-
- Konu Sahibi gunesligunlerimiistiyorum
Canım öyle herkes başına buyruk yaşamiyor bu ülkede malesef her insanin huyu suyu başka çevre baskısı aile baskısı kadına olan bakış açısı erkeğin malesef üstün gösterilmesi nerde yaşıyoruz avrupadamıGöndermemesi lazım. Sizin gidiyor olmanız gerekir. Bireysiniz siz onun malı değil.
göndermeden kastım tam olarak bu sanırım şivem gereği anlatamadım sonradan sana saygı duyacak her istediginı özgürce yapacaksın belki ama zaman lazimMesele bir yere göndermesi değil ki kendi irademle nereye gideceğime karar verebilmeliyim ben akıllıyım ne yapacağımı bilirim bana saygı duyabilmeliydi
Mutfağının ihitiyacı için kendi kararı ile markete giden, araçta kendi isteği ile camını açıp etrafı izleyebilen kadınlar başına buyruk mudur? Seçtiğiniz kelimelerde problem var benceCanım öyle herkes başına buyruk yaşamiyor bu ülkede malesef her insanin huyu suyu başka çevre baskısı aile baskısı kadına olan bakış açısı erkeğin malesef üstün gösterilmesi nerde yaşıyoruz avrupadamı
Kimin bakış açısı? Kime bakış açısı? Eşsiz bir yere gideyemeyecek durumda mı yaşıyorsunuz siz? Çok yazık.. acıdım.Canım öyle herkes başına buyruk yaşamiyor bu ülkede malesef her insanin huyu suyu başka çevre baskısı aile baskısı kadına olan bakış açısı erkeğin malesef üstün gösterilmesi nerde yaşıyoruz avrupadamı
Malesef herkes sizin kadar rahat degil olmak zorundada değil kendinize acıyınKimin bakış açısı? Kime bakış açısı? Eşsiz bir yere gideyemeyecek durumda mı yaşıyorsunuz siz? Çok yazık.. acıdım.
Sanırim iletişim problemi yaşıyoruz dediklerinozi dahi yapamiyorsanız o adamdan kurtulun ozaman başka çare yok yada kabullenip susun ne diyeyimMutfağının ihitiyacı için kendi kararı ile markete giden, araçta kendi isteği ile camını açıp etrafı izleyebilen kadınlar başına buyruk mudur? Seçtiğiniz kelimelerde problem var bence
Rahatlıkla ne ilgisi var. İnsan gibi yaşıyoruz biz. Erkek egemenliğinde köpek gibi değil. Rahatlık kişiden kişiye göre değişir. Ben annemle ya da arkadaşlarımla ailemi aksatmadan gezip konuşabiliyorsam bu bana yeterli. Heee sizin için erkek emir veren kral gibi yaşayacaksa buyrun yaşayın ama başkalarına böyle örnek olmayın. Acınacak durumda olan tasmalı köpek gibi yaşayandır. Sahibi salmaz ya dışarı haniMalesef herkes sizin kadar rahat degil olmak zorundada değil kendinize acıyın
ben 14 yıllık evliyim beni. Eşim aynı hatta çok daha better durumlar yaşadım kıskançlıktan şiddet ve hakaret gördüm çok yıprandım hep değişicek dediler ama bekli bi arpa boyu yol aldım
Böyle bi adama 3.çocuğu da vermişsiniz ya daha da bişey demiyorum hadi bi çocuk yaptınız böyle psikolojisi bozuk bi herife 3. nedir ya hiçmi korunmak aklınıza gelmedi Resmen çocuklarınıza eziyetmahf oldum halen piskolojik sorun yaşıyorum bana değişicem söz diyip üçüncü çocuğuda yaptı şimdi ne istersen yap ben buyum diyor bekliyorum kafamda bitirdim ama gidicek yerim yok
Egosuna kibrine tükürsünler Niye evlenmiş baba eş olmak kolaymı Çocuklarının ihtiyacını nasıl alıyorsun bu adam kesin cimridir dekocam çok kibirli egolu ben gidip çalışıcam karım çıkacak gezecek paramı harcıcak ben enayi miyim diyor zihniyete bakar mısın
Böyle bi zihniyetteki adam bi kaç cariye daha almamış hayretSanmam benim ki milleti doldurur kadına fazla vermiceksin şımarır daha çok ister diyor kadınları cariye esir hep idare etmek zorunda görüyor
