- 15 Haziran 2019
- 1.619
- 597
- Konu Sahibi gunesligunlerimiistiyorum
Eşim bunu da söylüyor deodoranta bile karşıyorBen de eşim bana parfüm kokmanın haram olduğunu söylediğinde bunalıyordum halime şükretmem lazımmış
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eşim bunu da söylüyor deodoranta bile karşıyorBen de eşim bana parfüm kokmanın haram olduğunu söylediğinde bunalıyordum halime şükretmem lazımmış
Evet annesinin davranışlarını seviyor ve onaylıyor. Kadına saygı duyuyorum iyi bir insan ama öyle olmam imkansız. Kadına eşi, kızdığı zaman elinin tersiyle karşımdan çekil hareketi yapmasıyla kadın hemen oradan yok oluyor öyle değer veriyor kendinden vazgeçmiş. Ben bu kadar yapamıyorum hayata karışmak aktif olmak beni mutlu ederBana şöyle geldi: kafasındaki kadın modeli anne ile aynı. Yani "kadın dediğin annesi gibi olur". Erkeklerin önemli bir kısmı böyle düşünüyor maalesef. Bir kadın onun anasına benzeyebildiği ölçüde doğru davranan kadındır kafası var. Çocukluğundan beri o modelle büyümüş çünkü.
Size fake diyenler hangi ülkede yaşıyor bilmiyorum. Eşinizin profilinde çok adam var çünkü.
Çözümü bilmiyorum ama sorunun kaynağını kendimce ilk paragrafta yazdım. Buradan yola çıkıp bir çözüm bulabilirsiniz belki
Çok haklısınız her birey farklı da işte o kafayı değiştirmek o kadar zor ki biz de bazı konularda benzer şeyler yaşıyoruz. Annesi küçük ilçede büyümüş birşeyden habersiz 10 çocuklu tatliş bir kadın. Ben 18 yaşımda istanbula geldim tek başıma tırnağımla kazıya kazıya okudum çalıştım vs. Benimkinin de annesi çok iyi kalpli ama ben nasıl annesi gibi olayım şimdi. Anlatmak mümkün olmadı. Ama eşim çok yumuşak huylu olduğundan bir şekilde ortayı buluyoruz biz. Siz de açık açık konuşabilirsiniz annene benzemem mümkün değil olduğum gibi kabul et falan deyin. Yine anlamaz ama belki sizi üzmemek için kendini frenlerEvet annesinin davranışlarını seviyor ve onaylıyor. Kadına saygı duyuyorum iyi bir insan ama öyle olmam imkansız. Kadına eşi, kızdığı zaman elinin tersiyle karşımdan çekil hareketi yapmasıyla kadın hemen oradan yok oluyor öyle değer veriyor kendinden vazgeçmiş. Ben bu kadar yapamıyorum hayata karışmak aktif olmak beni mutlu eder
Evet annesinin davranışlarını seviyor ve onaylıyor. Kadına saygı duyuyorum iyi bir insan ama öyle olmam imkansız. Kadına eşi, kızdığı zaman elinin tersiyle karşımdan çekil hareketi yapmasıyla kadın hemen oradan yok oluyor öyle değer veriyor kendinden vazgeçmiş. Ben bu kadar yapamıyorum hayata karışmak aktif olmak beni mutlu eder
[/QUOT kocanda öyle olmanı istiyor beli ki benimki de hep annemi örnek gösterir çok çekmiş ezilmiş halende eziliyor bende öyle olamam eyer imkanın varsa ayrıl değişmez benim 14 yıl oldu değişmedi imkanım olsa beş dakika durmam bu giden gençlik güzel günler geri gelmicek sonunda elinde üzüntüden yıpranmış hasta bi beden ve mahf olmuş bi ruh kalıcak annemden biliyorum o yüzden direniyorum
Valla bana da inandırıcı gelmediğini söylemiştim tam olarak aynı şeye takılıp. Ama şimdi başka bir şey daha söyleyeceğim. Madem bu kadar kargocusuna arabanın içinde nerde oturacağına kadar karışıyor siz nasıl oluyor da dün geceden beri çat çat her yoruma cevap veriyorsunuz? Telden yazsanız sürekli kime yazıyorsun demiyor mu? Ya da bilgisayarda allah saklasın bir erkek fotosuna filan rastlasanız diye kırması da lazımdı. O açıdan da hala inanmış değilim.İnandırıcı gelmedi. Böyle bir insanda sorun olduğu ortada. Bunun sorulacak nesi var? Normal değil ve böyle hayat çekilmez. Boşanmaya neden mi, ben mi abartıyorum diye sormanız inandırıcı gelmedi bana.
