- 15 Haziran 2019
- 1.619
- 597
-
- Konu Sahibi gunesligunlerimiistiyorum
Artık yapmıyorum, 2 gundur konuşmuyoruz beni cezalandırmak için yanıma gelmiyor güya. Böyle de vurdumduymaz, bir avukat ile görüştüm, son olarak ayrılacağını belirt davayı açalım dediHayır demeye çalıştığım şey bu adamın yanında onu hala düzelir umuduyla pohpohlamanız. Anne babanız bu kurallarla yaşamanızı istese evden kaçardınız.
Aptal işte hayatı kendine de bana da zorlaştırdıkocanız sapık
gördüğü her kadın onun için sex objesi
o yüzden size de oyle bakacaklarını düşünüyor
iğrenç
Bravo ya gerçekten.. Anne babasına karşı çıkan hatunlar evlenince kocasının sözünden çıkmıyor.Hayır demeye çalıştığım şey bu adamın yanında onu hala düzelir umuduyla pohpohlamanız. Anne babanız bu kurallarla yaşamanızı istese evden kaçardınız.
Hayır hoşuma gitmiyordu onu çok seviyordum sevgim kusurlarını görmeme engel oluyordu, evlenince de iyice bunalttı. Evlenmeden önce bir kere ayrılmıştık istediği profilin tersi kadınlarla görüştü şimdi yine aynısını yapacak sadece bana mı bu eziyet ben anlamadımBen böyle davranan erkeklere asla güvenmem çünkü kişi kendinden bilir işi derler. Kendisi pis zihniyetli olduğundan diğer tüm erkekleri de öyle görüyor. En başından kesin tavır koyup engelleyebilirdiniz ya da ayrılırdınız ama hoşunuza gidiyordu o zamanlar değil mi, şimdi esarete dönüşünce problem oldu. Yirmi sene sonra tek başına hiç birşey yapamayan, kocaya bağımlı, saf bir insan olmak istemiyorsanız ayrılın, onun zihniyeti değişmez çünkü hele birde kızınız olursa vay haline yavrucağın.
Yok kabul etmiyor saçma sapan şeyler için huzurumuzu bozuyor beni mutsuz ediyor. Diyorum vallahi köle miyim ben sana diyorum işine gelirse diyor. Ben ayrılacağım dava açıyorum da benden sonra ne yapacak çok merak ediyorum eğer tam tersi kadınlarla görüşürse ben boşuna uğraşmışım gıcıklığı banaymış derimEşiniz hasta. Tedavi olması lazım. Ben Birgün bile yaşamam böylesi ile. Aldatmadan dönerse boşanmamak nasıl bir durum olabilir? Bunu nasıl kabul edebilirsiniz. Annesi çarşaflı ise ve siz açık giyinmeyi seviyorsanız bu konuları evlenmeden konuşmalıydınız. Kesinlikle değişmez eşiniz. Evlenmeden önce nasılsanız sizi öyle kabul ederek devam etmesi lazım. Köleden farkınız kalmayacak yakında. Bir insan çarşaflı diye güvenilmez zaten. Çarşafın altından neler yapanlar var.
