• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

işler çığırından çıkmaya başlıyor

iyi utanmış..
bence kadına dinletip ayıp ayıp gerizekalı ne?? utanmadın mı deseydiniz.
utanır mı bilmem ama denenebilir.

Kız zor durumda zaten soru sormus hemen bıtır yok nısanlın soyle böyle demeyin,
Çocuk bence denge kurmaya calısıyor ki karşısındaki kişide annesi insan ister istemez sasırır,kabullenemez.Ben cocukta bir kötülük görmedim sadece denge kurmaya calısıyor inşallah onuda başarır.Ses kaydı bir yerde cok ıyı olmus.

Kadın hasta bi doktora gozukmesı lazım o kesin.

ben son ıkı gunde yasadgıım saskınlıgı omrum boyunca yasamadım suan napıcm ne edıcm hıcbılmıorum soklardayım kadın benı bu konuyu actıktan sonra ıkı defa daha aradı artık acmıyorum noluyo bende anlamadım

nısanlım benı cok sevıo bende onu kımse mudahele etmedıgı zaman ufak atısmalar dısında bır sorun yok ama mudahale ettıklerı zaman bızden kotusu yok sankı dılı tutuluooooooo nasıl farkına vardırıcm nısanlımın bunu

sana sunu söyleyim hiç bir zaman farkına vardıramıyacaksın
bu böyle geldi böylede gidecek
aldıkları eşyaları bir kutuya koy ve postayla kargola , bu piskopat karıyla ömür boyu uğraşacaksın,
sonra buraya gelip dert yanma kardeşim

Kadın manyak. Ne demek 2 gece ailelere dağılıp onlarla geçirmek?

Bu nasıl bir program nasıl o kadar ses kaydı yapabiliyor ki? Hngi programmış inandırıcı gelmedi... Nasıl o kadar hafıza ayırabiliyorsun?

Bu nasıl bir program nasıl o kadar ses kaydı yapabiliyor ki? Hngi programmış inandırıcı gelmedi... Nasıl o kadar hafıza ayırabiliyorsun?

Sanırım tam okumadın okumadan da yorum yaptın

android telefonlarda bır program ındırıosun oyun ındırıomussun gbı dusun telefonda gorustugun kısılerın goursmelerını kaydedıyor.vakıt ayırılcak bısey deıl bız baska bısı ıcın ındırmıstık onu yaklasık 1 yıldır duruo telefonda tesaduf yanu

andorid telefonlara görüşme kaydedidici yaz çıktıgını gorurusun o zmn belkı ınandırıcı gelır:)

Nısanlınızla ılgılı telefon kayıtları olayını ayrı bı kenara koy.Annesının hastalıklı ''oğluşum'' travması ile size kan kustururken, son görüşmeniz üzerine oğluşuna koşan kayınvalidenin beyanatları üstüne bide müstakbel damat adayının ısrarcı sorgusuyla manzara şudur ki, Sizin sonunuz ruhsal çöküntü, bunalım! Kayın ailenin genlerinde var uydurmasyon.. İyi düşünün iyi karar verin derim..

Nısanlınızla ılgılı telefon kayıtları olayını ayrı bı kenara koy.Annesının hastalıklı ''oğluşum'' travması ile size kan kustururken, son görüşmeniz üzerine oğluşuna koşan kayınvalidenin beyanatları üstüne bide müstakbel damat adayının ısrarcı sorgusuyla manzara şudur ki, Sizin sonunuz ruhsal çöküntü, bunalım! Kayın ailenin genlerinde var uydurmasyon.. İyi düşünün iyi karar verin derim..

çok haklısınız teşekkür ederim

çok haklısınız teşekkür ederim

Olumsuz yorum yapmak istemezdim gercekten ama kayınvalidenin hastalıklı bir evlat sevgisi var.Nişanlınız bunun çokta iyi farkında olmasına rağmen ısrarla sizi sorguluyor olması Sürekli kendinizi savunmak ve aklamak zorunda kalacağınızın işareti.. Çok sağlıklı gelmedi bana.. Sizi çok yıpratabilir :(

Olumsuz yorum yapmak istemezdim gercekten ama kayınvalidenin hastalıklı bir evlat sevgisi var.Nişanlınız bunun çokta iyi farkında olmasına rağmen ısrarla sizi sorguluyor olması Sürekli kendinizi savunmak ve aklamak zorunda kalacağınızın işareti.. Çok sağlıklı gelmedi bana.. Sizi çok yıpratabilir :KK43:

dogru soluosun olacaklar bunlar ne yapıcam ne edıcm hıc bılmıorum ortada kaldım

O telefon kaydi olmasaydi sen su an sucluydun nisanlinin gozunde. Her seyi boyle ispat edebilecek misin? Ettin diyelim boyle evlilik olur mu?

