yani oladabilir. aramızda bir sorun yoktu ilişkimizin(evliliğimizin) düzgün gittiği bir dönemdi hatta artık herşey yoluna girdi tartışmalar azaldı, üstüme çok düşüyordu tam o dönemdeydi. tabiki her erkek bir değil, yaşamanızı da istemem böyle birşey. bu benim şahsi fikrim.Yaşadığınız kötü tecrübeler sebebiyle böyle bir fikir içerisindesiniz sanırım. Ama genellememek lazım.
sen sus sen aldatılsan da normal karşılarsın zatenBen kaçamak yapmayan bir erkeğin varlığına inanmıyorum :)
Keşke aldatsa bunu şuanda herşeyden çok istiyorumsen sus sen aldatılsan da normal karşılarsın zaten
bilirim nasıl olduğunu eski eşim de böyleydiKeşke aldatsa bunu şuanda herşeyden çok istiyorumkendisi bana takıntılı derecede aşık hatta bu hafta boşanma davası açtım ama boşanmaya asla yanaşmıyor şuan başkasını bulsada benden vazgeçse diye dua ediyorum sen düşün gerisini
Evleneli 2 ay oldu ama ben sevip aşık olduğum için evlenmedim zorunluluktan evlendim.Kendisi şiddet uygulamaya çalıştı ben de bunu affedecek biri değilim gidip boşanma davası açtım.Çünkü affedersem dozuda artacak bunu biliyorum.bilirim nasıl olduğunu eski eşim de böyleydiniye boşanma davası açtın daha yeni evlenmediniz mı?
kalkan el inmez zaten. sevdiğini söylüyorsun da seven insan şiddet de uygulamaz. adam belli ki rahatsız bir terapi filan ikna et bence. sevmediğin adamla niye evlendin?Evleneli 2 ay oldu ama ben sevip aşık olduğum için evlenmedim zorunluluktan evlendim.Kendisi şiddet uygulamaya çalıştı ben de bunu affedecek biri değilim gidip boşanma davası açtım.Çünkü affedersem dozuda artacak bunu biliyorum.
Ayrıca eski eşini bilmem ama gerçekten sadakat konusunda bir yanlışını görmedim asla yapmayacağına eminim ama diyorum ya keşke başka birine aşık olsada bıraksa peşimi.
Siz niye boşanmak istiyorsunuz?Keşke aldatsa bunu şuanda herşeyden çok istiyorumkendisi bana takıntılı derecede aşık hatta bu hafta boşanma davası açtım ama boşanmaya asla yanaşmıyor şuan başkasını bulsada benden vazgeçse diye dua ediyorum sen düşün gerisini
şiddetSiz niye boşanmak istiyorsunuz?
Sevdiğine adım gibi eminim.Zaten kıskançlık krizine girip şiddete başvurdu.Erkeğin şiddet uygulaması sevmesiyle alakalı değil sinirlerine hakim olamamasından kaynaklı.Mesela çocuğuna tokat atarsın,ama seversin seni öyle bir sinir krizine sokar ki küçük bir tokat atarsın öyle düşün.Şiddet siniri yönetememekle alakalı bişey sevmekle alakalı değil.kalkan el inmez zaten. sevdiğini söylüyorsun da seven insan şiddet de uygulamaz. adam belli ki rahatsız bir terapi filan ikna et bence. sevmediğin adamla niye evlendin?
Seni alıntılamamışım.şiddet
adam rahatsız zaten belli her halinden. tedaviye ikna et bence. çok tehlikeli sularda yüzüyorsun beSevdiğine adım gibi eminim.Zaten kıskançlık krizine girip şiddete başvurdu.Erkeğin şiddet uygulaması sevmesiyle alakalı değil sinirlerine hakim olamamasından kaynaklı.Mesela çocuğuna tokat atarsın,ama seversin seni öyle bir sinir krizine sokar ki küçük bir tokat atarsın öyle düşün.Şiddet siniri yönetememekle alakalı bişey sevmekle alakalı değil.
Aile terapistine gidelim ben ayrılmak istemiyorum diyor zaten bir sene dolmadan anlaşmalı boşanamıyorsun otomatik çekişmeli oldu ama benim kafada bitti seks bile yapamıyorumadam rahatsız zaten belli her halinden. tedaviye ikna et bence. çok tehlikeli sularda yüzüyorsun be
Takıntıyla sevgi aynı şey mi sence? Bence deĝil.Sevdiğine adım gibi eminim.Zaten kıskançlık krizine girip şiddete başvurdu.Erkeğin şiddet uygulaması sevmesiyle alakalı değil sinirlerine hakim olamamasından kaynaklı.Mesela çocuğuna tokat atarsın,ama seversin seni öyle bir sinir krizine sokar ki küçük bir tokat atarsın öyle düşün.Şiddet siniri yönetememekle alakalı bişey sevmekle alakalı değil.
benim eşimle de böyle bitti cinsel hayatımız.Aile terapistine gidelim ben ayrılmak istemiyorum diyor zaten bir sene dolmadan anlaşmalı boşanamıyorsun otomatik çekişmeli oldu ama benim kafada bitti seks bile yapamıyorum
Aynı şey değil.Sevgi en normali sevginin bir üst kademesi aşk aşkında bir üst kademesi takıntı.Yani takıntı aşkın hastalıklı hali,anormal bir durum zaten.Takıntıyla sevgi aynı şey mi sence? Bence deĝil.
Son zamanlarda asla istemiyordun dimi onu cinsellikten kaçıyordun ?benim eşimle de böyle bitti cinsel hayatımız.
Şiddet bence de kabul edilemez.asla yumuşama.Aile terapistine gidelim ben ayrılmak istemiyorum diyor zaten bir sene dolmadan anlaşmalı boşanamıyorsun otomatik çekişmeli oldu ama benim kafada bitti seks bile yapamıyorum
Sizin yeni biri vardı konu açmiştınız.ne oldu o iş?benim eşimle de böyle bitti cinsel hayatımız.
Kabul edersem sonrası gelecek buna eminim sırf bu yüzden boşanma davası açtım.Şiddet bence de kabul edilemez.asla yumuşama.