- 6 Ağustos 2015
- 1.808
- 1.223
- 133
- Konu Sahibi mutemadiyenuzgun
düşünüyorum. ama karşı taraf pislik nasıl bir yol bulurum diye düşünüyorum. kendimi nasıl ekonomik olarak güvence altına alırım diye.Boşanmayı düşünmez misiniz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
düşünüyorum. ama karşı taraf pislik nasıl bir yol bulurum diye düşünüyorum. kendimi nasıl ekonomik olarak güvence altına alırım diye.Boşanmayı düşünmez misiniz?
Izinsiz mi, öğrendiğinizde ne yaptınız? Kesinlikle yeni evi kayinvalideye vermeyin gerekirse kavga çıkartın.eşim benden habersiz verdi maalesef. hala ev yapılıyor 3 yıl oldu bitmedi ne hikmetse o paralar kenarda olsaydı zaten krediyle ev alınırdı.
Kötüymüş gerçekten yaptıkları Allah sabır versin ne diyeyim benim naçizane fikrim maasinizdan atabildiginiz kadarını ayrı bir yerde biriktirin bence yoksa bu gidişle o parada ev bahanesiyle elinizden alınır gibime geliyor zaten düğünde sizin akrabalarınızın taktiği altınları bile almışlar birde kayınvalide niye yeni yapılan eve çıkacak siz onun eski evine gireceksiniz yaşını başını almış biraksinda gençler çıksın yeni eve bencil insanlar gerçekten .evliliğin en başından beri parasal mevzularda sıkıntı yaşıyoruz. 3 yıllık evliyiz. 2 yaşında kızım var. şimdi konuyu detaylandırıyorum. bir kere eş ailesi en başından tslepkar. sözde bize ev yapılacak diye 30 bin TL para aldılar. düğün altınlarının yarısını gerye bana mehir diye verilen 20 bin gibi bir rakam kalmıştı. düğüne onlardan 10 kişi geldi ve çoğu altın bizim taraftan takıldı. ev yapılacak dedikleri betonu atılmış gecekondu evin içi yapılacak ancak diğer kardeşe ev dayalı döşeli herşeyi yapılmış şekilde verilmiş para istenmeden bize de kira verilecek sözde hala yapılması bitmedi ve kaynana kişisi üst kata yeni yapılan eve çıkacak ve eski kendi kullandığı evi bana bırakacakmış ki bundan da emin değilim güvenmiyorum. bunun haricinde fatura ödeyemedik vs diye para isterler sürekli. bize gelir ak biletlerini eşim alır. bu arada iki emekli maaşları 4500den fazla yaşı itibariyle gayet yeterli bir tutar. biz evlenirken dahi tek maaşları diğer kardeşteydi masraf falan yapılmadı. zaten beklentim yok da altınlarıma plan yapacak kişiler değillerdi yani onu söylüyorum. hiçbir şey ile uğraşmadılar. hatta hiç unutmam bir gün kuruyemiş falan almışlar birkaç torba ben de bunları eşim mi aldı diye toparlıyorum masadan çekti elimden aldı kv. onlar benim eve götürcem diye. o kadar gücüme gitti ki. o zamanlar çalışmıyordum. üzülüyordum çocuğuma birşeyler alamadım diye uygulamalardan kullanmadı ğım çeyizleri sattım oğluma bir sürü oyuncak kıyafet aldım. eşime söylediğimde sonra alırız diyip sallamıyordu. iki parça kıyafet gösteriyordum almıyordu sonra gidip çocuğa 500 liralık ihtiyacı olmayan bir oyuncak alıyordu mesela. böyle böyle çocuğuma çoğu şeyi ben aldım sayılır kendim satıp. şimdi işe başladım ayrı şehirdeyim eşimden ev almak istiyorum. ama ben paramı biriktirip bankaya koyayım diye uğraşıyorum eşim 7 bin TL maaştan 5 kuruş koyamıyor anne babasına harcayacak onları çağırdı yanına. bu durum sinirimi bozuyor ayrı bir yerde mi biriktirmeliyim sizce gizli olarak ilerde boşanma vs de olma ihtimali olursa ev ikiye bölünücek ve ben bu şartlarda biriktirdiğim aldığım evin elaleme gitmesini istemiyorum. eşimin anne ve babasından bahsediyorum.
yeni işe başladım. o zaman kavga çıktı ve kalan para benim hesabımda. ama eskiden eşimden para isterken utanırdım kendim çalışmadığım için çocuğum için de bir isterdim iki isterdim erteleyince kendi eşyalarımı satıp aldım ihtiyaçlarını. ha eşim hiç harcamıyor değil harcar gereksiz yere gerekli şeye de para kalmayınca laf söyler ben de utanır üstelemezdim. Allah'a şükür işa başladım artık bundan sonra da hala benim paramı kullanıp kendi parasını ailesiyle yerse boşanacağım güvenemiyorum bazen.Izinsiz mi, öğrendiğinizde ne yaptınız? Kesinlikle yeni evi kayinvalideye vermeyin gerekirse kavga çıkartın.
