Evlilikte Neye Bakmalıyım

Çok haklısınız tesekkur ederım

Yok bır acılıyetım yok.Tesekkur ederım butun sozlerınız ıcın

Kendı kararları kendı yatırımları var sanırım ben yakıstıramadım kendıme .Bende dunya guzelı deılım ama uyum yok gıbı .Her sey uyum .
Bak uyum hissedilen birşey eğer frekansınız uymadıysa sakın gelecek kaygısı ile kabul etmeye kalkmayın, inşallah daha uygun bir talip çıkar karşınıza

ailen onaylıyorsa eğer seninde içine sinmişse gönlünden geçeni yap o zaman canım

Bu söyleyeceğimi yanlış anlamayın, boşanmak aşşşırı normal bir şey ve normalde herkes herkesle evlenebilir.
Ama 35 yaşına kadar sevgilisi bile olmayacak derecede dışa kapalı ve 2 gün gördüğü kadına "beni annem yetiştirdi" diyecek ana kuzuluğunda bir adamın annesi oğluşunun boşanmış bir kadınla evlenmesini istemez diye düşünüyorum.
Bu düşüncelerim çok önyargılı olabilir ama adamın evlenilmeyecek bir tarafı var da adamı size kitlemek istiyorlar gibi geldi bana.

Ayrıca 3 günde aşk sözcükleri söyleyen insan zaten yalan söylüyordur, rol yapıyordur.
Temizlik konusuna girmek bile istemiyorum
Görüşmeyi keserek iyi yapmışsınız.

Kafa yapilarinizin ve hauattan beklentilerinizin ayni olmaaina

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…