Birde Esra Erol’la kocasının arasında da 15 yaş var ama mutlular gibi dışardan yaş farkı çok sırıtmıyor...Eşimden önceki sevgilimle aramızda 17 yaş vardı bizimde ben zaten yaşımdan küçük görünüyorum minyon o tam yaşını gösterirdi beyaz kirli sakallı falan ama benim için hiç sorun yoktu kafalarımız uyardı saygısı etrafa davranışı aramızdaki iletişim herşey okeydi benim için bir gün telefonda bi arkadaşım reisimlere bakarken ikimizin resmine bakıp aaa “baban mı?” Hiç benzemiyosunuz demişti o an bi garip olmuştum birden soğumuştum sanki dışardan böyle görünmek ilerde çocuğumuzla girdiğim ortamlarda babanmı denmesi beni aşırı üzer ve rahatsız ederdi kaldıramayacağımı uygun olmadığını anladım çok geçmeden bitirdim bunu niye yazdım konu sahibi bunkarıda düşünmelisin he dış görüntüde farkınız yoksa iyi anlaşıyorsanız sorun değil bence ama dış görüntüde bariz fark varsa dışarda el ele yürürken bile garip bakılıyor adam ne kadar zengin ki çıtırı takmış koluna yada bu kız paraya bu adamın yanında duruyor deniliyor maalesef öyle olmasada....
70 dememis yav 42 demis o kadar abartmayin
Bir iki kişi daha yazdı.Ya bence aşırı fazla bir yaş farkı. Bilmiyorum şuan iletişiminiz iyi olabilir ama ileriyi düşünsene. 35 yaşında o 51 olacak. Sen dünyayı gezmek hayatı keşfetmek istediğin zamanlarda o artık yaşını almaya başlamış olacak enerji farkı olacak yani. Ayrıca çocuğunuz olunca da her şey başka olacak. Bence yapma etme.
Benim bir arkadaşım da senin gibi bir ilişki yaşadı ve gerçekten mutluydu mesela ben sevgilime kızıp engellerdim onlarda gerginlik anında öyle şeyler olmazdı. Sessizlik olurdu sonra biri konuşmaya başlardı felan yani öyle tripli işler olmazdı gayet rayında dingin ve mutlu bir ilişkiydi. Ailesi yüzünden ayrılmak zorunda kaldı aradan yıllar geçti bir gün bana şöyle dedi o aslında benim eşim olacak kişi değildi benim çok yakın bir dostum dertleşeceğim sohbet edeceğim yeri geldiğinde eğleneceğim kişi evet oydu ama eşim olmaması en doğru olanıymış dedi. Bu kanıya da şurdan varmış hayat enerjileri farklıymış. Karşısındaki insan daha oturaklı onun o gençlik zamanları yaşayıp bitirmiş biriymiş. Arkadaşım onun dingin olgun ve sakin halini severken eski sevgilisi onun gençliğini srviyomuş aslında.Bir iki kişi daha yazdı.
Gezme ve dünyayı görme isteğinin,
yaşla nasıl bir ilgisi olduğunu ben anlayamıyorum.
Annem 55 yaşındayken ve emekli olduktan sonra başladı gezmeye.
Yurt içi,yurt dışı,sürekli gezmede kendisi.
Yaşı 65.
Bugün hep birlikte,iftarda kardeşimde olacaktık,arkadaş grubu camileri gezip sonra iftar yapacakları bir organizasyon yapmış,
ona gitmek için aile iftarını ertelesek olur mu?Diye bizden izin istedi.
Babam annemden sadece 4 yaş büyük ama eskiden beri gezmeyi sevmez.
Onun en büyük hobisi futbol.
Kısacası gezme isteğinin yaşla değil mizaç ve hayata bakışla ilgili olduğunu düşünüyorum.
Yakın çevreme dair gözlemim de bu yönde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?