Evlilikte 2 ay boşluk

yumiyum00

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2024
7
1
33
Merhaba, 8 senelik evliyim ve 1 çocuk annesiyim. Mesleğim var fakat çalışmıyorum, 2 yıldır evdeyim. İlkokul 1.sınıfta kızım var.
Sorunum eşimle alakalı, eşim çok yoğun çalışan birisi maalesef. Ekstra olarak, yurt dışından iş aldılar ve şu 3 4 aydır daha da yoğun çalışıyor. İşten geç çıkıyor ve genelde yorgun, uykusuz oluyor. Kariyer yapma odaklı. Bunca yoğunluğuna rağmen her ne olursa olsun, düzenli sayılabilecek bir cinsel hayatımız vardı. Fakat şu 2 aydır birliktelik yaşamadık. Onun yorgunluğu, benim yorgunluğum, ağır geçirilen bir grip, kızımın okula adaptasyonu, o bu, yarın birgün derken 2 ay oldu. Başlarda önemsemedim olabilir her evlilikte diye düşündüm. Sarılma öpme dokunma gibi durumlar elbette var. Ama sanki eşim hiç şikayetçi değil gibi bu durumdan. Ancak ben laf çarparsam, "ya özledim, yarın yapalım mı" vs diyor. Ben söylemezsem bahsini açmazsam, hiç sesi çıkmıyor, dile getirmiyor. Çok kafama takıldı ve kırgınım artık.
Herkesin aklına aldatma, kendini tatmin etme gibi durumlar gelecektir. Bunların olmadığına eminim, eşim şeffaf birisi. Hatta kendisine de sordum nasıl durabiliyorsan diye, çocuk muyum ergen miyim ben, yorgunluktan aklıma mı geliyor dedi.

Sonuç olarak çok kırgınım ve sinirliyim. Bu durum kendimi değersiz hissettirdi bana. Hiç dile getirmemesi, şikayet etmemesi, hayıflanmaması filan, üzdü beni. En son 2 3 gün önce biraz tartışarak, bana dokunma şu saatten sonra hiç umurunda değil bu durum dedim.
Sizlere danısmak istediğim; ben mi çok abartıyorum bu durumu yoksa evlilikte böyle dönemler olabilir mi? Normal mi? Başınıza geldi mi? Biraz gurur da yaptım açıkçası

Yani bnm başıma gelmedi açıkçası cinsellikten çok kaçan biriyim sağolsun eşim bıktırdı 2 ay da sizin için uzun bir süre yani ne kadar yoğun ve yorgun olursa olsun illahiki aklına gelmesi lazım bir terslik var bu durumda bnce

Maalesef sanki hiçbir şey yokmuş gibi davranıyor. Birliktelik yaşamamaktan daha çok bu vurdum duymazlığı sinirlendiriyor beni

Sizi iyi anlıyorum bir ara bende yaşadım bu durumu. Uzun süre birliktelik olmadı. Hatta bende sormuştum nasıl duruyosun diye benim eşimde aynısını söylemişti ben aklı fikri şeyde olan bi adammıyım geçim sıkıntısı vs aklıma gelmiyo diye. Ama geçti gitti o günler. Biz kadınlar her zaman her koşulda yapabiliriz ama erkekler öyle değil. Kafaları dolu olduğu zaman yapamıyorlar. Ayrıca çalışan bi eşiniz var bence şükretmelisiniz. Çalışmasa evine bakmasa bu daha kötü olurdu. Şu an yoğun bir dönemiymiş. Biraz sabırlı olun ve bekleyin. Eğer devam ederse o zaman üzülürsünüz. Birde laf çarpmak yerine mesela giyinip süslenip yanaşmayı deneyebilirsiniz. Genelde işe yarıyor

Herkesin aklına aldatma, kendini tatmin etme gibi durumlar gelecektir. Bunların olmadığına eminim, eşim şeffaf birisi.
Yani hiçbir adamın evet ben seni aldatıyorum o yüzden durabildim diyecek kadar şeffaf olduğuna inanmıyorum inanabilene helal olsun

Denedim yaklaştım, sarılarak öperek karsılık verdi, devamı gelmedi güzelce de konuştum, çok yorgunum uyumam lazım, yarın yapalım şu gün olsun vs diye geçiştirdi hep. Espriyle karşılık laf çarpmaya başladım. Yok yani hiç şikayetçi değil. Ancak ben söylersem haklısın diyor.

Yani hiçbir adamın evet ben seni aldatıyorum o yüzden durabildim diyecek kadar şeffaf olduğuna inanmıyorum inanabilene helal olsun
Yanlış anlaşılmışım sanırım. Eşimin kendisi de yaşantısı da işi de çok şeffaf. Yani fazla ortada ve çok fazla şahidim var. Aile işletmesi. Aldatmak istese bile sanırım yer, zaman, kişi bulamaz o yüzden eminim

Ha o şekilde o zaman kusura bakmayın umarım sadece yorgunluktandır ve sizin için geçici bir dönem olur

Kesin oyledir, yapiyordur diyemeyiz ama buna niyet eden öyle bir yapar ki kimsenin ruhu duymaz.
Ayrıca bazı insanlar bu gibi durumları bilse bile sessiz kalabilir
Yani şeffaflikti, aile işletmesi diye kimseye çok ta güvenmeyin

Şeffaflık konusunu açmış olsanız da size katılmıyorum.

Bir erkeğin dehşet büyük sorunları yoksa ve eşine yaklaşmıyorsa altından mutlaka başka bir kadın veya durum çıkıyor.

Ben de aldatma olduğunu düşünüyorum.
Flört uygulamasında takılıyor ya da kendisini tatmin ediyor olabilir. Bunu aile işletmesinde nasıl anlayacaklar ki ?
Ya da birine aşık oldu ama belki karşı tarafın bile haberi yok. Kim nasıl bilebilir ? (Yaşandı.)
Burada böyle bir üye vardı, eminim aldatmiyor diyordu. Meğer evli bir kadınlaymış adam.

Diyelim ki hakkaten siz haklısınız (umarım öyledir). Bu adam bu konuda böyle kayıtsız şartsız güvenilmek yerine , sıkıştırılmayı hakkediyor.

İçinize kuşku düşürmek istemem ama bizim de aile iş yerimiz vardı kaynim o işletmeye sevgilisini de getirirdi otururlardi yiyip içip giderdi kız bu durum tam böyle iki yıl sürdü kimsenin haberi bile olmadı tabi en son eşi mesajlarini okuyup öyle öğrenmişti yani diyeceğim o ki aile yeri bile olsa bir erkeğin aldatmasina engel değil

2 ay bir erkek için çok uzun bir süre. Her ne sebeple olursa olsun 2 ay ilişkisiz bir erkek duramaz. Erkekleri bırakalım kadınlar bile duramaz. Bence bu işte başka bir iş var. Yurt dışı olayına bakın derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…