Gay mi yok artık o kadar da değil :)2 ay cinsel ilişki ihtiyacı duymayan erkek olamaz kimse kusura bakmasın bir terslik vardır. ya başkasını arzulayıp o şekilde gideriyor ihtiyaçlarını yada gay dir. isteksizlik de olabilir önceden nasıldı?
ben sizin eşiniz için demedim genelleme yaptım.Gay mi yok artık o kadar da değil :)
Elbette dönem dönem isteksizlik oldu her ikimizde de ama asla bu kadar zaman aralığı olmadı.
mune yaptığı yorum çok aşağılayıcı bu yorumu ben yapsam anında banlanırım.Hanımlar rica ediyorum tartışmayın.
Siz bakmayın buradaki kadınlara, çoğunun ütopik bir beklentisi var erkeklerden. İnsan değil robot sanıyorlar. Bizim nasıl dönem dönem libidomuz düşüyor, isteksizlik yaşayabiliyorsak onlarda da oluyor aynı şey. Cinsel açlık çeken bir adam değilse iki ay uzun bir süre değil. Biraz molaya ihtiyacı vardır belki. Anlayışlı olun, gerilmeyin. Bir sorun olarak yaklaşmayın ama görmezden de gelmeyin. Belki ufak bir kaçamak, bir iki gecelik çocuksuz bir tatil toparlamanıza yardımcı olur. Ama evliliklerde gayet olağan bir durum. Endişe etmeyin.
Haklısınız, üzülür tabi ki insan ama hemen kötüyü çağırmamak lazım, ben erkek ve kadının bu konuda bilmiyorum ama aşırı farklı olmayacağını düşünüyorum. Belki yanlıştır bilemem ama düşüncem bu. Nasıl bize olabiliyorsa onlara da olabilir kanısındayım, ama ne olursa olsun mesela benim o dönemimde eşim konuşup böyle hissediyorum dese ölsem de zorlardım kendimi ve ona o şekilde hissettirmezdim sizin durumunuzda bir tek bu kafama yatmıyor başka bir sorunu olabilir mi acaba diye düşündüm sadece.Umarım biz de döneriz normale. Başlarda bende sizin gibi düşündüm, çünkü benden de kaynaklı. Yoğun bir grip dönemi geçirdim, kızımın okula adaptasyonu zor oldu onun stresi ve yorgunluğu derken.
Ama süreç ilerleyince ve eşimde normal görmeye başlayınca, kırılmaya ve üzülmeye başladım açıkçası.
ben yaşadım aynı durumu gayet de herşeyi şeffaftı birlikte olmuyorduk ayda 1 birliktelik yaşardık bir öğrendim ki elemanıyla aldatıyor beni.Şeffaflık konusunu açmış olsanız da size katılmıyorum.
Bir erkeğin dehşet büyük sorunları yoksa ve eşine yaklaşmıyorsa altından mutlaka başka bir kadın veya durum çıkıyor.
Üzülmeyin, eminim sizle ilgili bir durum değildir. Sarılmıyor, öpmüyor, uzak duruyor, ilgilenmiyor deseniz yorumum farklı olurdu ama anladığım kadarıyla öyle değil. Oluyor bazen böyle şeyler, çok üzerinde düşünmemeye çalışın. Bazen mevsim geçişleri bile sebep olabiliyor.Teşekkür ederim, bu durumda beklemekten ve gözlemlemekten başka çözüm yok gibi zaten.
Umarım bir an önce normale döneriz. İnsan ister istemez kırılıyor, üzülüyor ve kafaya takıyor.
Jameya, benimle bu muhabbete girmeyin tuhaf oluyor zira.mune yaptığı yorum çok aşağılayıcı bu yorumu ben yapsam anında banlanırım.
Ahh demeyinben yaşadım aynı durumu gayet de herşeyi şeffaftı birlikte olmuyorduk ayda 1 birliktelik yaşardık bir öğrendim ki elemanıyla aldatıyor beni.