Bu adam 14 senedir değişmemişse kızın liseye başlayınca aynısını onada uygular Yazık ya kızınıza üzüldümAynen canım benim kızım 13 yaşında şimdiden onda öyle yapıyor kızımın psikolojisi bozuldu daha küçüksün liseye gidince baban anlayış göstericek diye kandırıyorum ama değişmez ne yapıcam nasıl değişicek bilmiyorum
İyi aksamlar yaşadığım bir seyi sizlerle paylasmak istiyorum. Eşimin kıskançlığından söz edeceğim. Baş edemiyorum ve çok bunalıyorum. Geri adım atmıyor ikna olmuyor. Kıyafetlerime karışıyor bol, koyu renkli ve gösterişsiz olmasını istiyor kendi sevdiğim şeylerden alamıyorum. Eve bir aile gelse gelen ailenin erkeği sanki bana bakacakmış gibi yine kıyafet ve makyajımı kontrol ediyor. Yüzüme kapatıcı, rimel ve allık sürmek istiyorum izin vermiyor çok hafif bi makyaj yani. Bunda diretirsem kime süsleniyorsun diye kızıyor veya makyaj malzemelerimi çöpe atmakla tehdit ediyor. Eğer devam edersem atacağını biliyorum. Telefonumda erkek kuzenler dahil kendi erkek kuzenleri de dahil kimsenin numarası olsun istemiyor whatsapptan fotoğrafımı görürler diye. Eve kargo, yemek vs sipariş verdiğimde gelen adama para vermiş olmamı yani muhatap olmamdan rahatsız oluyor bunları yapmamı istemiyor. Verdiğim siparişlere kendi numaramı yazamıyorum adam arar da sesimi duyar diye ama mesele benim meselem yani istediğim ürün ile ilgili kendisini arasalar bilgisi olmadığı bir konuda ne kadar yetkin olabilir ki benim işim zorlaşıyor. Bir kursa eğitime gidemiyorum. Doğal olarak erkekler de olur oralarda. Bundan rahatsız oluyor göndereceği tek yer sadece kadınların olduğu dini ortamlar olabilir. Arkadaşımla dışarı çıkmak istiyorum izin vermiyor sonra ısrar edip filan ikna ediyorum ama gidince de hep huzursuzum. Veya gideceğimiz yere de karar vermek istiyor orda kız başınıza ne yapacaksınız der gibi. Otobus dolmuş zaten hiç sevmediği araçlar. Arabada önde oturuyorum ya karşıdan gelen araçtakiler bana bakıyor mu diye bile huylanıyor birileriyle kavga edecek diye diken üstündeyim. Mesela bir yerden dönerken kulaklığı takıp eve kadar yürümek istiyorum bu beni mutlu eden bir şey. Yok razı olmuyor arabayla bırakmak istiyor. Öyle dikkat çeken bir görselliğe de sahip değilim. Evliliğimizin başından beri birkaç şeyi yaptırabildim. Mesela benimle dışarda bir şeyler yeyip içmeye alıştırdım. Ne biliyim beraber markete gitsek dönüşte eşimle dondurma yiyerek dönmek istiyorum yok olmaz evde yeriz diyor bütün keyfim kaçıyor. Bir şeyler yapmaya çalışıyor ama çok sınırlı yani benim sürekli uğraşmam, durumu toparlamam, taktik uygulamam lazım. Bu durum normal mi? Youtubede bir videoya denk geldim adam galiba evlilik terapistiydi. Evliliğin bitmesi gereken durumları saydı. Aldatma, şiddet, madde bağımlılığı var, eğer aldatıp pişman olduysa ve eşini seçtiyse de evlilik devam edebilirmiş. Videoyu izleyince benim sorunum gözüme küçük göründü sizler nasıl değerlendiriyorsunuz. Yani yıllarca uğrasmam gerekecek istediğim gibi olması için ama yorucu geçiyor. Son olarak güven problemi yok yani güveni sarsılacak bir şey yaşamadık karakteri bu şekilde. Ama annesi bana dedi ki sana tam olarak güvendiği zaman geçer bu sorunlar dedi mesela annesine güveniyorlarmış. Kadın çarşaflı yalnızöyle iste yorumlarsanız cok sevinirim
