• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlilikte 16 yaş fark.

kızlar merhaba erkek arkadaşımla aramda 16 yaş fark var sizce sorun olur mu ilerde? ben 26 o 42 yaşında. şimdi kendi yaşıtlarına niye bakmadın diye soracaklar olacak biliyorum kendi yaşıtlarım la anlaşamıyorum bu adam olgun beni anlıyor seviyorum da ama çok kararsizim ikimizde hiç evlenmedik . Annem duyarsa bana çok kızacak karşı çıkacak 30 yaşlarında ki adamlara bile çok yaşlı sana göre diyor 42yi duyarsa hepten karşı çıkar. of ne yapacagimi hiç bilmiyorum lütfen fikir verebilir misiniz bana ?

Annemle babam öyleydi 17 Yaş hatta.
İyi olmuyor bana kalırsa

İş arkadaşım ve eşi arasında 18 yaş fark var. Şu an o 41 eşi 59 yaşında. Maşallah diyeyim 19 yıllık evliler 😊 üç kızları var ve hala der bir daha olsa yine onunla evlenirim.ki bayan Kırgız eşi Türk. Bizim eşimle aramızda iki yaş var ama onlar gibi olamıyoruz maalesef.

kızlar zengin falan değil ben tamamen olgunluğuna bana bitmeyen ilgisine aşık oldum yaşıtlarımla kavga edince hiçbiri benim için mücadele etmiyor ama bu adam ufacık üzülsem yada beni kırdığını düşünce hiç pes etmeden düzeltmeye çalışıyor ayrıca çok ince düşünceli ve merhamet li biri bu özellikleri beni etkileyen.

Kim ne derse desin ama berbat bir yaş farkı.
Aralarında 22 yaş olan bir arkadaşım evlendi.
Sürekli kocasının ilgisiz oluşundan, bir yere çıkamamalarından yakınırdı. Aynı şekilde adam da kızın şımarık tavırlarından bu almıştı. Çocuklarının olmaması da cabası, her gün kavga şiddet gürültü... Kendinize yazık etmeyin. Siz 40 yaşınıza gelip dinç olduğunuzda adam 56 yaşında orta yaşlarının sonunda olacak. Çocuk konusuna hiç değinmiyorum bile.

kızlar merhaba erkek arkadaşımla aramda 16 yaş fark var sizce sorun olur mu ilerde? ben 26 o 42 yaşında. şimdi kendi yaşıtlarına niye bakmadın diye soracaklar olacak biliyorum kendi yaşıtlarım la anlaşamıyorum bu adam olgun beni anlıyor seviyorum da ama çok kararsizim ikimizde hiç evlenmedik . Annem duyarsa bana çok kızacak karşı çıkacak 30 yaşlarında ki adamlara bile çok yaşlı sana göre diyor 42yi duyarsa hepten karşı çıkar. of ne yapacagimi hiç bilmiyorum lütfen fikir verebilir misiniz bana ?
Canım anne sözündende şaşma bence herzaman bir bildikleri oluyor. Seni anlayacak olgun düşünen gençlerde var elbet. Acele etme derim ben. Hem bu yaşına kadar neden evlenmemiş????

bende hiç bu yaşta ki birinden etkileneceğimi düşünmezdim ama oldu işte çok seviyorum oda öyle sürekli spor yapan kendine dikkat eden biridir ama on yıl sonra da aynı olur mu acaba . ayrıca annem hayatta kabul etmez çok sıkıştım ilişki yi bitiremiyorum oda çok ümitlendi çok mutlu terkedersem çok üzülür .
Sonra daha çok üzülmekten iyidir. Öncelikle kendini ve aileni düşün. Adam üzülecek diye mi onunla evleneceksin. Merak etme 2 güne alışırsınız ikinizde. İçinden bir yük kalkmış gibi olur. Huzursuzluğun biter 🙏

Annen tabi istemez benim de kızım var ileride kendinden 16 yaş büyük biriyle evlensin istemezdim.

