Evlilikte kıskançlık

Bu ruh hastası delilerle nasıl evlenıyorsunuz, adam evlenmeden de böyleydi kesin. Evlenınce abiden bu sekilde olmaz.
Adam gerçekten ruh hastası gibi davranıyor da anlamadığım şu ki ayrılık kararımdan sonra da sanki ben onu darlamışım da nefes almış gibi davrandı. Çıldırtacak en sonunda

Cevabınız için teşekkür ederim. Ayrılık kararı aldım sonuç olarak. Benim ona hislerim ‘ne seninle, ne de sensiz’ şeklinde. Ama olmuyor bir son vermem gerekliydi. Şimdiden zorlanmaya başladım. Umarım atlatabilirim

çok hoşuma gitti bu yorumunuz gerçekten çok doğru.

Ayy aynı böyle psikopat benım başımdaydı bana şiddettede uyguladı şimdi boşamma aşamasındayız böyle ruh hastaları insanın psikolojısını de bozuyor

Bastan sonea hepsini okuduktan sonra bazı kısımlar hariç yeminle benımkıyle aynı!!!Ben çocuk olmadan çok şülür kurtuluyorumbenımkınde aileside destek veriyodu onlarda yobaz ve artniyetliler.Bu ruh hastası hiçbir zaman değişmez insanın beynini kemiriyorlar bende senin gibi diyordum bana huzur ver beni rahat bırak ama adam yine bana musallat oluyodur .İş güç peşinde değildi benimle uğrasıyordu telefonumu bile parçaladı en sonunda kurtuldum ilk basta zor olur ama hayatta herseye alışıyoruz ailen destek veriyosa bi an önce git hiç arkana bakma böyle tipler ayrılık sonrasında duygu sömürüsü yaparlar mağdur durumuna kendilerini koyarlar fln ya birab önce kurtul ve nefes almaya bak cidden hayata yeniden gelmiş gibi oluyosun

Kendini toparlayacak olan yine sensin kimseden hâyır bekleme ,çocuğun ile birlikte bu adamdan uzakta hayat kur lanet olsun bunlara nie karşımıza cıktılarsa

kendisi de peçe ile geziyorsa sorun etmeyin diyeceğimde .Aslında tüm yazdıklarınızı okuyamadım.Nefesim daraldıda...Ya bunun kıskançlıkla alakası yok.Kendisinin sizi birey olarak algılamıyor olması,karakter olarak ta kendisinin bir varlık gösteriyor olması gibi durumlar.
Ayrıca bu ciddi bir sorun.

Şimdi bir şey derim de linç yemekden korkuyorum. Bu kadar olmasa da biz de eşimle aşırı kıskancız, empati kurup bir birimizi anlıyoruz o yüzden. Onun için her kes dengi, kafası uyuşan insanla evlenmeli

Telefonunu neden kırdı ben de hatırlıyorum birkaç kere çok sinirlenip kırarım bu telefonu dediğini, ben de kırmasın diye geri adım atmıştım. Bu adam duygu sömürüsü yapmıyor ki direk baska kızlarla konusmaya baslıyor. Bu kızlar da onun istekleri doğrultusunda görünmüyor yani. Eziyeti banaymış

Evet beni birey olarak görmüyor. Evlilikte iki tarafında da kendisi için sosyal alanı olduğunda mutluluk olacağını birçok kez anlattım anlamadi

Şimdi bir şey derim de linç yemekden korkuyorum. Bu kadar olmasa da biz de eşimle aşırı kıskancız, empati kurup bir birimizi anlıyoruz o yüzden. Onun için her kes dengi, kafası uyuşan insanla evlenmeli
Neden linç olsun iki taraf da birbirine uyum sağlıyor anladığım kadarıyla. Bizimkinde ben kısıtlasam ben erkeğim karışma eve gelmem diyo

Paranoya var esinde bu kadar kiskanclik bazi erkeklerde oluyorbence bebek yapma bu adamdan biraz sinavdan gecir derim tedavi olmali kendine bi köle almadığını anlatmalisin sonu iyiye gitmez bu davranislarin birgun sen patlama yasarsin sabrin biter benzerini ben yasadim olmadi baskasiyla evliyim iyiki olmamis diyorm

Neden linç olsun iki taraf da birbirine uyum sağlıyor anladığım kadarıyla. Bizimkinde ben kısıtlasam ben erkeğim karışma eve gelmem diyo
Linc yerimden kasıt gelip söylerler şimdi özgürlük kısıtlaması falan. Yok öyle ben erkegim falan madem bu kadar kıskancsın ona göre davran. Eşine gelince kıskanclık kendisine gelince ben erkegim. Empati yapmasini soyle belki anlar

Şöyle yaptım. İstediğim yere gitmeyeyim sen belirle orada yürüyüş vs yapayım markete gideyim dedim. En azından markete giderken izin almayayım hakarete uğramış gibi hissediyorum dedim yani. Afedersiniz salakmışım da yarım saatlik dışarı çıkarken bile birilerinin kontrolüne ihtiyacım varmış gibi oluyordu. Yok adam kabul etmiyor. En son ailemin yanına geldim. Şimdi de arkamdan küfürler hakaretler.....

Anlamıyor otoritesinin sarsılacağını veya hakimiyetin elinden gideceğini düşünüyor. Sözlerinden hareketlerinden bu anlaşılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…