Evlilikte kıskançlık

Psikopat işte kendince nedenler bulup kırdı ki telefonumda ki mesajlar fln hepsi gitsin boşanma davasında kullanamayayım.Bence hiç geri adm atmayacaktın geri adım attığın zaman daha fazla ypıuor ama bu ruh hastasından benım tavsiyem biran önce kurtul !!!!insan herseye zamanla alışıyor zamanla kendi düzenine de alışırsın yapcak bişey yok bunların kişiliklerinde problem var ama gercektende ruh halleri normal değil tedavı olmayıda redderled

Kacan ruh hastası. Aldatmış kocayla yeniden devam edebilirsin diyen embesil e bakma sen.
Bu tarz insanlar (hiç istisnaya rastlamadım ) kendilerinin yemediği halt kalmadığı için karılarının da kendileri gibi şeref yoksunu sanıyorlar ondan böyle davranıyorlar. Salın siz bunun ipini, evcil alın evinize mis gibi koklaşır yaşar gidersiniz. O sizin sahibiniz değil ki bu kadar müdehale ettiriyorsunuz. Umarın fake sinizdir. Bir KADIN ın kendine bu saygısızlığı yapma ihtimali bile ürkütücü

Fake değilim onu çok seven biriyim, çok mutlu olmamız beni biraz rahat bırakmasına bağlıydı, bu kadar kolayken bensizliği seçti ben de geri adım atmadım artık

Ne yaptınız son durum nedir ?
En son kavga etmiştik, bu sefer niyetim biraz rahat bırakmasını sağlamaktı. Birçok hakaret ve rest çekmeye maruz kaldım. Sinirlenip kolumu, boynumu filan tuttu tehdit içerikli konuştu. Ertesi gun evden ayrıldım. Boşanma davası açmak ile tehdit ediyor bir de aşağılayıcı şeyler söylüyor. Bir de bilgim olduğundan haberi yok birkaç arkadaşlık sitesinde yeni birileriyle tanışmaya çalışıyor. Öyle işte terk edildiği için ne yapacağını şaşırmış durumda çok öfkeli

Benim bu tip eşibi uçan kultan dahi kıskanan insanlar (kadın erkek ayırmıyorum) için felsefem: kişi kendinden bilir işi. Eğer bir adam dışarı çıktı mı kendisi her gördüğü kadına bakıyorsa kendisi de herkes karısına bakıyor sanır.

Zaten eve bir arkadaşım gelse veya dışarda genç bir hanım ile muhatap olduğumuzda veya kendisini genç bir hanım iş için aradığında kasılıyor fazla nazikleşiyordu, bana artistlik yapan adam gidiyordu heyecanlanıyor gibiydi. Bunu neye bağlayacağımı bilemiyordum ama artık çok ilgisini çekmesine bağlıyorum

Aynen tam da öyle. Arkadaşların hakkında yorumlarına dikkat et mesela kötülüyor sanırsın ama smtledijlerine ofaklansn askında onları ne kadar da dikkatlice süzdüğünü anlarsın.

Canım senin gibi bir tanıdığım vardı çok zor bi durum gerçekten ya çok üzüldüm ciddi bi sorun bu bence Böyle nereye kadar

Ne kadarlık evliler?
Sanırsam 15 sene adam müdür ilkokulda eşide kapalı çok tatlı bi bayan kendiside okumuş ama eşinin baskıları yüzünden mesleğinide yapamıyo rahat da değil adam baya dindar biz dinimize bağlı insanlarız ama onun eşi çok abartılı şekilde davranıyor çok üzülürdüm ona benim annemin arkadaşı 30 35 yaşlarnda bi grubumuz vardı toplanırdık falan sık sık eşi sizinki gibi dini yerlere izin verirdi sadece bi ara bizimle görüşmesini bile istemedi neymiş biz açıkmışız kapalı değilmişiz 2 çocuğu var şuan üçüncüğe hamile

Demek ki değişmiyorlar. O hanımefendi de çok üzülüyordur bence. Açık olmak ne gibi bir problem oluşturabilir böyle bir zihniyet olabilir mi

bunun dindarlıkla alakası yok ki. resmen kadına mahkum hayatı yaşatıyor zulmediyor. hangi dinde var bu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…