Evlilikte 2 ay boşluk

Son zamanlarda asla istemiyordun dimi onu cinsellikten kaçıyordun ?
evet asla cinsellik istemiyırdum ayda bir oluyordu o da zar zor.benim de kafada bitmişti sonra zaten aldattığını öğrendim daha doğrusu şüphelendim, şüphelerim doğru çıktı boşanmaya karar verdim öyle bitti.iyi ki de bitti.

Benimde zar zor oluyordu sonrasında hiç olmamaya başladı resmen cinsellikten bir gram zevk almıyordum istemediğim için canımda yanıyordu.Resmen işkence çekiyordum keşke beni aldatsa keşke başka bir kadına aşık olsa adama beni aldatması için binbir türlü yol yaptım bana mısın demedi

ben bu konuda şanslıyım. hayatına o kadın girmeseydim bende kurtulamazdım. ki hala bikaç ay önce bana sahip çıksaydın aldattığımı öğrendiğinde terk etmeseydin demişliği var. her seferinde önünü kesiyorum. acayip bir tip anlat anlat bitmez umarım aldatılırsın ne diyim

Şiddetin ne çocuğa ne kadına karşı uygulamanın bir mazereti olamaz. Ayrıca o adamlar dikkat et , kendilerini kızdıran patronlarına , kendilerine başkı uygulayan babalarına, kendilerine kötü davranan amirlerine sinirlerine hakim olamayıp şiddet uyguladıklarını hiç görmezsin. Nedense eşlerine uygularlar , o çok sevdikleri !!! eşlerine. Ben avukatım kendi müvekkiline , karşı tarafa, hakime, savcıya karşı çok sinirleniyorum, haksız uygulamalarla karşı karşıya kalıyorum gergin, ve inanin çok sinirli bir insanım ama kimseye şiddet uygulamayı tercih etmedim. Sinirli olmak , doğru bir mizaç , bazıları daha sakin karşılar olayları bazıları karşılayamaz ama bu konuda şiddet uygulamak tamamen bir tercih, bir seçimdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…