Heee ya.bazı arkadaşlar yazıyor bu kadar sıre bir erkek dayanamazmiş cart curt.hem senin dediğin meslekte erkekler var hem de bekar insanlar var.sanki her erkek ergenliğe girer girmez düzenli seks yapmaya başlıyor.35 yaşında evlenmiş bir erkek o yaşa kadar düzenli seks mi yapıyor?Askerlerinin dağ görevi oluyor aylarca okyanusta görev yapanlar var ne yapıyor bu adamlar birbirine mi göz koyuyur tövbe.Zaten günümüzde erkeklerin libido yerlerde yemeden mi içmeden mi bilinmez??? Hepsinden ayrı erkeğin kafasında iş,ekonomi, gelecek kaygısı gibi durumlar olunca sex ikinci plana atılabilir.Hepsi öyle demiyorum kendi eşimden örnek veriyorum.Çocuklarla ilgili bir problem olsa onu düşünmekten aklımıza sex gelmiyor mesela....
Şimdi bu yoruma da kızacaklar, bir sürü beğenmedim gelecek ama yazacağım yine de.Askerlerinin dağ görevi oluyor aylarca okyanusta görev yapanlar var ne yapıyor bu adamlar birbirine mi göz koyuyur tövbe.Zaten günümüzde erkeklerin libido yerlerde yemeden mi içmeden mi bilinmez??? Hepsinden ayrı erkeğin kafasında iş,ekonomi, gelecek kaygısı gibi durumlar olunca sex ikinci plana atılabilir.Hepsi öyle demiyorum kendi eşimden örnek veriyorum.Çocuklarla ilgili bir problem olsa onu düşünmekten aklımıza sex gelmiyor mesela....
Erkekleri sürekli elleri şeyinde erekte gezen canlılar gibi düşünüyor bazıları.Sex düşkünü olmak başka birşey kendini bilen her uçanı kapmayan "kudra nin" dediği gibi gelişmiş beyinle düşünen erkek olmak başka birşeyHeee ya.bazı arkadaşlar yazıyor bu kadar sıre bir erkek dayanamazmiş cart curt.hem senin dediğin meslekte erkekler var hem de bekar insanlar var.sanki her erkek ergenliğe girer girmez düzenli seks yapmaya başlıyor.35 yaşında evlenmiş bir erkek o yaşa kadar düzenli seks mi yapıyor?
İşte bu yüzden eğitimsiz ve fakir insanların üreme sistemleri daha verimli çalışıyor.her sene bir çocuk doğuyor.sen ben gibi insanların da korunmamasına rağmen senelerce çocuğu olmayabiliyor.böyle olmayan arkadaşlar da var tabi.yanliş anlaşılmasın.Şimdi bu yoruma da kızacaklar, bir sürü beğenmedim gelecek ama yazacağım yine de.
Yıllar önce ürolog bir abimiz “eğitimli, kültürlü, şehirli erkekte cinsel sorunlara daha çok rastlıyoruz, bunun sebebi beslenme sanılsa da aslında gelişmişlik. Kafası çalışan adam için seks her zaman en üst noktada önemli olmuyor, kendini başka konularda da ispat etmiş oluyor ya da kafasına taktığı şeyler cinsel yaşamını etkileyebiliyor. Tam tersi olanlar da en önemli şey cinsel yaşam oluyor, kendini gerçekleştirdiğini hissetmek için cinsel güce ihtiyacı var. Bu yüzden alt tabakada cinsellik daha ön planda, daha önemli, daha yoğun yaşanıyor” demişti. Bence haklı.
Bu ütopik beklenti değil. 1 hafta değil 2 hafta değil 2 ay. 2 ay çok uzun bir süre evet. Bir kadın olarak benim için de çok uzun bir süre. Sağlığı yerinde olan bir erkek yorgunluk falan dinlemez. 2 ay beklemez. Eşim çok yoğun çalışan biri hiç hatırlamıyorum yorgunum erteleyelim dediğini. Bu cinsel açlık değil. Sevgi. Ki öyle yaklaşımını kesinlikle cinsel açlık olarak görmedim. Aksine çok mutlu oldum. Çünkü olması gereken bu. Sağlık sorunu yoksa 2 ay yorgunum vs saçma gerekçeler bunlar.Siz bakmayın buradaki kadınlara, çoğunun ütopik bir beklentisi var erkeklerden. İnsan değil robot sanıyorlar. Bizim nasıl dönem dönem libidomuz düşüyor, isteksizlik yaşayabiliyorsak onlarda da oluyor aynı şey. Cinsel açlık çeken bir adam değilse iki ay uzun bir süre değil. Biraz molaya ihtiyacı vardır belki. Anlayışlı olun, gerilmeyin. Bir sorun olarak yaklaşmayın ama görmezden de gelmeyin. Belki ufak bir kaçamak, bir iki gecelik çocuksuz bir tatil toparlamanıza yardımcı olur. Ama evliliklerde gayet olağan bir durum. Endişe etmeyin.
