tabiki evlenmez çünkü kadınlar erken çöküyor doğum falan yapınca erkekle olan o yaş farkı kapanıyorYaşıtlarimla anlaşamıyorum lafı moda olmuş sanırım
Siz 42 yaşında olsaniz 26 yaşında bir erkek sizinle evlenir mi acaba?
babamla ilişkimiz çok iyi babam bana çok düşkün aç kaldımmi ne yedim çok önemser aşırı korumacı merhametlidir babam annem gibi yani annem de tam tersi çok umursamaz :) ama babam bisey demez ben istersem bu ilişkiyi annem kıyameti koparır ama . Ne yapsam ayrılmak istesem hergün beraberiz olmuyor
hayır yapmamış . kız terketmiş sonra da nasip olmamış42 yaşına gelmiş kazık kadar adam bu yaşına kadar evlilik yapmamışmı hiç.
hayır yapmamış . kız terketmiş sonra da nasip olmamış
babam birşey demez ben istedikten sonra bi ara ağzını aramıştım ben çünkü arkadaşım 15yaş büyük biriyle evlendi sence çok mu diye oda kısmet bu işler birşey diyemeyiz demiştiEvladım, baban duyunca aslan kızım hadi evlen kabul edeceğim mi dğyecek sana yoksa adamın yüreğinemi inecek.
inandım başka ne olabilir ki?Nasipmi olmamış sende inandınmı buna yoksa.
çokkk..inanılmaz çok.. sen çıtırken daha onun ..ay yazamayacagım daha
babam birşey demez ben istedikten sonra bi ara ağzını aramıştım ben çünkü arkadaşım 15yaş büyük biriyle evlendi sence çok mu diye oda kısmet bu işler birşey diyemeyiz demişti
inandım başka ne olabilir ki?
ya kızlar neden böyle söylüyorsunuz çok acımasız yorumlar bunlarBen yazarım nasılsa
ya kızlar neden böyle söylüyorsunuz çok acımasız yorumlar bunlar
kızlar merhaba erkek arkadaşımla aramda 16 yaş fark var sizce sorun olur mu ilerde? ben 26 o 42 yaşında. şimdi kendi yaşıtlarına niye bakmadın diye soracaklar olacak biliyorum kendi yaşıtlarım la anlaşamıyorum bu adam olgun beni anlıyor seviyorum da ama çok kararsizim ikimizde hiç evlenmedik . Annem duyarsa bana çok kızacak karşı çıkacak 30 yaşlarında ki adamlara bile çok yaşlı sana göre diyor 42yi duyarsa hepten karşı çıkar. of ne yapacagimi hiç bilmiyorum lütfen fikir verebilir misiniz bana ?
Bende sacini basini yolarimYaşıtlarımla anlaşamıyorum sözünede bayılıyorum nedense.
Evladım sen iyimisin 16 yaş büyük ne demek.
Annen öğrennce ağzının ortasına terlikle vurur senin,ben vururum çünkü.
O zaman evlenin yaşayın görün.ne kadar abarttınız ya ünlüleri görmüyor musunuz hep kendinden 15 20yaş küçük insanlarla evleniyorlar kimse birşey demiyor gayette mutlular. sırf gıcıklık olsun diye yorum yapanlar var burda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?