibi duruyor diyecektim bunu okudumSevgılım olmadı dıyor
Evlilik artılarla eksilerle yapılmaz. Yapılır da onun adı mantık evliliği olur. İstediğiniz her şeye sahip olur belki adam ama aşık olmama, sevmeme riski hep vardır. Bu da mutsuzluk getirir.Artıları eksılerı belırtıorum .Sevebılırmıyım dıe de dusunuorum
Sen bilirsin de 35 yaşında adamın sevgilisi olmaması normal bir şey mi sence?? Gerçi buradaki bazı hanımlar ayılır bayılır böyle tiplere, normali budur ne güzel kıskanacak bi şey yok namuslu derler. sonra evlenip görürler saadet zincirini.Sevgılım olmadı dıyor
Adamın ilk sevgilisi olacakmışAyrica bu kadar uysalsa belki yatakta cok kotudurne bilim cok iyi erkekler oyle oluo gibi gelio bana..
Uysallık mı saflık mı bılmıorum .Her seyı bılen ınsanlardada saygı yok .Bunun bır normalı yok mu acabaTam ilişkiler konusunda deneyimsiz biri gibi duruyor diyecektim bunu okudum
Bu benim vazgeçmem için yeterli bi sebep
Kaç yaşına gelip her şeyi deneyen yanıla en baştan öğrenecek biriyle uğraşmak istemezdim
Bi de üstünü başını kendi seçemeyen adama da pek saygı duyamam sanırım
Ben ılk goruste hemen alık olamam .Once tanımam gerekır .Aıle ortamına geldıgı ıcın görucu usulu çok dıkkat edemedım .O yuzden tanıstık bulustuk .Evlilik artılarla eksilerle yapılmaz. Yapılır da onun adı mantık evliliği olur. İstediğiniz her şeye sahip olur belki adam ama aşık olmama, sevmeme riski hep vardır. Bu da mutsuzluk getirir.
Olması gereken; bir adam tanıdım, çok sevdim. Onunla hayatımı birleştirmeye karar verdim. Ama şu şu eksik yönleri de var. Bu eksik yönlerini kabul ederek bu adamla bir yola girip bir ömür boyu sevebilir miyim diye düşünmek olmalı.
Siz ne yapıyorsunuz; bir adam var evlenmek istiyor, eksileri artıları var. Ben bu adamın eksilerini kendime göre düzeltebilir miyim diye düşünüyorsunuz. Yanlış bu, olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?