Evlilikte küslük

Evet birbirimize yardımcı olmamız gereken durumlar var. Çocuğun kreşe bırakılıp alınması gibi. Bazen benim, bazen onun yapması gereken işler oluyor. Araba bazen bende kalıyor, bazen onda. Bazen beni onun okula bırakması gerekiyor. Bu işlerin hepsini aynen eskisi gibi yapmaya devam ediyoruz ama birbirimizle muhattap olmadan.

aynen bende bunu demek istedim işin dışında hiç ama hiçbirşey konuşma ,
enınde sonunda anlayacak , adamın totsunu yıllarca kaldırmışsın indirmek biraz uzun dürebilir.

Bu sefer alttan almayın eşiniz huy haline getirmiş nasılsa gelir barışmaya diye düşünüyor. Ilk adımı o atsın bekleyin

bizimde sorunumuz eşimle küs kalamamak:) 5-10 dk .sonra hiçbirşey olmamış gibi konuşuruz...küs kalmak neyi çözerki..
eğitimli insanların böyle cahilce davranmaları ne kötü...genelde kindar insanlar küs kalır...

Bence suçlayıcı şekilde değil ama net bir şekilde söyleyin. Mesela yardım etmiyor diye kendi kendinizi yemek ya da kızarak söylemek yerine ona yapmasını istediginiz şeyi yumuşak bir üslupla ve ne ifade edin.ornegin gel bana yardım et demeyin ben çorbayı yaparken sen de salatayı halledebilir misin hayatim gibi.. yani iş bölümünü tam yaparsanız bir iki şey yapıp gitmez diye düşünüyorum maalesef erkekler böyle illaki sen yonlendireceksin kendi düşünüp yapsa diye bekleyip boşuna sinirlenme genelde düşunemiyorlar ya da işlerine gelmiyor :)

Bi bitmediler bu tipler

Her evliliğin genetiği farklıdır
Boşanma çok radikal son yapılması gereken durumdur
Bundan evvel net ve düz bir üslup ile kendini ifade etmeli
bundan sıkıldığını
problemlerin seninle ilgili bölümünde
fikrini önerilerini almalı
Enpati yapmalı
devamı halinde bir müddet tarafların ayrı kalmaları gerektiği
sürmesi durumunda ise ayrılmaları en doğrusudur
dediğim gibi her evlilik farklıdır çocuklar çok belirleyicidir bu durumda
Kim ne derse desin kişi ailesini eşini en iyi bilendir
O yüzden çok iyi düşünmeli ve karar vermeli
Evliliğinin en kötü halini bile arayabiliyor bazen boşandıktan sonra insan

Cok sinirlendim yahu
Aynı sartlara sahipsiniz cocuklar ikinizin maaş eş değerde yemek temizlik neden sadece sizin göreviniz
Ben olsam asla barısmam o gelene kadar
Geldigindede o laflarını bir bir yuttururum
Cıkın çocuklarınızla dışarı gezin tozun haber vermeden üc bes gün öyle girin eve belki merak duygusuna yenik düşer konusur veya tam tersi tepip oda cıkmaya baslar :/

6 ay boyunca aynı evde hiç konuşmadan mı yaşadınız? Çok sıkıntı verici bir durum. Çocuğunuz var mı peki eski eşinizden. Ne yapmalıyım bilmiyorum gerçekten... Ben gidip konuşmasan, o muhtemelen aylarca konuşmayacak eski eşiniz gibi.

Sürekli küsüyorsa, küsmesi yetmediği gibi sürekli aşağılıyorsa insan tükenir ve boşanmayı düşünür. Ama nadir böyle uzun küslükler yaşanıyorsa bence devam edilmeli.

Eşimde kinci bi insan. Yapısı bu. Annesine, çocuğuna, karısına, yoldaki adama, herkese kin tutabilir. Kendini doldururda doldurur. Oda aynı tepkileri verir. Küser, yemez, kendi hazırlar, ütüsünü yapar, bekar takılır yani. Ama bu senede 3-4 kere vurur ona. O yüzden bizde bi hasar bırakmıyor. Bunun sürekli yaşandığını düşünüyorum, asla sürdürülebilir bir yanı yok. Tamamen mizaçla alakalı, değişebileceğine asla inanmıyorum. Sıklığına ve sizin tahammülünüze bağlı olarak ilişki devam edebilir.

Kesinlikle geri adim atmayin, cocuklugun da bir bedeli olmali. Oyun oynamak istiyor madem, siz de oynayin. Illaki inadı kirilacak.
Şimariklik yapiyor, babasinin usaği yok

Ben konuşmaya çalıştım
O geri çekti kendini
Ben çok cabaladım ama adam burnundan kıl aldırmadı
O zaman 6 ay iyi dayanmışım
İşyerinde msn den konuşmaya çalıştım yine tripte idi
Ben de gittim dava açtım msn den yazdım :)
Sen ne kadar boşanma meraklısı bir insanmışsın derdi bana
Çocuğum yok onla çocuk hiç düşünmemiştim

Neyseki o adamdan çocuğunuz yokmuş. Boşanmak da çok zor, devam etmek de çok zor. Ömür törpüsü bu adamlar resmen.

Neyseki o adamdan çocuğunuz yokmuş. Boşanmak da çok zor, devam etmek de çok zor. Ömür törpüsü bu adamlar resmen.
Boşanmak o kararı verene kadar çok zor
Ben evliyken üzüntüden 10 kilo verdim
Sonra silkelendim kendime geldim ve kararı verince bir ay içinde boşandım bir kere bile ağlamadım
Ama evli kaldığım süre çok zordu benim için
Seni çok iyi anlıyorum suanda
Allah yardımcın olsun

Çok çok teşekkür ederim. İyiki varsınız, çünkü kimseye anlatamıyorum. Onun yaptıklarından onun adına ben utanıyorum artık.

Çok çok teşekkür ederim. İyiki varsınız, çünkü kimseye anlatamıyorum. Onun yaptıklarından onun adına ben utanıyorum artık.
Evet anlatılmıyor
8 sene evvel ben de burda destek almıştım
Amaç sunu unutma
Hiçbirsey senden değerli değil ve hayatta senden bir tane daha Yok
Üzüldüğün zaman hep bunu düşün
Ve bir de herşey hayata olacağına varıyor

Küsmek kadına yakışırda erkeğin küseni nedir.Benim boşandıgım eşimde oleydı domuz gıbıydı.Muhattap bıle olmuodu benımle.Hıc hayır demıcekmısım.Sorgulamıcakmısım.Padısahımız ole ıstıodu.Konuştugumda feryat figan .Boşan demıorum ama nereye kAdar cekıceksın.Senınkıse gurur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…