Evlilikte kıskançlık

Hayır demeye çalıştığım şey bu adamın yanında onu hala düzelir umuduyla pohpohlamanız. Anne babanız bu kurallarla yaşamanızı istese evden kaçardınız.
Artık yapmıyorum, 2 gundur konuşmuyoruz beni cezalandırmak için yanıma gelmiyor güya. Böyle de vurdumduymaz, bir avukat ile görüştüm, son olarak ayrılacağını belirt davayı açalım dedi

Eşiniz hasta. Tedavi olması lazım. Ben Birgün bile yaşamam böylesi ile. Aldatmadan dönerse boşanmamak nasıl bir durum olabilir? Bunu nasıl kabul edebilirsiniz. Annesi çarşaflı ise ve siz açık giyinmeyi seviyorsanız bu konuları evlenmeden konuşmalıydınız. Kesinlikle değişmez eşiniz. Evlenmeden önce nasılsanız sizi öyle kabul ederek devam etmesi lazım. Köleden farkınız kalmayacak yakında. Bir insan çarşaflı diye güvenilmez zaten. Çarşafın altından neler yapanlar var.

Hayır demeye çalıştığım şey bu adamın yanında onu hala düzelir umuduyla pohpohlamanız. Anne babanız bu kurallarla yaşamanızı istese evden kaçardınız.
Bravo ya gerçekten.. Anne babasına karşı çıkan hatunlar evlenince kocasının sözünden çıkmıyor.

Hayır hoşuma gitmiyordu onu çok seviyordum sevgim kusurlarını görmeme engel oluyordu, evlenince de iyice bunalttı. Evlenmeden önce bir kere ayrılmıştık istediği profilin tersi kadınlarla görüştü şimdi yine aynısını yapacak sadece bana mı bu eziyet ben anlamadım

Hasta ama zamanla değişir alıştıracaksın bazı şeyler düzelir zamanla benimkide evliliğin ilk 5 yilını burnumdan getirdi şimdi ise zorla gonderiyor tek başıma. Her yere

Yok kabul etmiyor saçma sapan şeyler için huzurumuzu bozuyor beni mutsuz ediyor. Diyorum vallahi köle miyim ben sana diyorum işine gelirse diyor. Ben ayrılacağım dava açıyorum da benden sonra ne yapacak çok merak ediyorum eğer tam tersi kadınlarla görüşürse ben boşuna uğraşmışım gıcıklığı banaymış derim

Hasta ama zamanla değişir alıştıracaksın bazı şeyler düzelir zamanla benimkide evliliğin ilk 5 yilını burnumdan getirdi şimdi ise zorla gonderiyor tek başıma. Her yere
Mesele bir yere göndermesi değil ki kendi irademle nereye gideceğime karar verebilmeliyim ben akıllıyım ne yapacağımı bilirim bana saygı duyabilmeliydi

Etmez zaten eminim. Bir tanıdığımın eşi de aynı böyle manyak. Ama siz anlamış evlenmişsiniz. Hayatınızı yaşayamayacaksınız zaten. Eline kağıt gidince değişirim dese de inanmayın. Yüksek ihtimal O tarz kadınlarla görüşecek. Çünkü öyle kadınlara bakıp iç geçiriyor. Size de başkalarının bakış açısının böyle olduğunu düşünüyor.

Mesele bir yere göndermesi değil ki kendi irademle nereye gideceğime karar verebilmeliyim ben akıllıyım ne yapacağımı bilirim bana saygı duyabilmeliydi
Evlenince bazı erkekler maalesef eşlerine malları gibi davranıyor. Bence eşiniz blöf yaptığınızı düşünüyor yoksa bu derece kıskanç bir erkek sizin ilerde başka biriyle evli olmanıza tahammül edemez.

Göndermemesi lazım. Sizin gidiyor olmanız gerekir. Bireysiniz siz onun malı değil.

Asla inanmam annesi de söylemişti değişmez evlendin artık yürütmeye bakmalısın demişti

Evet blöf olduğunu düşünüyordur öyle absürt huylarına tepki göstermeyen birini ciddiye almaz doğru

Yani bence bu anlattığı hayat çekilmez. Baba evinde bile çekilmez. Koca evi diye herşeye katlanılır gibi düşünülüyor. Çocuk vs de olunca işler karışıyor. Allah yardımcısı olsun
1 yaşında oğlum var hamile olduğumu öğrendiğimde bebek kız ise ne yapacağım diye düşündüm cocugun ve benim burnumdan getirirdi, kız bebeklere kısa şeyler giydirilmesine bile karşı. Erkek olduğunu öğrenince bir nebze rahatlamıştım ama erkek çocuğu da babayı rol model alacaktır kendisi gibi olmasını istemem. Bundan sonrasını kurtaracağım artık daha da devam edersem bir de kız çocuğum olabilir sonra ben çıldırırım artık

İnsanın fikri neyse zikri de o olurmuş. Yaşadıgınız durumu hayretler içinde okudum. Ben bi yere gidecegim zaman eşimden izin almıyorum mesela direk ben şuraya gidiyorum yada ben x arkadaşıma gidiyorum diyip çıkıyorum. Millet sokakta kollarını açmış beni beklemiyor. Bu kadar baskı ve psikolojik şiddete nasıl izin veriyorsunuz anlamadım.

İzin vermemeye çalışıyorum konuşuyorum olmuyor ağlıyorum olmuyor kavga ediyorum daha beter karşılık veriyor olmuyor yoruldum yani aşamadım sorunu

Etrafındaki insanlara bakarak hayat yönlendirmek kadar saçma bişey yok neyi düşünerek boyle dediniz anlam veremedim elbette olacak biseyi lütuf gibi düşünüp yaşamadım herkesin fikirleri başkadır tabiki boşanmakta bir seçenekti benim tercihim bu yönde olmadi karşımdakini düşüncelerini değiştirmeyi denedim diyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…