Evlilikte 2 ay boşluk

Yaşadığınız kötü tecrübeler sebebiyle böyle bir fikir içerisindesiniz sanırım. Ama genellememek lazım.
yani oladabilir. aramızda bir sorun yoktu ilişkimizin(evliliğimizin) düzgün gittiği bir dönemdi hatta artık herşey yoluna girdi tartışmalar azaldı, üstüme çok düşüyordu tam o dönemdeydi. tabiki her erkek bir değil, yaşamanızı da istemem böyle birşey. bu benim şahsi fikrim.

sen sus sen aldatılsan da normal karşılarsın zaten
Keşke aldatsa bunu şuanda herşeyden çok istiyorum kendisi bana takıntılı derecede aşık hatta bu hafta boşanma davası açtım ama boşanmaya asla yanaşmıyor şuan başkasını bulsada benden vazgeçse diye dua ediyorum sen düşün gerisini

bilirim nasıl olduğunu eski eşim de böyleydi niye boşanma davası açtın daha yeni evlenmediniz mı?

bilirim nasıl olduğunu eski eşim de böyleydi niye boşanma davası açtın daha yeni evlenmediniz mı?
Evleneli 2 ay oldu ama ben sevip aşık olduğum için evlenmedim zorunluluktan evlendim.Kendisi şiddet uygulamaya çalıştı ben de bunu affedecek biri değilim gidip boşanma davası açtım.Çünkü affedersem dozuda artacak bunu biliyorum.
Ayrıca eski eşini bilmem ama gerçekten sadakat konusunda bir yanlışını görmedim asla yapmayacağına eminim ama diyorum ya keşke başka birine aşık olsada bıraksa peşimi.

kalkan el inmez zaten. sevdiğini söylüyorsun da seven insan şiddet de uygulamaz. adam belli ki rahatsız bir terapi filan ikna et bence. sevmediğin adamla niye evlendin?

Siz niye boşanmak istiyorsunuz?

kalkan el inmez zaten. sevdiğini söylüyorsun da seven insan şiddet de uygulamaz. adam belli ki rahatsız bir terapi filan ikna et bence. sevmediğin adamla niye evlendin?
Sevdiğine adım gibi eminim.Zaten kıskançlık krizine girip şiddete başvurdu.Erkeğin şiddet uygulaması sevmesiyle alakalı değil sinirlerine hakim olamamasından kaynaklı.Mesela çocuğuna tokat atarsın,ama seversin seni öyle bir sinir krizine sokar ki küçük bir tokat atarsın öyle düşün.Şiddet siniri yönetememekle alakalı bişey sevmekle alakalı değil.

adam rahatsız zaten belli her halinden. tedaviye ikna et bence. çok tehlikeli sularda yüzüyorsun be

şimdiye kadar hiç böyle bir durum yaşamamışsınız
demek ki adam kronik cinsel sorunları olan birisi değil
cinselliğe küs birisi de değil
durduk yere böyle uzaklaşmış değil. iş yoğunluğu ve grip, hastalık falan dediniz
ben geçen hafta bir hasta oldum, koca hafta iyileşmek için uğraştım ve haftam afedersiniz b.k gibi geçti
yeni yeni kendime geliyorum
yani sizde araya giren bazı durumlar var eğer bunlar olmasaydı başkası var diye düşünürdüm
ama tamamen insanca baktığımız zaman yoğunluk, stres, sağlığın bozulması gibi nedenler 2 aylık bir boşluğa neden olabiliyor
hani 2 ay sadece, 6 ay deseniz o zaman başkaydı

bence onun da size yarın yapalım mı falan demesi çok itici
biri bana böyle randevu verse asla yapamazdım hevesim kaçardı.
bence siz biraz daha yanaşmayı deneyin. hemen pes etmeyin
yine ertelemeye kalkarsa bu sefer daha tutkulu yaklaşın. aslan gibi erkeğim varken ne yapayım, kendi kendimi mi tatmin edeyim? senin yerini tutmaz ki falan deyin
biraz yükseltilmeye ihtiyacı var bence bu adamın
yarın marın dediği anda yanıyorum ben ne yarını? bir saniye bile bekleyemem halimi görmüyor musun derdim ben olsam

adam rahatsız zaten belli her halinden. tedaviye ikna et bence. çok tehlikeli sularda yüzüyorsun be
Aile terapistine gidelim ben ayrılmak istemiyorum diyor zaten bir sene dolmadan anlaşmalı boşanamıyorsun otomatik çekişmeli oldu ama benim kafada bitti seks bile yapamıyorum

Takıntıyla sevgi aynı şey mi sence? Bence deĝil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…