Evlilikte Neye Bakmalıyım

flamefire

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2018
9.824
8.499
148
Kızlar merhaba .27 yaşında boşandım .4 aylık bir evlılıgım oldu .Severek evlenmıstım .Kayınpederıme kefıl olmadım diye boşandım .Sonradan gelen talıplerım çocuklu yada başka sıkıntıları vardı .Şimdi bir talıbım bar .35 yasında bekar .Hıc evlılık yapmamış .Birikimi var .Düşüncelerı guzel .Aılesı aıleme uygun .Edeplı .İçkisi yok .Sigarası yok .Hep çalışmış .Çalışmasının uzerıne ek iş yapmış .Benı annem yetıstırdı dıo .Bugun tanışmamızın 3. Gunu .Allahtan her seyı detaylandırıp ıstemek gerekıo aslında .Çirkin deıl .Boyu var .Ama çok bakımsız .Kıyafet bıle secememıs kendıne .Ben kendıne doledıgımde beraber alışverıs yapalım dedı .O kadar hoşuma gıttıkı .Uysal olması .Kötü kelıme kullanmaması .Dıger ınsanlara maddı anlamda konu acınca bu konuyu kapatalım .Ben gerılıorum .Şöyle oluyor boyle oluyor dıyıp kestırıp atıolardı .Bır kez agzım sutten yanınca ufluyorum yogurdu .Annem ablam çocugu aılesını cok begendı .Hep olumlu bır ınsanda .Arkadaslarım da tanı defıler .Bır ozellık olur butun guzel ozellıkler bır yerde toplanmaz dedıler .
Bebim canımı sıkan nokta ben tanımaya calısıorum sureklı aşk sozcuklerı soyluyor .Daha 3 gun oldu .Bak ben senı tanımaya calışıorum lutfen bırbırımızı tanımaya calısalım dıorum .Napayım ıcımden bunları soylemek gelıyor dıyor .Konulmasıda ıyı .Ben dusuncelerını ogrenmeye calısıorum.Oldu bıttıye getırmek ıstemıorum.
Kızlar ben neye dıkkat edeyım .Gorunus olarak çirkın deıl .Sadece hıc kendıne bakmamış .Bende aksıne kendıme cok bakarım .Nasıl ne yapmam gerektıgını bılmıorum .Herkes ıyı dıyıncede acaba ben mı kusur arıorum dıorum .Neye dıkkat edeyım .Lutfen soyler mısınız

GÜNCELLEME
Kızlar enine boyuna düşündüm .Hıyuçok guzeldı .Daha oncede çok az karsılastıgım bır ınsan tarzıydı .Ama zerre uyuşmuoruz.Konuşcak tek bır nokta bıle yok .2. Çayıda ıcmemeye karar verdım .Öok tesekkur ederım engın fıkırlerınız için

Son düzenleme:
3 günden aşk sözcükleri mi? Bu arkadaş evleneyim de kim olursa olsunculardan olmasın bence buna dikkat edin.
Bir de kendine bakmamış diyorsunuz. 35ten sonra da bakamaz. Bilemedim ben hayırlısı olsun.
Sureklı çalışmış .Bende ole dusunuorum .Hemen aşk olmaz

Aslında hoşlanmamișsiniz ama kendinizi zorluyorsunuz, hemen aşk meşk falan acelesi mi var bu beyin? Annesi yetiştirmiş demek ki sizden de annelik bekleme ihtimali var.
Bu iş ailem beğendi dedi diye yürümez.
Butun artılara eksılere bakıorum .Hep gelırlerdı gorusme olmadan bıterdı

Üç günde siz evlilik incelemesi yapmaya çalışıyorsunuz, karşı taraf aşk sözcükleri söylüyor

Evlilik incelemesi yapmak yerine bu adamı sevebilir miyim falan diye düşünmek gerekmiyor mu?
Artıları eksılerı belırtıorum .Sevebılırmıyım dıe de dusunuorum

Aşk sözcüğü mü ajdja ilk sevgilisi siz misiniz bence ona bi bakın. Sizseniz kaçın. Bi de bakımsızdan kastınız ne vanessanın sevgilisi gibi dişleri arasında çimento kalıntıları olmasın da
Sevgılım olmadı dıyor

Elenktrik var mi

ozbakim cok onemli.. mesela disleri cok cok kotuyse.. dis fircalamiyorsa..banyo yapmiyorsa.. bunlar bence degisecek seyler degil
Duş alıomuş .Dişi sordum 1 haftada anca dedi .Çok ayıp dedım .Gercekten ayıp .İşin garıbı her seyı soyluyorda .Ben olsam utanırum

Sevgılım olmadı dıyor
Tam ilişkiler konusunda deneyimsiz biri gibi duruyor diyecektim bunu okudum

Bu benim vazgeçmem için yeterli bi sebep
Kaç yaşına gelip her şeyi deneyen yanıla en baştan öğrenecek biriyle uğraşmak istemezdim

Bi de üstünü başını kendi seçemeyen adama da pek saygı duyamam sanırım

Artıları eksılerı belırtıorum .Sevebılırmıyım dıe de dusunuorum
Evlilik artılarla eksilerle yapılmaz. Yapılır da onun adı mantık evliliği olur. İstediğiniz her şeye sahip olur belki adam ama aşık olmama, sevmeme riski hep vardır. Bu da mutsuzluk getirir.

Olması gereken; bir adam tanıdım, çok sevdim. Onunla hayatımı birleştirmeye karar verdim. Ama şu şu eksik yönleri de var. Bu eksik yönlerini kabul ederek bu adamla bir yola girip bir ömür boyu sevebilir miyim diye düşünmek olmalı.

Siz ne yapıyorsunuz; bir adam var evlenmek istiyor, eksileri artıları var. Ben bu adamın eksilerini kendime göre düzeltebilir miyim diye düşünüyorsunuz. Yanlış bu, olmaz.

Sevgılım olmadı dıyor
Sen bilirsin de 35 yaşında adamın sevgilisi olmaması normal bir şey mi sence?? Gerçi buradaki bazı hanımlar ayılır bayılır böyle tiplere, normali budur ne güzel kıskanacak bi şey yok namuslu derler. sonra evlenip görürler saadet zincirini.

Uysallık mı saflık mı bılmıorum .Her seyı bılen ınsanlardada saygı yok .Bunun bır normalı yok mu acaba

Sizin konunuzu hatırlıyorum eski nickiniz musmusu gibi bir şeydi galiba. Eski evliliğiniz ile ilgili olan.
Neyse diğer taraftan 35 yaşında hiç sevgilisi olmamış(!) , bakımsız diyorsunuz. Annem yetiştirdi diyor diyorsunuz...
Direk evlilik düşünmeyin bence uzun uzun tanıyın. Kötü söz söylememesi diyorsunuz mesela. Bismillah tanışırken hakaret edecek hali yok ya ?

Ben ılk goruste hemen alık olamam .Once tanımam gerekır .Aıle ortamına geldıgı ıcın görucu usulu çok dıkkat edemedım .O yuzden tanıstık bulustuk .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…