Evlilikte kıskançlık

Ayy aynı brnim eşim tıpatıp tanıştırsak mı bu öküzleri. Değişmez bacım bublar ama tek fark var eşim annesine ablasına kır kardeşine de öyle tek bana değil. Zamanla düzelir sabret ne diyim allah yardımcımız olsun

Benim ki annesi kızkardeşlerine aynı dil hatta örnek veriyorum eltilerimi görümceleri mi bana ne böyleyim sen beni ilgilendiriyorsun diyor benim kocam çok kibirli egolu ben gidip çalışıcam karım çıkacak gezecek paramı harcıcak ben enayi miyim diyor zihniyete bakar mısın

Allah yardımcın olsun ne diyim o zman. Acaba dolduruşa filan geliyo olabilir mi cnm

Universite de yurttan bir arkadasim var. Babasi cocuk olmadan once evde perde actirmazmis annesine. Asiri kiskanc bir suru sey. Şimdide karısına yaptigini kizina yapıyordu. Arkadasim baska sehirde olmasina ragmen her dk telefonda. Sosyal medya yok. Bi arkadasin dugunu vs olsa babasi i yasta pesinde geliyordu bensiz gidemezsin diye. Arkadas babam ölse de kurtulsam diye dua ediyordu. Yani canim değişmez bunlar. Sana yaptığını yarin obur gun kızın olsa ona yapar. Bu normal bir durum degil bildigin psikopatlik. Allah yardim etsin. Dayanamayacak olursa daha da fazla cekme bu adami. Ama bu adam ayriligi da kabu etmez neler yapar bkim bilir

Umursamam ayrılırım diyor da çocuk konusunda ilgisiz olacak maddi manevi. Ordan pişman edecek

Aynen canım benim kızım 13 yaşında şimdiden onda öyle yapıyor kızımın psikolojisi bozuldu daha küçüksün liseye gidince baban anlayış göstericek diye kandırıyorum ama değişmez ne yapıcam nasıl değişicek bilmiyorum

Zamanla düzeliyor bunlar benim eşimdede vardı geçmişten gelen bi güvensizlik var sanırım güveni sagladıgınız zaman hepsi bitecektir zamana bırakın inş kazanan siz olacaksınız allah yardımcınız olsun

Sorun kücük görünmüs diyecek bisey kalmamıs ama yarı acık ceza evindesiniz hanımefendi.
Allah kurtarsın.

İyi de guvenmemesi için hiçbir sebep yok ki bir de her şeyi istediği gibi yapıyorum böyle bunaldığımı görüp bana yardımcı olması gerekmez mi

Başkasına da böyle davranır mı sizce biz ayrılsak? Bunu düşünüyorum ben o kadar uğraşıp başkasını mutlu ederse çok üzülürüm
Eşiniz hasta ve bir başlasi ile dahi aynı olur. Çünkü siz sevgili degilsiniz nisanli degilsiniz evlisiniz. Asıl evlenince kiskanmamasi gerekir sonucta ayni evde berabersiniz zaten. Siz abartili onu kiskandiracak seyler yapmıyorsunuz. Insan gibi yasamak istiyorsunuz ve bu halde iken kiskanabiliyor ise demek ki kişiliği hu sekilde. Sonradan düzelecek bir durum degil. Sevgiliniz olsaydi zamanla sizi tanidikca yakininda oldukca guven duygusu olusur derdim. Ama bu saate kadar olmayan daha da olmaz. Hic kimseyle olamaz bu onun kisiligi cunku.

Yorumunuz için teşekkür ederim. Buraya gerçekten içimi dökmeye ihtiyacım olduğu için ve ben ne yapmalıyım diye farklı bakış açılarına ihtiyaç duyduğum için yazdım. Birçok kişi ya inanmadı ya da kızıp yargıladı ben de değişmeyeceğini düşünüyorum 3 yılı aşkındır çabalıyorum geldiğim nokta hala bunaltıcı düzeyde kıskanılmak. Ömür biter böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…