- 6 Ağustos 2015
- 1.808
- 1.223
- 133
- Konu Sahibi mutemadiyenuzgun
-
eşim zamanında ailesine habersiz hep göndermiş 7 bin TL'den beş kuruş koymadı kenara yarın öbür gün bir sıkıntımız olsa kimdrn isteyebilecek parayı kimse vermezBen evlilikte sakli gizli olmasindan yana degilim, birbirinden mal, para kaçirilan bir evlilik olmaz. Sizinki de evlilikten cikmiş zaten ama boşanmiyorsaniz bari paranizi saklayin, yeterince yolmuşlar.
5 bin alacağım muhtemelen hepsi nereye gitti diye sorar ama kendi maaşı 7 bin beş kuruş koymaz kenara onun parası her zmssn biter. ben şu an şehir dışındayım burda işe başladım. açıkçası 3 bin falan koymayı düşünüyorum ama ben sıkıntı çekip koyacağım o parayı kenara o har vurup harman savurcak ailesiyleSiz kaç maaş alacaksiniz
Birde eşiniz maaşınızla karışmıyor mu
Dediğim gibi eşiniz sorumsuz5 bin alacağım muhtemelen hepsi nereye gitti diye sorar ama kendi maaşı 7 bin beş kuruş koymaz kenara onun parası her zmssn biter. ben şu an şehir dışındayım burda işe başladım. açıkçası 3 bin falan koymayı düşünüyorum ama ben sıkıntı çekip koyacağım o parayı kenara o har vurup harman savurcak ailesiyle
Ben olsam biriktirirdim5 bin alacağım muhtemelen hepsi nereye gitti diye sorar ama kendi maaşı 7 bin beş kuruş koymaz kenara onun parası her zmssn biter. ben şu an şehir dışındayım burda işe başladım. açıkçası 3 bin falan koymayı düşünüyorum ama ben sıkıntı çekip koyacağım o parayı kenara o har vurup harman savurcak ailesiyle
Kendisi 7bin maaştan kenara beş kuruş koyamiyorsa,ve siz de bunun hesabını soramiyorsaniz, siz de 5binden kenara bir kuruş koyamiyorum harcanıyor diyin ve ayrı bir hesapta biriktirin .5 bin alacağım muhtemelen hepsi nereye gitti diye sorar ama kendi maaşı 7 bin beş kuruş koymaz kenara onun parası her zmssn biter. ben şu an şehir dışındayım burda işe başladım. açıkçası 3 bin falan koymayı düşünüyorum ama ben sıkıntı çekip koyacağım o parayı kenara o har vurup harman savurcak ailesiyle
zaten umut bağladığım yok ev gelecek kira gelecek diye. ben kendimi güvence altına almak istiyorum.Bu adamla birak ev almayi, oyuncak ev bile almazsin..kendini kullandirmaya alismis. Sizin yerinizde olsam parami geri ister onlarin sözde verecek evlerine hic umut baglamazdim..ben kimseye kendi parami iş yapsin diye vermem..kendim.yaparim. sizde bundan sonra esinize bu konuda umut baglamayin.
zaten umut bağladığım yok ev gelecek kira gelecek diye. ben kendimi güvence altına almak istiyorum.
eşim benden habersiz verdi maalesef. hala ev yapılıyor 3 yıl oldu bitmedi ne hikmetse o paralar kenarda olsaydı zaten krediyle ev alınırdı.Paranızı ayri hesapta biriktirin
Neden eş ailesine ev yapılacak diye para verdiniz başka konularda anlattıysanız bilmiyorum ama kredi çekip ev almak ya da kirada oturmak daha iyi olmaz mi bu insanlarla yüz göz olmak yerine. Birde üstüne eski evde oturursanız kötü.
bana soran kim. ev yapılıyor ev yapılıyor diye sürekli para isteniyor şimdi de kaynana yukarıda oturacakmış hanımefendinin b.klu evi bana kalıyo o da kalır mı ondan bile emin değilim. haram olsun çocuğuma birşeyler almak için kıstım her gün aynı kıyafeti giydim çıktım dışarı. o kadın yesin bakalım nasıl çıkacak ondan.Normalde boyle konularda kari kicanın ayrısi saklısı olmaz derdim ama sizin konunuz farklı. siz sonuna kadar haklısınız.
Kendi tarafınizın taktıklarını zamninda vermeseydiniz keske. kendi 10 akrabasi ne taktiysa onu verip kapatsaydınız cenelerini. Ayrıca kayınvalideniz çok fena. hem sizin altinlarini aliyor ev yaptiracagiz size diye hem kendi yeni eve gececek oylemi? keske zamaninda biz yaptiririz evin icini ben kendi zevkime gire yaptiracagim diyip altin felan vermeseydiniz.
Normalde kayinvalideyle yuzgoz olunmasını sevmem ama ben sizin yeinizde olsaydım coktan yuzlerine her seyi demistim. hic degilse "Benim akrabalarımın taktığı altınlarla yaptirdiğin evin icine sen yerleseceksin oyle mi" diyip sessiz kalmazdım kalamazdım yani.
onlar geri gelmez ev bana kalsa şükredeceğim başaka yapacak birşey yok. eşim hala da onlara bakıyor işte. bakalım sonumuz ne olacak. ben de ayrılırsak kendimi en azından kendi kazandıklarımı nasıl güvende tutarım bunu düşünüyorum. avukat arkadaşlar varsa kendi hesabımda olsa da ortak sayılır sanırım bunun bir yolu yok mu?Iyi yaparsiniz. Altinlarinizi da geri isteyin yinede.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?