Ben de şeyi anlamadım bir insan neden buraya uydurma konu açar? Mantığı nedir bundan ne zevk alınabilir?Valla bana da inandırıcı gelmediğini söylemiştim tam olarak aynı şeye takılıp. Ama şimdi başka bir şey daha söyleyeceğim. Madem bu kadar kargocusuna arabanın içinde nerde oturacağına kadar karışıyor siz nasıl oluyor da dün geceden beri çat çat her yoruma cevap veriyorsunuz? Telden yazsanız sürekli kime yazıyorsun demiyor mu? Ya da bilgisayarda allah saklasın bir erkek fotosuna filan rastlasanız diye kırması da lazımdı. O açıdan da hala inanmış değilim.
Hiçbir fikrim yok açıkçası benim de. Ama demek ki var bir sebebi ki görüyoruz örnekleri çeşitli konularda.Ben de şeyi anlamadım bir insan neden buraya uydurma konu açar? Mantığı nedir bundan ne zevk alınabilir?
Sevdiğim bi söz var kişi kendinden bilir işi eşiniz demekki her seyden bir mana çıkarıyor.Allah yardımcın olsun.İyi aksamlar yaşadığım bir seyi sizlerle paylasmak istiyorum. Eşimin kıskançlığından söz edeceğim. Baş edemiyorum ve çok bunalıyorum. Geri adım atmıyor ikna olmuyor. Kıyafetlerime karışıyor bol, koyu renkli ve gösterişsiz olmasını istiyor kendi sevdiğim şeylerden alamıyorum. Eve bir aile gelse gelen ailenin erkeği sanki bana bakacakmış gibi yine kıyafet ve makyajımı kontrol ediyor. Yüzüme kapatıcı, rimel ve allık sürmek istiyorum izin vermiyor çok hafif bi makyaj yani. Bunda diretirsem kime süsleniyorsun diye kızıyor veya makyaj malzemelerimi çöpe atmakla tehdit ediyor. Eğer devam edersem atacağını biliyorum. Telefonumda erkek kuzenler dahil kendi erkek kuzenleri de dahil kimsenin numarası olsun istemiyor whatsapptan fotoğrafımı görürler diye. Eve kargo, yemek vs sipariş verdiğimde gelen adama para vermiş olmamı yani muhatap olmamdan rahatsız oluyor bunları yapmamı istemiyor. Verdiğim siparişlere kendi numaramı yazamıyorum adam arar da sesimi duyar diye ama mesele benim meselem yani istediğim ürün ile ilgili kendisini arasalar bilgisi olmadığı bir konuda ne kadar yetkin olabilir ki benim işim zorlaşıyor. Bir kursa eğitime gidemiyorum. Doğal olarak erkekler de olur oralarda. Bundan rahatsız oluyor göndereceği tek yer sadece kadınların olduğu dini ortamlar olabilir. Arkadaşımla dışarı çıkmak istiyorum izin vermiyor sonra ısrar edip filan ikna ediyorum ama gidince de hep huzursuzum. Veya gideceğimiz yere de karar vermek istiyor orda kız başınıza ne yapacaksınız der gibi. Otobus dolmuş zaten hiç sevmediği araçlar. Arabada önde oturuyorum ya karşıdan gelen araçtakiler bana bakıyor mu diye bile huylanıyor birileriyle kavga edecek diye diken üstündeyim. Mesela bir yerden dönerken kulaklığı takıp eve kadar yürümek istiyorum bu beni mutlu eden bir şey. Yok razı olmuyor arabayla bırakmak istiyor. Öyle dikkat çeken bir görselliğe de sahip değilim. Evliliğimizin başından beri birkaç şeyi yaptırabildim. Mesela benimle dışarda bir şeyler yeyip içmeye alıştırdım. Ne biliyim beraber markete gitsek dönüşte eşimle dondurma yiyerek dönmek istiyorum yok olmaz evde yeriz diyor bütün keyfim kaçıyor. Bir şeyler yapmaya çalışıyor ama çok sınırlı yani benim sürekli uğraşmam, durumu toparlamam, taktik uygulamam lazım. Bu durum normal mi? Youtubede bir videoya denk geldim adam galiba evlilik terapistiydi. Evliliğin bitmesi gereken durumları saydı. Aldatma, şiddet, madde bağımlılığı var, eğer aldatıp pişman olduysa ve eşini seçtiyse de evlilik devam edebilirmiş. Videoyu izleyince benim sorunum gözüme küçük göründü sizler nasıl değerlendiriyorsunuz. Yani yıllarca uğrasmam gerekecek istediğim gibi olması için ama yorucu geçiyor. Son olarak güven problemi yok yani güveni sarsılacak bir şey yaşamadık karakteri bu şekilde. Ama annesi bana dedi ki sana tam olarak güvendiği zaman geçer bu sorunlar dedi mesela annesine güveniyorlarmış. Kadın çarşaflı yalnız öyle iste yorumlarsanız cok sevinirim
Hayır ben uydurmuyorum, gerçekten üzgün olduğum için burada içimi döktüm ama malesef birkaç kişi ciddi cevapladıHiçbir fikrim yok açıkçası benim de. Ama demek ki var bir sebebi ki görüyoruz örnekleri çeşitli konularda.
