- 9 Eylül 2013
- 12.010
- 27.610
- 798
- Konu Sahibi mutemadiyenuzgun
-
O ev bitmez.eşim benden habersiz verdi maalesef. hala ev yapılıyor 3 yıl oldu bitmedi ne hikmetse o paralar kenarda olsaydı zaten krediyle ev alınırdı.
zaten öyle eşime dedim niye bu kadar uzun sürdü annem kendi istediği gibi yaptırıyor ondan öyle olmuş diyor bir de pişkin pişkinO ev bitmez.
Yok usta gelmedi yok şu böyle olmadı diye uzatırlar işleri
Sizdende sürekli para almaya devam ederler.
Maaşınızı tamamen kendinize saklayın ve faturaların hiç birini üzerinize almayın.
Ayrıca çocuk için her ay 1000 lira senin maaşın var demesine izin vermeyin.
Belliki adam her şeyi ailesine aktarmaya devam edecek
böyle birşey yapmaz. senin maaşına karışmıyorum sen de bana karışma dedi. ben burda ayrı biriktireceğim diyor ama bir ay biriktirip diğer ay çekiyor harcıyor şu ana kadar yedikleri biriktirdiğinden azMaaşınızı tamamen kendinize saklayın ve faturaların hiç birini üzerinize almayın.
Ayrıca çocuk için her ay 1000 lira isteyin.
senin maaşın var demesine izin vermeyin.
Belliki adam her şeyi ailesine aktarmaya devam edecek
ben çalışmazken hele ilk zamanlar çok utanırdım hamile halimle dershaneye gittim harçlığım bitmesin diye harcamazdım şimdi biraz aştım amaKatılıyorum. hatta nasıl olsa şimdiye kadar benim maaşım yoktu yine benim maaşimı yok sayalım biriksin cocuğumun gelecegı icin diyin ve kendi hesabınızda biriktirin.
Konu sahibi bu arada çok naifsiniz ve kurnaz insanların içine düşmüşsünüz. Esinizden çocuğunuz icin para istemekten ceknmeyin. en iyi kreslere yazdırın esiniz odesin nasıl onlar cekinmiyorlar, kendi zevkine gore yaptırıp parasını oğullarından alıyorlar siz de çekinmeyın. Bu naiflikle baş edemezsiniz bunlarla diş gostermeniz lazım.
Herhalde boğaza yalı yaptırıyorlar bitmiyor bir türlü en iyisi ben yaptırayım sen parayı bana ver derdim.zaten öyle eşime dedim niye bu kadar uzun sürdü annem kendi istediği gibi yaptırıyor ondan öyle olmuş diyor bir de pişkin pişkin
böyle birşey yapmaz. senin maaşına karışmıyorum sen de bana karışma dedi. ben burda ayrı biriktireceğim diyor ama bir ay biriktirip diğer ay çekiyor harcıyor şu ana kadar yedikleri biriktirdiğinden az
Büyük ihtimalle konu sahibi para vermeye yanaşmazsa eve bir şey almayacaktır.Katılıyorum. hatta nasıl olsa şimdiye kadar benim maaşım yoktu yine benim maaşimı yok sayalım biriksin cocuğumun gelecegı icin diyin ve kendi hesabınızda biriktirin.
Konu sahibi bu arada çok naifsiniz ve kurnaz insanların içine düşmüşsünüz. Esinizden çocuğunuz icin para istemekten ceknmeyin. en iyi kreslere yazdırın esiniz odesin nasıl onlar cekinmiyorlar, kendi zevkine gore yaptırıp parasını oğullarından alıyorlar siz de çekinmeyın. Bu naiflikle baş edemezsiniz bunlarla diş gostermeniz lazım.
bunu deneyeyim. geçen ay bin lira zor verdi. 2 bin lira koyacağım biriktireceğim dedi hemen çekmiş şimdi annesine uçak bileti almış harcayacaklarmış.Çocuğu icin para vermek zorunda. siz o cocuğu tek başınıza yapmadınız sadece sizin maasınızla çocuğun giderleri karsılansın. Cocugun giderleri konusunda baskı yapın. Cekinmeyin.
böyle davranırsa bir ay beklerim iki ay beklerim bir dahaki ay alırım tayini gelirim. çocuğa kendim bakacaksam üstüne ev işini ben yapacaksam ne diye evli kalayımBüyük ihtimalle konu sahibi para vermeye yanaşmazsa eve bir şey almayacaktır.
Evde iğne eksik olsa maaşın var sen al diyecektir.
bunun için de birikim lazım doğru düzgün birikmiş yok ki hem faizler de çok yüksek.Araba veya arsa tarzı bir şeye eşinizle beraber girseniz. Tamam sizden de gider ama en azından eşinizin maaşının bir kısımı da bir yere bağlanmış olur. Sonunda da mal sahibi olmuş olursunuz
bir de biraz birikim oldu eve girdik diyelim benim maaş krediye gidecek ya eşim doğru düzgün para vermezse bana para mı dileneceğim sürekli ondan da korkuyorum açıkçası cesaret edemiyorum. eşimin bu davranışları yüzünden.Araba veya arsa tarzı bir şeye eşinizle beraber girseniz. Tamam sizden de gider ama en azından eşinizin maaşının bir kısımı da bir yere bağlanmış olur. Sonunda da mal sahibi olmuş olursunuz
2 bin kira ve faturalar kendi de yiyor bize verdiği bin TL kalan da ailesineSiz bu paranın 7bin tl.nin ailesine gittiğine emin mısınız?
Ailesine verdiği net mi...yani annesinden babasından falan teyit ettiniz mi bunu. Çünkü zaten emeklilermiş ve paraya ihtiyaç duyuyor gibi de değiller. Ev için toplu para vermişsiniz tamam. O zaman eşiniz her ay 1bin kendine harcasa 1bin size verse 2bin kira fatura ...yani ayda 3bnine yakın para mi veriyor? Bunu teyit ettiniz mi?2 bin kira ve faturalar kendi de yiyor bize verdiği bin TL kalan da ailesine
Çok terbiyesizler, çok sinir oldum. Bakalım o evde oturmayı Allah nasip edecek mi. Bencil insanla aynı yolda yürünmez. Allah yardımcın olsun. Ya başkasının adına hesaba yatırcam ya da altına cevirip saklayacaksın. Başkasının adına kasa kiralayıp.zaten öyle eşime dedim niye bu kadar uzun sürdü annem kendi istediği gibi yaptırıyor ondan öyle olmuş diyor bir de pişkin pişkin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?