Eminimki evinde hic huzurun yoktur.burdan atip tutmaya benzemezRahatlıkla ne ilgisi var. İnsan gibi yaşıyoruz biz. Erkek egemenliğinde köpek gibi değil. Rahatlık kişiden kişiye göre değişir. Ben annemle ya da arkadaşlarımla ailemi aksatmadan gezip konuşabiliyorsam bu bana yeterli. Heee sizin için erkek emir veren kral gibi yaşayacaksa buyrun yaşayın ama başkalarına böyle örnek olmayın. Acınacak durumda olan tasmalı köpek gibi yaşayandır. Sahibi salmaz ya dışarı hani
Ben sadece fikrimi söyledim.nekadar kırıcısınız.uslüpleriniz okadar itici ve kırıcıki çok şaşırdım insanlarin ne yaşadığını nasil eşlere sahip olduğunu bilip bilmeden nasil boyle rahat konuşabiliyorsunuz.lutfen artık mesajlarıma cvp vermeyinRahatlıkla ne ilgisi var. İnsan gibi yaşıyoruz biz. Erkek egemenliğinde köpek gibi değil. Rahatlık kişiden kişiye göre değişir. Ben annemle ya da arkadaşlarımla ailemi aksatmadan gezip konuşabiliyorsam bu bana yeterli. Heee sizin için erkek emir veren kral gibi yaşayacaksa buyrun yaşayın ama başkalarına böyle örnek olmayın. Acınacak durumda olan tasmalı köpek gibi yaşayandır. Sahibi salmaz ya dışarı hani
Kendisi de kadınlara mesafeli gibi davranıyor ama gün içinde nasıl bilemiyorum telefonunda da bir şey göremedim
Ya sen bu kadar kötü olmayı nasıl beceriyorsun? Evimde huzur olmayınca sevinecek misin? Çok meraklı değilim cahil ile uğraşmaya.. köpek gibi yaşamaya devam et banane ya.Eminimki evinde hic huzurun yoktur.burdan atip tutmaya benzemez
Ben sadece fikrimi söyledim.nekadar kırıcısınız.uslüpleriniz okadar itici ve kırıcıki çok şaşırdım insanlarin ne yaşadığını nasil eşlere sahip olduğunu bilip bilmeden nasil boyle rahat konuşabiliyorsunuz.lutfen artık mesajlarıma cvp vermeyin
Anında numaramı engeller, akşam gelince de bağırır hakaret eder. Tepkilerini aşırı verdiği için üstüne gidilmiyor el kaldırma potansiyeli varSiz de ayni muameleyi ona yapin bence. Gün boyu ķök söktürün, arayın, taciz edin. Nerdesin, emin misin iste olduguna, kamera acmani istiyorum. Bugun kimlerle selamlastin, kadin musteri geldi mi hic gibilerinden ensesinde boza pişirin. Anlasın size naptığını.
Evet çok karşı gelirsem kapıyı da kilitler, yapar yani. Televizyon izlemekten bahsedince benim de aklıma bir davranışı daha geldi. Atıyorum ekranda yakışıklı bir oyuncunun oynadığı dizi varsa kanalı değiştiriyor sanki ben adami görünce ne olacaksaEvlendikten önce bu problem yok muydu peki? Evlendikten sonra mı degisti? Muhtemelen hep böyleydi. Keşke en basindan tavrinizi koysaydiniz. Esinizin kiskancligi cok ileri seviyede ve bu evliliginizi olumsuz etkiler. Oldu olacak ise gitmeden once sizi eve kilitleyip oyle gitsin. Ki bana kalirsa bu ihtimale cok da uzak durmuyorsunuz; yani yakinda boyle bir atilimda da bulunabilmesi muhtemel gozukuyor. Budurumun icabina bakmazsiniz bu kiskanclik olayi daha da ilerler. Bi keresinde tv izlerken programa bir kadin baglanarak esinin onu ne kadar kiskandigindan bahsetmisti. Son zamanlarda eşi bu kiskanclik olayini o kadar abartmis ki; geceleri karisi belki onun haberi olmadan evden cikar veya eve adam fln alir diye kapi esigine cam siseler koymaya baslamis. Eger kacmaya calisirsa siseler devrilsin kirilsin ki delil olsun diye. Yanlis anlamayin ama konunuzu okurken bu olay geldi aklima.