Eşinizden gizli para biriktirin. Çok üzüldüm çalışıyor musunuz
Yasıniz mi küçük nasil sizden habersiz iş yaparlar ya
o öyledir çekemez kıskançtır. sınavdan da yüksek puan aldığımda tansiyonu çıkmış sürekli hastadır ilgi bekler. gözü bana birşey yapılınca götürmez falan.Kötüymüş gerçekten yaptıkları Allah sabır versin ne diyeyim benim naçizane fikrim maasinizdan atabildiginiz kadarını ayrı bir yerde biriktirin bence yoksa bu gidişle o parada ev bahanesiyle elinizden alınır gibime geliyor zaten düğünde sizin akrabalarınızın taktiği altınları bile almışlar birde kayınvalide niye yeni yapılan eve çıkacak siz onun eski evine gireceksiniz yaşını başını almış biraksinda gençler çıksın yeni eve bencil insanlar gerçekten .
Allah sabır versin kardeşim gerçekten böyle insanlar iflah olmaz gerçekten doktora görürsen senden benden sağlıklıdır ama etme bulma dünyası ettiğini bulur inşaallaho öyledir çekemez kıskançtır. sınavdan da yüksek puan aldığımda tansiyonu çıkmış sürekli hastadır ilgi bekler. gözü bana birşey yapılınca götürmez falan.
bana soran kim. ev yapılıyor ev yapılıyor diye sürekli para isteniyor şimdi de kaynana yukarıda oturacakmış hanımefendinin b.klu evi bana kalıyo o da kalır mı ondan bile emin değilim. haram olsun çocuğuma birşeyler almak için kıstım her gün aynı kıyafeti giydim çıktım dışarı. o kadın yesin bakalım nasıl çıkacak ondan.
düşünüyorum. ama karşı taraf pislik nasıl bir yol bulurum diye düşünüyorum. kendimi nasıl ekonomik olarak güvence altına alırım diye.
hayır söylemedim ben ölünce size kalacak der zaten. ben zaten o evde oturmak istemiyorum aynı apartmanda verdiğim para geri gelse yeter başka bir beklentim yok ona bile güvenim yok işte.Yüzüne söylediniz mi kayınvalidenizin? Benim altınlarımla yapılan eve senin cıkma fikrin varsa unut onu ben senin eski evine gelemem ayrıca ev yapılıyor diye alınan paralarında farkindayım diye.
Kavga çıkarsa çıksın esim annesini tarafını tutarsa tutsun umrumda olmaz ararım hakkımı.
ben de böyle bir düşüncedeyim. yoksa o kadar sıkıntıyla biriktirdiğim paralar elaleme gidecekVallaha normalde dürüstlük den yanayim, ama sizin durumda biraz fark var ortada cocuk oldugu icin. Benim bir tanidigim kenara attigi parayi kardesine verdi. O parayi onun icin bir banka kasada sakladi. Paralat bu yüzden bosanmada herhangi bir kayitda görünmedi![]()
şu an şehir dışındayım tayin isteyince bir süre böyle yapmayı planlıyorum hala benden para bekleyip onlara gönderirse boşanacağım5 kurus eve harcamayin,altin alip saklayin,esinizde evine baksin ,anasina babasina yedirecegine
babası o evin ons kalacağını düşünüyor. ama şu an Kv oraya gidip oturcakmış hala da gönderiyor ama annesi ağlanmayı acındırmayı çok sever. bir yolunu buluyor yolmanın.Siz tek başınıza çalışıp dişinizden tırnağınızdan arttırarak birikim yapacaksanız evli olmanın anlamı ne ki? Evlilik maddi manevi paylaşım demektir.
Önceliğim de çocuğumdur benim. Çocuğum için iki kuruş kenara koyamıyorsam ailelere yardım etmezdim örneğin. Ama bunu ben çalışarak tek neden yapayım ki, babası da var o da düşünsün di mi?
hayır söylemedim ben ölünce size kalacak der zaten. ben zaten o evde oturmak istemiyorum aynı apartmanda verdiğim para geri gelse yeter başka bir beklentim yok ona bile güvenim yok işte.
en son eşim de dediğinde bunu kredi çektik onun borcu var demişlerdi hala da ev yapılıyor sanki saray 3 sene oldu daha bitmedioturmayın zaten kiraya verin. kiranızı alirsanız bir nebze verdiginiz paraları karsilarsinız.
Maaşınızı tamamen kendinize saklayın ve faturaların hiç birini üzerinize almayın.5 bin alacağım muhtemelen hepsi nereye gitti diye sorar ama kendi maaşı 7 bin beş kuruş koymaz kenara onun parası her zmssn biter. ben şu an şehir dışındayım burda işe başladım. açıkçası 3 bin falan koymayı düşünüyorum ama ben sıkıntı çekip koyacağım o parayı kenara o har vurup harman savurcak ailesiyle