Evlilikte kıskançlık

Merhaba birden kuzenimin 8 yıl önceki hali gözümün önüne geldi. Eşi aynen sizin eşiniz gibiydi inanın. Arabada bile kafası öne eğik otururdu.
Ama benim kuzenim akıllı, dişli ve pes etmeyen bir kızdır. Hem direndi hem eşine uydu. Hem kendi isteklerinden asla vazgeçmedi hem de eşiyle anlaşma yoluna gitti. Hep çabaladı hiç vazgeçmedi. Şimdi iki oğlu var. Evliliği oturdu. Eşi ilk zamanki saçmalıkları yapmıyor. Ve kuzenime çok bağlı bir eş.
Ben ilk zamanlarda boşansın diye düşünüyordum. Şimdi iyi ki boşanmamış mücadele etmiş diyorum. Hakkında hayırlısı...

Merhaba kuzeniniz kadar direncli değilim galiba cunku artık yapamıyorum. Arabada giderken inik olan güneşliği kaldırdım diyelim, sen kime kendini göstermeye çalışıyorsun diyen bir adam. Saygı sıfır. Sindiremediğim şeyler oluyor devam edemiyorum o sebeple, belki kuzeninizin eşi hakaret etmiyordur

Sonuna kadar okuyamadım ama yine de yorum yapacağım. İnsanoğlu neden olduğu gibi veya aradığı gibi birini bulmak yerine bulduğunu değiştirmek ister ki? Eşiniz madem makyaj yapan birini istemiyor neden sizi seçti?madem siz kıskanılmak istemiyorsunuz neden kıskanç birini seçtiniz?

Eşim hep makyaj yapan bakımlı kadınlara gidiyor ki bir kere ayrıldığımızda öyle yapmıştı, istediği gibi biriyle iletişim kurmaya çalışmıyor ben anlamadım, ben de çok etkilenerek severek evlendiğim için kıskançlığını göremedim

Anlamadınız mı hala? Adam öyle kadınlara ağzının suyu akarak bakıyor kimbilir gözleriyle nasıl taciz ediyor. O yüzden size böyle yapıyor. Sizin yaşadığınız evlilik değil cehennem. İstediğiniz an istediğiniz yere gidebiliyorsunuz normal evlilikte. Bu adamı bırakın

Terbiyesiz işte o dönem keşke barışmasaydım adam direktiflerini uygulayacak birini bulamamış geri gelmiş işte bunu anlayamadım

Terbiyesiz işte o dönem keşke barışmasaydım adam direktiflerini uygulayacak birini bulamamış geri gelmiş işte bunu anlayamadım
Senin kocayla benim ki aynı karakter annemle kız kardeşimle bi yere gitsem günlerce surat asar hatta yatağını ayırır beni terbiye edip yola getirmeye çalışırdı bazen kendimi sorgulardım acaba ben mi anormalim diye ama şakın pes etme biz şimdi bir Aydır aynı evde düşman gibiyiz konuşmuyoruz ya düzeleceksin ya bitticek dedim umrunda dil ya da ciddiye almıyor bilmiyorum kendimden geçtim hamileyim bir aydır yaşadığım sitresi üzüntüyü anlatamam karnımda ki bebeğini bile düşünmüyor inceldiği yerden kopsun pes etme sakın diren

İnsallah bir çıkış yolu bulursunuz veya adam duzelir. Ben ikinci bir cocuk olmadan kurtulacağm bundan

Ben isteyerek evlenmedim babamın basıkısıyla evlendim nişanlıken çok kez yüzüğü eline verdim biz anlaşamayız dedim ama yenede evlendim yani herkes severek kabul ederek evlenmiyor bazen aile baskısından evlenebiliniyor ne yazık ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…