Evlilikte 2 ay boşluk

Okumuş adamın “zengin parasıyla fu.ker karısıyla oynar” deme şekli

Gayet de olur böyle molalar. Hem eşim tarafından hem de benim tarafımdan oldu yani bir ay iki ay sevişmediğimiz. Arkasında bir şey arayarak iyice gerilip sevişmeyi bir sorun haline getirmeyin hem kendi hem eşinizin kafasında bunu bir ilişki ölçer, rakam olayı olarak kodlamayın. Stres yorgunluk kış mevsimine geçiş yapar böyle durgunluklar. Erotik tonları olan romantik film geceler filan yapabilirsiniz mesela grinin elli tonu gibi

Yahu sen yapma bare genelleme filan yaptığım yok bu gayet net bir durum. Adama yaklaşmış öpmüş adamda tık yok. 2 ay birliktelik yaşamayan adam yarın yapalım mı der sence?
Yorumunuza ben de beğenmedim attım çünkü gay dir lafınız hoşuma gitmedi. 8 yıllık evlilikte 2 ay birlikte olmadı diye adam gay olabilir demenizi beğenmedim

Çok geçmiş olsun, eşiniz için de sizin için de zor bir döneme girmişsiniz, eşiniz aşırı çalışıyor, kafasında bin türlü şey dönüyordur iş stresi, sorumluluklar derken bedeni de zihni de yorgundur.
Siz de kızınızın okula başlamasıyla nasıl olacak nasıl alışacak, evin yükü, kızınızın peşine koşturma, hastalık vs bunalmışsınız, ikiniz de haklısınız, kadınsınız saçınız okşansın ilgi görün hiç olmazsa akşam birkaç saat başbaşa güzel zaman geçirin istiyorsunuz ama olmuyor, eşiniz de yoğunluktan kafayı kaldıramıyor ama bu geçici bir dönemdir diye düşünüyorum, kızınız okula alışıp düzene girince, eşinizin de yoğunluğu bitince eskisi gibi olursunuz.

Bence gurur yapmak yerine, eşinizin daha az yorgun olduğu bir gün onun yorgun olmasına üzüldüğünüzü ama aynı zamanda onsuz kaldığınıza da üzüldüğünüzü anlatın, duygularınızı doğru anlatabilirseniz o da size neler hissettiğini anlatır, eşler yalnızca belli sorumlulukları yerine getirmesi gereken kişiler değildir, üzüntü, endişe, sıkıntı, işi gücü rahatça paylaştığınız dosttur da.
Beklentileri yerine gelmemiş bir kadın olarak değil hayat arkadaşı dostu olarak konuşun

Profilde siz 33 yaşında görünüyorsunuz ama eşiniz kaç yaşında? yaş farkı var mı aranızda? andropoza girmiş olabilir mi ya da bir ilaç kullanıyor mu tansiyon ilacı ya da antidepresan gibi? Yani biz birlikte olmadığımızda eşim masturbasyon yapar bilirim ben bunu. Sizin eşiniz "aklıma bile gelmiyor" dediği için bunu sordum. Ben de menopozdan sonra böyle oldum, önceleri haftada 2-3 kez ya eşimle olurduk ya da aklıma düşerdi, simdi ise eşimle birlikte olursak oluruz ama yıl geçse aklıma gelmez, canım da istemez (menopozdan sonra oldu).

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…