öncellikle çok teşekkür ederim ..fakat biz 8 yıldır birlikteyiz ve inanın ufak tefek sıkıntılar dısında bende oda 8 yılda cok mutluyduk bır ınsanın saçma sapan yaptıgı seyler suan nerdeyse bunu bıtırıyor
ben bunu hazmedemıyorum

Evlenme demeyeceğim, o kararı kendin vermelisin ama inan 8 yıldır birlikte olmak ve evlilik çok farklı şeyler. Biz 9 yıldan sonra evlendik. Sevgililik dönemindeki kısıtlı görüşmeyle, telefon konuşmasıyla gece gündüz aynı adamla aynı evde olmak bir değil. Sevgiliyken önceliği sensin, ailesini evinde bırakabilir ama evlenince ailesiyle olan sorunlarını da sırtlanacaksınız mecburen. Ayrıca bir insanın saçma sapan yaptığı şeyler diyorsun ama bahsi geçen insan sevgilinin annesi, yani hayatındaki başrol oynayan şahıslardan biri. Eğer kendisi annesinin saçmaladığının farkında değilse bu önemsiz bir sorun değildir, 3. şahıs sorunu da değildir. Bu direk evliliğinize birinci şahıs sorunu olarak sirayet edecektir.

oğlumu çok seviyorum çok düşkünüm ayrılamam ayağına gelini ezmeye çalışıyor seni de yokludur acaba ezdirecek mi kendini diye yoksa böyleleri kıt aklıyla kimseyi sevemez

Sanırım tam okumadın okumadan da yorum yaptın

android telefonlarda bır program ındırıosun oyun ındırıomussun gbı dusun telefonda gorustugun kısılerın goursmelerını kaydedıyor.vakıt ayırılcak bısey deıl bız baska bısı ıcın ındırmıstık onu yaklasık 1 yıldır duruo telefonda tesaduf yanu

andorid telefonlara görüşme kaydedidici yaz çıktıgını gorurusun o zmn belkı ınandırıcı gelır:)

Anladım bir program vasıtasıyla bu işi yaptığını onu demiyorum ki... Bir yıl boyunca bu program sürekli ses kaydedemez buna telefonun hafızası yetmez bu kısım inandırıcı gelmedi diyorum... Anlatabildim mi?

Günde yarım saat tel konuşması yapsan ooooo bi ton alan gerekir düzenli kayıt için...

Bu evlilik de kayınvalide sorunu olacağı kesin. Kapımı kapatırım iş biter diye düşünürsen hata edersin, çünkü kadın telefonla herşeyi hallediyor. Herkesi arıyor. Duygu sömürüsü de var. Yol yakınken vazgeç bence. Çünkü nişanlında pek seni ezdirmeyecek tipe benzemiyor. Genelde erkekler evlenince nedense anneci olurlar, eğer nişanlın d a annesine düşerse yandın...

Anladım bir program vasıtasıyla bu işi yaptığını onu demiyorum ki... Bir yıl boyunca bu program sürekli ses kaydedemez buna telefonun hafızası yetmez bu kısım inandırıcı gelmedi diyorum... Anlatabildim mi?

Günde yarım saat tel konuşması yapsan ooooo bi ton alan gerekir düzenli kayıt için...
Ben de de var bu program. Her konuşmayı kaydediyor. Hafızası da yetiyor...

Çok enterasan bir durum teknolojik bilgim de iyidir ama anlamsız geldi mesela 10 dk lık bir görüşme kaç mb tutuyor?
REC diye bir program. google play den indir ve gör. Ben ne diyim ki şimdi....kaç mb tuttuğunu bilmiyorum. Dene ve gör. 40 dakikalık konuşmaları bile kaydediyor...

Back