Evlilikte 2 ay boşluk

Heee ya.bazı arkadaşlar yazıyor bu kadar sıre bir erkek dayanamazmiş cart curt.hem senin dediğin meslekte erkekler var hem de bekar insanlar var.sanki her erkek ergenliğe girer girmez düzenli seks yapmaya başlıyor.35 yaşında evlenmiş bir erkek o yaşa kadar düzenli seks mi yapıyor?

Esim bir ara cocuk Onkoloji bölümde calisiyorsu. Evde hayalet gibi geziyordu, hem yorgunluktan hem kafasi sürekli işte oldugu icin. O sürecte sadece destek oldum aksamlari sadece beraber dinlenebilecek birseyler yapip erken yatiyorduk iki ay birsey söylemek icin yeterli degil, ama bence imkan varsa bos bir hafta sonu ayarlayin ve zaman gecirin beraber. Cinsellik bir kenara insan esiyle kafa rahatligi ile zaman gecirmeyi bile özlüyor bazen. Igneli laflar burda yardimci olmaz, tam tersi daha da uzaklastirir

Şimdi bu yoruma da kızacaklar, bir sürü beğenmedim gelecek ama yazacağım yine de.

Yıllar önce ürolog bir abimiz “eğitimli, kültürlü, şehirli erkekte cinsel sorunlara daha çok rastlıyoruz, bunun sebebi beslenme sanılsa da aslında gelişmişlik. Kafası çalışan adam için seks her zaman en üst noktada önemli olmuyor, kendini başka konularda da ispat etmiş oluyor ya da kafasına taktığı şeyler cinsel yaşamını etkileyebiliyor. Tam tersi olanlar da en önemli şey cinsel yaşam oluyor, kendini gerçekleştirdiğini hissetmek için cinsel güce ihtiyacı var. Bu yüzden alt tabakada cinsellik daha ön planda, daha önemli, daha yoğun yaşanıyor” demişti. Bence haklı.

Eşimin yaz dönemi yoğunlaşan bi işi var. Ve yazın baya seyrekleşiyor birlikteliğimiz. Ya da maddi olarak sıkıştıysak o ay işte kendini çok hırpalıyor o zmaanda o ay için seyrekleşiyor. İlk başta çok takıyodum kafama ama sonraları yatağa yatınca bi cinsel çekim oluyor ama ben adım atıp çekim yükselene kadar adamcağız erekte halde uyuyakalıyor. Bunları görünce bende üstelememeyi öğrendim. Bazen yumuşak yaklaşıp istediğimi alıyorum o dönem ama sıkıştırmamayı öğrendim. Ne zaman ki işi hafifliyor o zaman normal döngümüze geri dönüyoruz. Hemen aklınıza kötü şey getirmeyin ama aldatma ihtimalini de unutmayın. Belki de gerçekten sadece iş yoğunluğunun getirdiği bi durumdur.

Erkekleri sürekli elleri şeyinde erekte gezen canlılar gibi düşünüyor bazıları.Sex düşkünü olmak başka birşey kendini bilen her uçanı kapmayan "kudra nin" dediği gibi gelişmiş beyinle düşünen erkek olmak başka birşey

İşte bu yüzden eğitimsiz ve fakir insanların üreme sistemleri daha verimli çalışıyor.her sene bir çocuk doğuyor.sen ben gibi insanların da korunmamasına rağmen senelerce çocuğu olmayabiliyor.böyle olmayan arkadaşlar da var tabi.yanliş anlaşılmasın.

Bu ütopik beklenti değil. 1 hafta değil 2 hafta değil 2 ay. 2 ay çok uzun bir süre evet. Bir kadın olarak benim için de çok uzun bir süre. Sağlığı yerinde olan bir erkek yorgunluk falan dinlemez. 2 ay beklemez. Eşim çok yoğun çalışan biri hiç hatırlamıyorum yorgunum erteleyelim dediğini. Bu cinsel açlık değil. Sevgi. Ki öyle yaklaşımını kesinlikle cinsel açlık olarak görmedim. Aksine çok mutlu oldum. Çünkü olması gereken bu. Sağlık sorunu yoksa 2 ay yorgunum vs saçma gerekçeler bunlar.

