- 6 Aralık 2018
- 9.824
- 8.499
- 148
Bende soguyorum ama niyetı ole guzelkı kırmak ıstemıorumŞahsen ben 3 günde yılışık davranan tipten soğurdum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende soguyorum ama niyetı ole guzelkı kırmak ıstemıorumŞahsen ben 3 günde yılışık davranan tipten soğurdum
Çok haklısınız tesekkur ederımEvlilik şart mı sizin için bence size uygun değil bakımsız erkek bakımlı bir kadının gözüne batar hafta da bir dis fircalayan Adam halvetten halvete banyo nolur kesin ve bir bakmışsın banyo olmaya istendiği için sevismeyen bir adam ,ayrıca kendi kıyafetini bile seçip beğenmeyen adam anne kuzusudur net annesi hizmetinden sıkılmış yeni bir hizmetçi arıyordur oğluna bence tabi bunlar varsayım yanılıyor olabilirim ama ben ikinci evliliği yapacak olsam birincisinden kurtulsam ikinciyi düşünmezim bile :))) siz madem cesaret ediyorsunuz ve tecrübe de var evlilikte herşeyin göze battığını bilirsiniz bu gün size melek görünen kayın ailesi yarın zebani olur eş adayinizda duzeltebilceginizi düşündüğünüz her özellik dağ olur taş olur velhasıl kelam bence uzunca bir süre gozlemleyin sonra evlenin evlenecekseniz
Yok bır acılıyetım yok.Tesekkur ederım butun sozlerınız ıcınAgzim sutten yaninca yogurdu ufleyerek yiyorum demissiniz.
Diger taraftan kayinpederime kefil olmadim diye bosandim demissiniz. Simdi ise beni annem yetistirdi diyen biri icin acaba ben kusur mu ariyorum diyorsunuz. Yogurdu istediginiz gibi yiyebilirsiniz tabi ama yogurt yeme sekliniz kesinlikle ufleyerek yemek falan degil.
Aileniz bu adami cok begendi ise muhtemelen kayinpederinize kredi cekmediginiz eski esinizi de cok begenmislerdir. malum onu da babasi yetistirmis oyle gorunuyor.
Adam 3 gunde sevgi sozcukleri soyluyormus oraya hic girmiyorum zaten. ickisi, sigarasi yok edepli demissiniz evet 3 gunde sevgi sozcukleri soyleyecek kadar edepli.
Adam bakimsiz demissiniz. 35 yasindan sonra kimseyi bastan yaratamazsiniz.
Acil evlenmem lazim diyorsaniz degerlendirin tabi.
Bunu da dusundumSiz hiçbirşey hissetmiyorsunuz ve büyük ihtmalle evlenmiş boşanmış olduğunuz için kendinizi kötünün iyisini seçmek zorunda bırakıyorsunuz.Bu psikolojiden çıkın biran önce.
Çok temızım dıyor sonradaHerşeyi geçtim haftada 1 diş fırçalamak nedir ya? Şaka gibi bide söyleyebiliyor utanmıyor da..tuvaletten sonra ellerini de yıkamıyordur
Gerçekten çok temizmişÇok temızım dıyor sonrada
Bak uyum hissedilen birşey eğer frekansınız uymadıysa sakın gelecek kaygısı ile kabul etmeye kalkmayın, inşallah daha uygun bir talip çıkar karşınızaKendı kararları kendı yatırımları var sanırım ben yakıstıramadım kendıme .Bende dunya guzelı deılım ama uyum yok gıbı .Her sey uyum .
Evet ama gorucu usulu ya hanı .Karsıdakıde cok saygılı uzmek kırmak ıstemıorum .Ben sadece nasıl nelere bakayım dıorum .Sızlerın fıkırlerı hep onemlı oldu .Aılemde cok begendı bıraz kendımınvaskıda kalmış gıbı hısset
ailen onaylıyorsa eğer seninde içine sinmişse gönlünden geçeni yap o zaman canım
Kabul etmedım tesekkur ederımBak uyum hissedilen birşey eğer frekansınız uymadıysa sakın gelecek kaygısı ile kabul etmeye kalkmayın, inşallah daha uygun bir talip çıkar karşınıza
Biri bana kötü giyiniyorsun dese ağzını yırtarımÜç günde siz evlilik incelemesi yapmaya çalışıyorsunuz, karşı taraf aşk sözcükleri söylüyor
Evlilik incelemesi yapmak yerine bu adamı sevebilir miyim falan diye düşünmek gerekmiyor mu?
O sözün üzerine ye kürküm ye yani dedi BilmemBiri bana kötü giyiniyorsun dese ağzını yırtarım