İyi aksamlar yaşadığım bir seyi sizlerle paylasmak istiyorum. Eşimin kıskançlığından söz edeceğim. Baş edemiyorum ve çok bunalıyorum. Geri adım atmıyor ikna olmuyor. Kıyafetlerime karışıyor bol, koyu renkli ve gösterişsiz olmasını istiyor kendi sevdiğim şeylerden alamıyorum. Eve bir aile gelse gelen ailenin erkeği sanki bana bakacakmış gibi yine kıyafet ve makyajımı kontrol ediyor. Yüzüme kapatıcı, rimel ve allık sürmek istiyorum izin vermiyor çok hafif bi makyaj yani. Bunda diretirsem kime süsleniyorsun diye kızıyor veya makyaj malzemelerimi çöpe atmakla tehdit ediyor. Eğer devam edersem atacağını biliyorum. Telefonumda erkek kuzenler dahil kendi erkek kuzenleri de dahil kimsenin numarası olsun istemiyor whatsapptan fotoğrafımı görürler diye. Eve kargo, yemek vs sipariş verdiğimde gelen adama para vermiş olmamı yani muhatap olmamdan rahatsız oluyor bunları yapmamı istemiyor. Verdiğim siparişlere kendi numaramı yazamıyorum adam arar da sesimi duyar diye ama mesele benim meselem yani istediğim ürün ile ilgili kendisini arasalar bilgisi olmadığı bir konuda ne kadar yetkin olabilir ki benim işim zorlaşıyor. Bir kursa eğitime gidemiyorum. Doğal olarak erkekler de olur oralarda. Bundan rahatsız oluyor göndereceği tek yer sadece kadınların olduğu dini ortamlar olabilir. Arkadaşımla dışarı çıkmak istiyorum izin vermiyor sonra ısrar edip filan ikna ediyorum ama gidince de hep huzursuzum. Veya gideceğimiz yere de karar vermek istiyor orda kız başınıza ne yapacaksınız der gibi. Otobus dolmuş zaten hiç sevmediği araçlar. Arabada önde oturuyorum ya karşıdan gelen araçtakiler bana bakıyor mu diye bile huylanıyor birileriyle kavga edecek diye diken üstündeyim. Mesela bir yerden dönerken kulaklığı takıp eve kadar yürümek istiyorum bu beni mutlu eden bir şey. Yok razı olmuyor arabayla bırakmak istiyor. Öyle dikkat çeken bir görselliğe de sahip değilim. Evliliğimizin başından beri birkaç şeyi yaptırabildim. Mesela benimle dışarda bir şeyler yeyip içmeye alıştırdım. Ne biliyim beraber markete gitsek dönüşte eşimle dondurma yiyerek dönmek istiyorum yok olmaz evde yeriz diyor bütün keyfim kaçıyor. Bir şeyler yapmaya çalışıyor ama çok sınırlı yani benim sürekli uğraşmam, durumu toparlamam, taktik uygulamam lazım. Bu durum normal mi? Youtubede bir videoya denk geldim adam galiba evlilik terapistiydi. Evliliğin bitmesi gereken durumları saydı. Aldatma, şiddet, madde bağımlılığı var, eğer aldatıp pişman olduysa ve eşini seçtiyse de evlilik devam edebilirmiş. Videoyu izleyince benim sorunum gözüme küçük göründü sizler nasıl değerlendiriyorsunuz. Yani yıllarca uğrasmam gerekecek istediğim gibi olması için ama yorucu geçiyor. Son olarak güven problemi yok yani güveni sarsılacak bir şey yaşamadık karakteri bu şekilde. Ama annesi bana dedi ki sana tam olarak güvendiği zaman geçer bu sorunlar dedi mesela annesine güveniyorlarmış. Kadın çarşaflı yalnızöyle iste yorumlarsanız cok sevinirim
Çocuklarına karşı çok cömert ve düşkün hatta hep çevrem diyor çocuklarına evine düşkün kıskançlığıda idare et adamın sorunu benimle üçüncü çocuğa gelince ne yazık ki değişicem sözüne inandım imkanım olsa çoktan bitmişti ama arkam destekçim yokKonu sahibinin konusu bu mesajlarının yanında trajikomik pembe dizi gibi
Böyle bi adama 3.çocuğu da vermişsiniz ya daha da bişey demiyorum hadi bi çocuk yaptınız böyle psikolojisi bozuk bi herife 3. nedir ya hiçmi korunmak aklınıza gelmedi Resmen çocuklarınıza eziyet
Egosuna kibrine tükürsünler Niye evlenmiş baba eş olmak kolaymı Çocuklarının ihtiyacını nasıl alıyorsun bu adam kesin cimridir de
Böyle bi zihniyetteki adam bi kaç cariye daha almamış hayret
Bu adam 14 senedir değişmemişse kızın liseye başlayınca aynısını onada uygular Yazık ya kızınıza üzüldüm