Evlilikte 2 ay boşluk

Bütün erkekler ya da bütün kadınlar aynı mı?
Hayır.
Bence eşinize sormalısınız hatta sormuşsanız da inanmalısınız.
Normalde de sakin ya da pasif bir hayatı var mıydı ? Ya da enerjik biri miydi bunları da değerlendirin.
Mesela ben de çok yorgunsam ve işe kafayı yoruyorsam konuşmak bile istemiyorum hatta izole bile ederim kendimi çünkü normalde de enerjim çok yoktur var olan enerjimi de işte tüketmek zorundaysam eve bir şey kalmıyor.

İlle de birbirimizle ya da hayatımızdaki insanlarla karşılaştırma yapmayalım eşiniz şeffaf geldi bana da aldatma olduğunu düşünmedim ben

Ben sana katılıyorum bu fikrinde çok haklısın . Eşler arasında cinsellik azalabilir ama 2 ay bitemez özel bir durum yoksa ortada özel durum yokki bahane var yorgunum diye diye 2 ay uzak tutmuş
Tabiii kii yani ben demiyorum ki hurraaa hurraa. İnsanız ya hu. Sağlık sorunlarımız olur,riskli gebelik olur. Beyin bunu bilir. Ama yani yorgunluk gerçekten 2 ay ara verme için bahane değil. Psikolojik sorunlar olur onu bilemem. O apayrı mevzu.

36 yaşındayım:)) küçük sayılmam. Şu an konu sahibi için yorum yapıyorum. Uzun yıllı evlilik, çok çocuklu evlilikler için yorumum değişebilir.Psikolojik durum varsa ok. Ama iş yorgunluğuna 2 ay cidden çok.

Aldatma gibi bir süpheniz yoksa (kadın hisseder diyenlerdenim). Bence fiziksel yorgunluktan kaynaklıdır. Bizim aklımıza erkek sürekli ister diye kodlanıyor ama onlarında performansının düştüğü durumlar olabiliyor. Biraz gözlemleyin bu koşuşturmada kan değerli vs. de düşmüş olabilir o bile etkiler. Canınızı sıkmayın.

Hee hee hep sen doğrusun.
Ama yaşanmışlığın yok, tecrüben yok, muhtemelen yaşın genç. Bunları yaşamadan bilemezsin ki şekerim. Evlilik böyle bir şey. Dönem dönem inişleri çıkışları oluyor. Ek olarak sorumluluklarımız artıyor, sorunlarımız artıyor, yaşlanıyoruz. Sen de yaşayacaksın zamanı gelince bunların hepsini ve haklı olduğumu anlayacaksın.

Üyenin eşinin başka sıkıntıları var mıdır yok mudur bilemem ama ben de yorgunluk kısmı için yazıyorum, henüz çocuğunuz yokmuş istiyormuşsunuz Allah inşallah bir an önce nasip etsinbebek demek uykusuzluk ve yorgunluk demek, yeri gelecek gözünüzü kırpmadığınız yatağın ne demek olduğunu unuttuğunuz zamanlar olacak, o yorgunluk o uykusuzluk anlarında eşiniz size yanaşmak isteyecek ama sizin gözünüz eşinizi bile görmeyecek çünkü yorgun olacaksınız, hatta yorgun ve uykusuzum eşim bana anlayışsız davranıyor diyeceksiniz, erkeklerle bir de böyle empati yapın, kadın yorgun ve uykusuz olunca anlayış beklerken, yorgun ve uykusuz erkekten süper güç olmalarını beklemeyin, bazen insanın kafasında binbir sorunu derdi olur, hem vücut hem zihin yorgun olunca sadece cinsellik değil içinden hiçbir şey gelmez, anlayışsa onlara da anlayışlı olmak lazım.

Doğrudur. Bir şey diyemem.

Şu 2 ay cinsellik olmadan yere göğe sığamayan kadınlar nerdesiniz?Buralarda mısınız? Cinselliği hayatının merkezine koyan(bence normal bir durum değil) insanlar için hayat zor olmali.Düşünsene 2 ay yapmıyorsun,ya da yapamıyorsun ve bu sebeple çok mutsuzsun.Bir acı, kayıp vs yaşıyorsun, hastasın ama bir yandan da cinsellik için kaybedecegin zamanın yok.Ve bu daha acı veriyor.Bu yorumumu tamamen şu 2 ay kimse duramaz diyenler için yaptım.

