Evlilikte Neye Bakmalıyım

Biraz tanıyın daha çok erken değil mi

Anne baba , ailesine aşırı bağımlı ise uzak dur, açık fikirli ve sana her zaman destek olacağına inanıyorsanız evliliğe adım atın, iyice tanıyın, kendi fikirlerini uygulayabiliyor mu ya da kendi kararlarını verebiliyor mu bu çok önemli bir detay, bağımlı ilişkileri varsa uzak durun ...

Kocisime aferin diyemezsin de Allah'ım beni de böylesiyle karşılaştır diye dualar edebilir namazlar kilabilirsin belki
Tamam en sampiyon senin kocan agauahha bi kerede sasirt be turk kadini esinin penisiyle yatak performansiyla ovunmekten baska bir gurur kaynagin olsun

ben olsam bol bol konustururdum ve ailesini anlattirirdim. beni annem yetistirdi ne demek? babasi vefat mi etmis? bazi erkek cocuklari bebek gibi yetistiriyor bazi anneler. sorumluluk aliyor mu? parasina sahip cikiyor mu onemli. bir de 35 yasinda ve calisiyor, parasini birikimini ne yapmis? bu zamana kadar ailesine verdiyse ailesi de oyle devam etsin der. insan birbirinden hoslanabilir, guzel sozler de soyleyebilir, bence normal ama dikkat et sen cok duygusala baglamadan iyice gozlemle.

Bence de ‘bilmiorsunuz’. Bu arada ‘bakımlı’ olduğunuza emin misiniz
Eminim .Nasıl konuşmaya devam ettıgımı sorgulucaksınız o kadar yuregı ıyıkı .Bu zamana kadar tanıdıgım kımseye benzemıo

Kendı kararları kendı yatırımları var sanırım ben yakıstıramadım kendıme .Bende dunya guzelı deılım ama uyum yok gıbı .Her sey uyum .

bence adamla evliliğiniz işkenceye dönüşebilir, öz bakımını sağlamayan bir adamla nasıl ömür geçer, iş yerinde bi arkadaş var diş fırçalamaz ağzı kokar üstünü yıkamaz nefret ediyorum kendisinden. onla evlenen kadına da acıyorum. uzak durun

Biraz tanıyın daha çok erken değil mi
Evet ama gorucu usulu ya hanı .Karsıdakıde cok saygılı uzmek kırmak ıstemıorum .Ben sadece nasıl nelere bakayım dıorum .Sızlerın fıkırlerı hep onemlı oldu .Aılemde cok begendı bıraz kendımınvaskıda kalmış gıbı hıssettım

Ben cok temızım her gun dusumu alırım xamasırımı yıkar yemek dahı yaşarım dıo .Dısını nasıl fırcalamıo .Sıgara ıcmıyor ondan mı hıc mı rahatsızlık duymuyor

Kendine bakmamis olmasi dert degil de, 3 gunde aşk sözcükleri soylemesi tuhaf. Bir de dikkat et ana kuzusu cikabilir
Bende ona sasırdım .Göz gordu yurek sevdı dıo .Ben senın ıcın her seyı yaparım sen benım ıcın ne yaparsın dıo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…