Olur da bir gün eşiniz iki ay yaklaşmazsa ya da siz iki ay istemezseniz boşanırsınız o zaman. İnsanız yahu, eşlerimiz de insan seks makinesi değiller.

Gay mi yok artık o kadar da değil :)
Elbette dönem dönem isteksizlik oldu her ikimizde de ama asla bu kadar zaman aralığı olmadı.

Evlilikte bazen olur, yoğun dönemler geçiririz, sıkıntılı zamanlar olur , olur yani
Erkek şöyledir böyledir kurallarına asla inanmayın her insan şahsına özeldir bu konuda
İnsanların odaklanamadığı zamanlar olur mesela geçen yıl kedim hastayken ben üç ay eşimin yanına bile uğramadım, biraz sitem etti haklıydı ama odaklanamadım istemedim. Keza geçtiğimiz yıllarda onun iş değişikliği yaptığı sıkıntılı bir dönem oldu iki ay da o ara verdi , uykusuzluk problemleri yaşadı o dönem. İnsanız hayatta her şey var, stres bu konularda çok önemli, incitmeden alan tanıyarak iletişimi arttırarak ilerlemek önemli. Evli insanlar sürekli şu periyotta sevişir diye bir kural yok olmamalı da bence

Bunu 10 tane erkekle olan sen mi diyorsun. S. Duramayan sen mi diyorsun ? Bu ne perhiz ne lahana turşusu

Olur da bir gün eşiniz iki ay yaklaşmazsa ya da siz iki ay istemezseniz boşanırsınız o zaman. İnsanız yahu, eşlerimiz de insan seks makinesi değiller.
Ne alakasi var yaa. Seks makinesi diyen mi oldu. Tabii ki insanız. Olayı hemen nereye çektiniz.

Ne alakasi var yaa. Seks makinesi diyen mi oldu. Tabii ki insanız. Olayı hemen nereye çektiniz.
Aman daha bir senelik bile evli değilmişsiniz. Böyle düşünmeniz normal ya da karşılıklı libidolarınızın yüksek olması. Bir 5-10 sene sonra çocuk falan da olsun sonra tekrar konuşalım

Toplumda yaşananlar maalesef erkeğe bu yaftayi çoktan vurdu bile. Öyle duruma gelindi ki erkekle aynı asansöre binmeye korkar oldu kadınlar. Çünkü yasalar, toplumda yaşanan cinnetler bu duruma kadar getirdi durumu.

Ne kadar eminsin öyle biraz fazla küçümsüyorsun eşini elinde zortlamasin sonra

Ben sana katılıyorum bu fikrinde çok haklısın . Eşler arasında cinsellik azalabilir ama 2 ay bitemez özel bir durum yoksa ortada özel durum yokki bahane var yorgunum diye diye 2 ay uzak tutmuş

Hee hee hep sen doğrusun.
:)))
KudrAlobar’la her zaman birbirimizi haklı bulmayabiliriz ama bu konuda haklı, yeni evli bir çiftle 8 yıllık evli çiftin arasında dağlar kadar fark vardır.
Arada okula başlayan bir çocuk var, aşırı yorgunluk ve uykusuzluk var, ki 20’li yaşlarda birinin yorgunluğu üzerinden atmasıyla 35 yaşında birinin yorgunluğu üzerinden atması aynı şey değildir.
Yaşınız kaç bilmiyorum ama bundan 3-4 sene evveline kadar 9 saat yolculuk yaptıktan sonra 36 saat uykusuz kalabiliyordum, şu an 36 saat uykusuz kalamam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…