Toplumda yaşananlar maalesef erkeğe bu yaftayi çoktan vurdu bile. Öyle duruma gelindi ki erkekle aynı asansöre binmeye korkar oldu kadınlar. Çünkü yasalar, toplumda yaşanan cinnetler bu duruma kadar getirdi durumu.
Evet haklısınız toplum olarak düşüncelerimiz carpitildı eğri,doğru birbirine karıştı.Sokakta sex düşünmeyen taciz etmeyen,ilk buluşmada yatağa atmayan erkek arayan kadınlar koca stresten 2ay yanasmayinca ama erkek duramaz canı hep sex istere döndü.Hangi taraftan baksan o taraf haklı ama ortada tek doğru yok....

En doğru anlatım 8 yıllık evlilikte birde bildiğiniz bir iş yogunlugu varken erkekten çok şey beklememek gerekir.22 yıllık evliliğimde çok böyle 2 aylar gördüm ya benimle ilgiliydi ya da eşimin iş sorunları ,hemen aldatıyor yaftasi vurmak doğru değil Haaa öncesi birşeyler vardır adamın yeni iş durumu , sıkıntısı yoktur kaçak göçek davranır o zaman başka...

Aynen, yeni evliliklerle yıllanmış evlilikler farklı ya da çocuklu evliliklerle çocuksuz evlilikler.

Eşle bir sorun, aldatma, fiziksel veya psikolojik bir sorun vb yoksa, evlilik birbirinizi idare etmek demektir, bazen sizin gözünüz bir şey görmez bazen eşinizin, yorgun olmakta insani bir şey bence, kaldı ki araya hastalık vs girmiş, muhtemelen ailece hepsi hasta oldu, çocuk ateşlendi, benim kemiklerim ağrıyor derken zaten 10-15 gün hastalıkla geçmiştir.

Yani yani başkası var yorumlarına pek katılmıyorum ben de, sadece yorgun olabilir. BU aralar ben de çok çalışılan proje yapıyorum 10da düşüp kalıyorum zaten kışın verdiği kasvet de var . Ne kadar daha böyle çalışacak, proje uzunluğu ne kadar?

Yanlış alıntıladınız galiba,beğenmedim atmam ben kimseye kolay kolay.

3- 4 ay daha, sanırım ilkbahara kadar bu şekilde yoğun olacakmış maalesef.

Evet anlattığınız gibi oldu uzayan dirençli ateşli bir grip dönemimiz oldu ailecek. Hala da tam iyileşmiş değiliz. Kızım zaten tam adapte olamamışken, hastalık yüzünden 1 hafta okula gidemedi. Tekrar adaptasyon süreci derken, kendi adıma stresli oldu benim için. Eşim yoğun çalıştığı için herşeyle ben ilgilenmek zorunda kalıyorum zaten. Kendime de vakit ayıramıyorum. Herşey üst üste geldi.

Şuan şüpheli bir durum hissetmedim. Cinsellik dışında normal davranıyor. Buradaki arkadaşların bir kısmı aldatma üzerinde durmuş. Ekstra gözlemleyeceğim.
Hiç aklıma gelmemişti, hatırlattınız teşekkür ederim, değerlerine baktırsın

Yorumlar çok komik.
Erkek 2 ay boyunca ay yorgunum ay başım ağrıyo gibi dişil bir bahaneye sığınamaz.
Fizyolojilerine ters.
Damacanaya hallenen cinsiyetten bahsediyoruz.
Hadi her şeyi geçtim.
En yorgun olan zamanda bile erkeklerde sabah ereksiyonu vardır. İstemsiz olur.
Yorgunum demek anca biz kadınların gerçekten bahanesi olabilir.

Ay bu kızılcık şerbeti Doğa tamam Giray'ı manyak bir karakter gibi yazdılar da, çocuğun babası vefat ediyor daha 1 hafta olmamış bu Doğa da sen niye benle sevişmiyorsun diye kavga ediyor

Eşini Size anlayış göstermiş gibi düşündüm. Hep ertelemissiniz aksiyona geçip reddedilmemissiniz ki iş hayatını okurken ben yoruldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…