Mesele bir yere göndermesi değil ki kendi irademle nereye gideceğime karar verebilmeliyim ben akıllıyım ne yapacağımı bilirim bana saygı duyabilmeliydiHasta ama zamanla değişir alıştıracaksın bazı şeyler düzelir zamanla benimkide evliliğin ilk 5 yilını burnumdan getirdi şimdi ise zorla gonderiyor tek başıma. Her yere
Etmez zaten eminim. Bir tanıdığımın eşi de aynı böyle manyak. Ama siz anlamış evlenmişsiniz. Hayatınızı yaşayamayacaksınız zaten. Eline kağıt gidince değişirim dese de inanmayın. Yüksek ihtimal O tarz kadınlarla görüşecek. Çünkü öyle kadınlara bakıp iç geçiriyor. Size de başkalarının bakış açısının böyle olduğunu düşünüyor.Yok kabul etmiyor saçma sapan şeyler için huzurumuzu bozuyor beni mutsuz ediyor. Diyorum vallahi köle miyim ben sana diyorum işine gelirse diyor. Ben ayrılacağım dava açıyorum da benden sonra ne yapacak çok merak ediyorum eğer tam tersi kadınlarla görüşürse ben boşuna uğraşmışım gıcıklığı banaymış derim
Evlenince bazı erkekler maalesef eşlerine malları gibi davranıyor. Bence eşiniz blöf yaptığınızı düşünüyor yoksa bu derece kıskanç bir erkek sizin ilerde başka biriyle evli olmanıza tahammül edemez.Mesele bir yere göndermesi değil ki kendi irademle nereye gideceğime karar verebilmeliyim ben akıllıyım ne yapacağımı bilirim bana saygı duyabilmeliydi
Göndermemesi lazım. Sizin gidiyor olmanız gerekir. Bireysiniz siz onun malı değil.Hasta ama zamanla değişir alıştıracaksın bazı şeyler düzelir zamanla benimkide evliliğin ilk 5 yilını burnumdan getirdi şimdi ise zorla gonderiyor tek başıma. Her yere
Asla inanmam annesi de söylemişti değişmez evlendin artık yürütmeye bakmalısın demiştiEtmez zaten eminim. Bir tanıdığımın eşi de aynı böyle manyak. Ama siz anlamış evlenmişsiniz. Hayatınızı yaşayamayacaksınız zaten. Eline kağıt gidince değişirim dese de inanmayın. Yüksek ihtimal O tarz kadınlarla görüşecek. Çünkü öyle kadınlara bakıp iç geçiriyor. Size de başkalarının bakış açısının böyle olduğunu düşünüyor.
Evet blöf olduğunu düşünüyordur öyle absürt huylarına tepki göstermeyen birini ciddiye almaz doğruEvlenince bazı erkekler maalesef eşlerine malları gibi davranıyor. Bence eşiniz blöf yaptığınızı düşünüyor yoksa bu derece kıskanç bir erkek sizin ilerde başka biriyle evli olmanıza tahammül edemez.
Yani bence bu anlattığı hayat çekilmez. Baba evinde bile çekilmez. Koca evi diye herşeye katlanılır gibi düşünülüyor. Çocuk vs de olunca işler karışıyor. Allah yardımcısı olsunBravo ya gerçekten.. Anne babasına karşı çıkan hatunlar evlenince kocasının sözünden çıkmıyor.
1 yaşında oğlum var hamile olduğumu öğrendiğimde bebek kız ise ne yapacağım diye düşündüm cocugun ve benim burnumdan getirirdi, kız bebeklere kısa şeyler giydirilmesine bile karşı. Erkek olduğunu öğrenince bir nebze rahatlamıştım ama erkek çocuğu da babayı rol model alacaktır kendisi gibi olmasını istemem. Bundan sonrasını kurtaracağım artık daha da devam edersem bir de kız çocuğum olabilir sonra ben çıldırırım artıkYani bence bu anlattığı hayat çekilmez. Baba evinde bile çekilmez. Koca evi diye herşeye katlanılır gibi düşünülüyor. Çocuk vs de olunca işler karışıyor. Allah yardımcısı olsun
İzin vermemeye çalışıyorum konuşuyorum olmuyor ağlıyorum olmuyor kavga ediyorum daha beter karşılık veriyor olmuyor yoruldum yani aşamadım sorunuİnsanın fikri neyse zikri de o olurmuş. Yaşadıgınız durumu hayretler içinde okudum. Ben bi yere gidecegim zaman eşimden izin almıyorum mesela direk ben şuraya gidiyorum yada ben x arkadaşıma gidiyorum diyip çıkıyorum. Millet sokakta kollarını açmış beni beklemiyor. Bu kadar baskı ve psikolojik şiddete nasıl izin veriyorsunuz anlamadım.
Etrafındaki insanlara bakarak hayat yönlendirmek kadar saçma bişey yok neyi düşünerek boyle dediniz anlam veremedim elbette olacak biseyi lütuf gibi düşünüp yaşamadım herkesin fikirleri başkadır tabiki boşanmakta bir seçenekti benim tercihim bu yönde olmadi karşımdakini düşüncelerini değiştirmeyi denedim diyelimBosanmak denilen bir çarede var yani. Yani çikip markete gidebilmek bir lütüf degil.
Sanirim senin için normal olan bu. Yada etrafindaki kadinlarda ayni seyleri yasiyor ki, bosanmayi deger bulmuyorsun.
Ne diyeyim, umarim kizlarin olmaz. Sen hapis hayati seçmis oluyorsun fakat onlar o hayati seçmis olmuyorlar.