Olur da bir gün eşiniz iki ay yaklaşmazsa ya da siz iki ay istemezseniz boşanırsınız o zaman. İnsanız yahu, eşlerimiz de insan seks makinesi değiller.Bu ütopik beklenti değil. 1 hafta değil 2 hafta değil 2 ay. 2 ay çok uzun bir süre evet. Bir kadın olarak benim için de çok uzun bir süre. Sağlığı yerinde olan bir erkek yorgunluk falan dinlemez. 2 ay beklemez. Eşim çok yoğun çalışan biri hiç hatırlamıyorum yorgunum erteleyelim dediğini. Bu cinsel açlık değil. Sevgi. Ki öyle yaklaşımını kesinlikle cinsel açlık olarak görmedim. Aksine çok mutlu oldum. Çünkü olması gereken bu. Sağlık sorunu yoksa 2 ay yorgunum vs saçma gerekçeler bunlar.
Gay mi yok artık o kadar da değil :)
Elbette dönem dönem isteksizlik oldu her ikimizde de ama asla bu kadar zaman aralığı olmadı.
Bunu 10 tane erkekle olan sen mi diyorsun. S. Duramayan sen mi diyorsun ? Bu ne perhiz ne lahana turşusuHeee ya.bazı arkadaşlar yazıyor bu kadar sıre bir erkek dayanamazmiş cart curt.hem senin dediğin meslekte erkekler var hem de bekar insanlar var.sanki her erkek ergenliğe girer girmez düzenli seks yapmaya başlıyor.35 yaşında evlenmiş bir erkek o yaşa kadar düzenli seks mi yapıyor?
Ne alakasi var yaa. Seks makinesi diyen mi oldu. Tabii ki insanız. Olayı hemen nereye çektiniz.Olur da bir gün eşiniz iki ay yaklaşmazsa ya da siz iki ay istemezseniz boşanırsınız o zaman. İnsanız yahu, eşlerimiz de insan seks makinesi değiller.
Aman daha bir senelik bile evli değilmişsiniz. Böyle düşünmeniz normal ya da karşılıklı libidolarınızın yüksek olması. Bir 5-10 sene sonra çocuk falan da olsun sonra tekrar konuşalımNe alakasi var yaa. Seks makinesi diyen mi oldu. Tabii ki insanız. Olayı hemen nereye çektiniz.
Toplumda yaşananlar maalesef erkeğe bu yaftayi çoktan vurdu bile. Öyle duruma gelindi ki erkekle aynı asansöre binmeye korkar oldu kadınlar. Çünkü yasalar, toplumda yaşanan cinnetler bu duruma kadar getirdi durumu.Erkekleri sürekli elleri şeyinde erekte gezen canlılar gibi düşünüyor bazıları.Sex düşkünü olmak başka birşey kendini bilen her uçanı kapmayan "kudra nin" dediği gibi gelişmiş beyinle düşünen erkek olmak başka birşey
Ne kadar eminsin öyle biraz fazla küçümsüyorsun eşini elinde zortlamasin sonraYanlış anlaşılmışım sanırım. Eşimin kendisi de yaşantısı da işi de çok şeffaf. Yani fazla ortada ve çok fazla şahidim var. Aile işletmesi. Aldatmak istese bile sanırım yer, zaman, kişi bulamazo yüzden eminim
Hee hee hep sen doğrusun.Aman daha bir senelik bile evli değilmişsiniz. Böyle düşünmeniz normal ya da karşılıklı libidolarınızın yüksek olması. Bir 5-10 sene sonra çocuk falan da olsun sonra tekrar konuşalım
Benimle ilgisi yok ki.bu tarz insanlar var mı var.onu diyorum.hiç mi bekar adam yok.hiç mi ilişkisi olmayan adam yok.Bunu 10 tane erkekle olan sen mi diyorsun. S. Duramayan sen mi diyorsun ? Bu ne perhiz ne lahana turşusu
Sen niye millete laf atmaya başladınHee hee hep sen doğrusun.
Ben sana katılıyorum bu fikrinde çok haklısın . Eşler arasında cinsellik azalabilir ama 2 ay bitemez özel bir durum yoksa ortada özel durum yokki bahane var yorgunum diye diye 2 ay uzak tutmuşBu ütopik beklenti değil. 1 hafta değil 2 hafta değil 2 ay. 2 ay çok uzun bir süre evet. Bir kadın olarak benim için de çok uzun bir süre. Sağlığı yerinde olan bir erkek yorgunluk falan dinlemez. 2 ay beklemez. Eşim çok yoğun çalışan biri hiç hatırlamıyorum yorgunum erteleyelim dediğini. Bu cinsel açlık değil. Sevgi. Ki öyle yaklaşımını kesinlikle cinsel açlık olarak görmedim. Aksine çok mutlu oldum. Çünkü olması gereken bu. Sağlık sorunu yoksa 2 ay yorgunum vs saçma gerekçeler bunlar.
Pms dönemindeyim dokunmayın banaSen niye millete laf atmaya başladın
:)))Hee hee hep sen doğrusun.