O manada dememiş ki.ne kolay genelleme yapıyorsun manasında demiş.o üyeyi tanıyorum.böyle namus(!) üzerinden laf söyleyecek bir üye değil.anladığın tarzda çirkin bir ima yok içinde.buradaki kadınlar öyle insanlar değiller.mune yaptığı yorum çok aşağılayıcı bu yorumu ben yapsam anında banlanırım.
Sonuna kadar katıldığım bir yorum.İlk doğumum çok sıkıntılı olmuştu neredeyse 5 ay birlikte olmadık eşimle .Erkekler duramaz diye bir şey yok ,eşimde bir sorun olsa beklerim düz duvara tırmanacak halim yok.Bazen sarılıp yatmak duygusal olarak beslenmekte önemli evlilikte sex önemlidir ama herşey değildir.....8 yıllık evlilikte 2 ay sevişmediniz diye mi bu kadar tantana?
Erkeklerin de insan olduğunu, her zaman sevişmeye uygun mental ve fiziksel sağlıkta olamayabileceğini unutuyorsunuz. Evet düzenli cinsel yaşam önemli ama anlayışlı ve destek olan bir eş de önemli. Laf sokarak, yererek, aşağılayarak size gelmesini sağlayamazsınız.
Ergenlikte kodladıkları erkek davranışlarını ölene kadar değiştirmiyor beyinlerinde bazı kadınlar. Erkek iki ay dayanamaz ne demek yahu, asıl bu aşağılayıcı bir düşünce biçimi. Hem kadını hem erkeği aşağılıyor üstelik.Sonuna kadar katıldığım bir yorum.İlk doğumum çok sıkıntılı olmuştu neredeyse 5 ay birlikte olmadık eşimle .Erkekler duramaz diye bir şey yok ,eşimde bir sorun olsa beklerim düz duvara tırmanacak halim yok.Bazen sarılıp yatmak duygusal olarak beslenmekte önemli evlilikte sex önemlidir ama herşey değildir.....
Benim bu yüzden erkeklerin uzun süre cinsel ilişkiye girmeden durabilecekleri konusunda güvenim yok. Siz yaklaşmışsınız,o kadar zaman geçmiş üstünden öpüp bırakması normal değil. Umarım öyle birşey yoktur ama erkek milletine bu konuda güvenmeyin.Ahh demeyindiğer arkadaşlar da söylemiş aldatma durumunu, gözlemleyeceğim. Başka birşey elimden gelmiyor zaten.
Yahu sen yapma bare genelleme filan yaptığım yok bu gayet net bir durum. Adama yaklaşmış öpmüş adamda tık yok. 2 ay birliktelik yaşamayan adam yarın yapalım mı der sence?O manada dememiş ki.ne kolay genelleme yapıyorsun manasında demiş.o üyeyi tanıyorum.böyle namus(!) üzerinden laf söyleyecek bir üye değil.anladığın tarzda çirkin bir ima yok içinde.buradaki kadınlar öyle insanlar değiller.
Askerlerinin dağ görevi oluyor aylarca okyanusta görev yapanlar var ne yapıyor bu adamlar birbirine mi göz koyuyur tövbe.Zaten günümüzde erkeklerin libido yerlerde yemeden mi içmeden mi bilinmez??? Hepsinden ayrı erkeğin kafasında iş,ekonomi, gelecek kaygısı gibi durumlar olunca sex ikinci plana atılabilir.Hepsi öyle demiyorum kendi eşimden örnek veriyorum.Çocuklarla ilgili bir problem olsa onu düşünmekten aklımıza sex gelmiyor mesela....Ergenlikte kodladıkları erkek davranışlarını ölene kadar değiştirmiyor beyinlerinde bazı kadınlar. Erkek iki ay dayanamaz ne demek yahu, asıl bu aşağılayıcı bir düşünce biçimi. Hem kadını hem erkeği aşağılıyor üstelik.