Bu durumu ciddi anlamda yasamayan arkadaslarimiz anlamakta güçlük cekebilirler. Dediginiz gibi ömür biter ve olan sana olur kimseye olmaz. Bu insanla olmaz bir an once çözüm bulmak zorundasiniz. Ve bunun icin ayrilik söz konusu olabilir. Guclu kararli sabirli olur iseniz belki ciddiyetinizi görür ve bir adim atar. Ama oyle yapsa bile hemen inanip yelkenleri suya indirmeyin. Biraz surundurmenin sonuc alinamazsa yollari ayirmanin zamani gelmis coktan.Yorumunuz için teşekkür ederim. Buraya gerçekten içimi dökmeye ihtiyacım olduğu için ve ben ne yapmalıyım diye farklı bakış açılarına ihtiyaç duyduğum için yazdım. Birçok kişi ya inanmadı ya da kızıp yargıladı ben de değişmeyeceğini düşünüyorum 3 yılı aşkındır çabalıyorum geldiğim nokta hala bunaltıcı düzeyde kıskanılmak. Ömür biter böyle
Benim ki annesi kızkardeşlerine aynı dil hatta örnek veriyorum eltilerimi görümceleri mi bana ne böyleyim sen beni ilgilendiriyorsun diyor benim kocam çok kibirli egolu ben gidip çalışıcam karım çıkacak gezecek paramı harcıcak ben enayi miyim diyor zihniyete bakar mısın
Ayrılmak için çok direndim ailem kabul etmedi ekonomik özgürlüğüm yok eşiminde durumu iyi çevrem kocan çocuklarına düşkün evine bağlı kıskançlığıda kusuru olsun sen kadınsın idare et diyorlar ama bazen öyle bi an geliyor ki ölmek bile istiyorsun şimdi hiç arkadaşım yok bütün günlerim içerde geçiyorBu adamla neden hala evlisiniz.Gerçekten sebebini merak ediyorum.Çok mu aşıksınız,ekonomik özgürlüğünüz mü yok,aileniz mi destek değil?
Ayrılmak için çok direndim ailem kabul etmedi ekonomik özgürlüğüm yok eşiminde durumu iyi çevrem kocan çocuklarına düşkün evine bağlı kıskançlığıda kusuru olsun sen kadınsın idare et diyorlar ama bazen öyle bi an geliyor ki ölmek bile istiyorsun şimdi hiç arkadaşım yok bütün günlerim içerde geçiyor
Yaptım yalancı ahlaksız damgası yedim aileme gidip şikayet etti büsürü şey herkes idare et diyor kimse beni bi yere çağıramıyor kocamın korkusundan ailem bile keşke imkanım olsa beş dakika durmaz çeker giderdimÇok üzücü Onu dinlemeyip dışarı çıkın arkadaş edinin en fazla ne yapabilir ki boşansa siz zaten dünden razısınız
Katlanmamak için direniyorum isteklerimi yapmaya çalışıyorum ama çok yoruldum hem gönlünü yap hem aynı zamanda kendini de düşün, düşünürken yine kızdırmamaya çalış. Adam nankor bu kadar çabamı görmüyor onu bıraktığım an o da bana arkasını dönecektir. Öyle de umursamaz davranınca ben allah allah benim davranışım mı kusurlu diyorum
Neden yapabileceğimi sanmıyorsunuzTabi sevgiliyken kıskançlık normal geliyordu degil mi hatta bu kıskançlığı aşk belirtisi sayıyordunuz ama evlenince maviler lacivert oldu.
Ayrılın derdim lakin sizin bunu yapabileceğimizi sanmıyorum. Allah sabır versin diyeyim en azindan