O yaşlarda evlenip mutlu olanlarda olabilir ama sorun yaşamanız özellikle ilerleyen yıllarda çok daha büyük bir ihtimal.

Yaşınız çok büyük değil ki.
Biraz daha bekleyin yaşı genç ve olgun birini bulursunuz.

Annenizle sevgiliniz arasındaki yaş farkı, sizinle sevgiliniz arasındaki yaş farkı kadar çok değildir tahminim. Size şimdi olabildiğince kibar davranıyordur tabii. Bazı sözlüklerde okuyorum erkekler yaş farkı olan sevgili edinince kendini başarı kazanmış gibi hissediyor. O yüzden ilişkiyi devam ettirmek için elinden geleni yapıyordur.

2. olarak aşkın yaşı yoktur derler ama erkekler bu sözü söylediğinde büyük olasılıkla kendinden küçük kızlarla görüşürler . Nedense bu sözü söylediklerinde kendilerinden 16 yaş büyük kadınlar akıllarına gelmez. Komik değil mi :) Bence siz de ilişkilerinizde ayrılırsam üzülür diyecek kadar fedakar olmayın Eğer ondan sadece birkaç yaş büyük olsaydınız sizi öyle bir üzerdi ki...

Bu beyefendiyi ne kadar zamandir taniyorsunuz? 3-5 aylik bir iliski ise hemen karakteri hakkinda fikir sahibi olmayin. En az bir yil gozlemleyin derim. Eger hakikaten durust, caliskan ve olgun biriyse yasi dert etmeyin bence. yalniz benim icin cok onemli bir konu var : bu yasa kadar neden evlenmemis? Bunun gercek cevabi cok onemlidir. Annenizin sirf yasi dert ettigini sanmiyorum , kimbilir tecrubesi ile neler sezmistir. Annenize kulak verin .

Bu beyefendiyi ne kadar zamandir taniyorsunuz? 3-5 aylik bir iliski ise hemen karakteri hakkinda fikir sahibi olmayin. En az bir yil gozlemleyin derim. Eger hakikaten durust, caliskan ve olgun biriyse yasi dert etmeyin bence. yalniz benim icin cok onemli bir konu var : bu yasa kadar neden evlenmemis? Bunun gercek cevabi cok onemlidir. Annenizin sirf yasi dert ettigini sanmiyorum , kimbilir tecrubesi ile neler sezmistir. Annenize kulak verin .
2yıldır tanıyorum aynı iş yerinde çalışıyoruz sabahtan akşama kadar beraberiz herseyini çok iyi tanıyorum. askerde iken terkedilmiş sonra da daha nasip olmamış kendini işine vermiş sürekli iş düşünen çok çalışkan biri

2yıldır tanıyorum aynı iş yerinde çalışıyoruz sabahtan akşama kadar beraberiz herseyini çok iyi tanıyorum. askerde iken terkedilmiş sonra da daha nasip olmamış kendini işine vermiş sürekli iş düşünen çok çalışkan biri
O zaman bu iliski duzgun gibi gorundu bana. Yasi dert etmeyin. Cunku en sehvetli evliliklerde bile cinsellik coskusu 2 yil bilemediniz 3 yil devam ediyor. Sonra o kimya ve tutku bitiyor, yerini guven ve saygi aliyor. Guvenilecek ,olgun, durust erkek cok az etrafta. Bu beyle mutlu ve huzurlu olun. Size basarilar dilerim. edit: profilinize baktim 25 yasindasiniz. Neden 26 yazmak ihtiyaci hissettiniz? O derece mi sert yorumlardan cekiniyorsunuz?

Son düzenleme:
Sorumluluk sahibi olan bir adam zaten olgundur... şuan 42 yaşında illaki 1 kaç yıl sonra Çok sorun yaşarsınız sen gezmek istediğinde o evinde oturup TV seyreder.. sen eğlenmek istediğinde o sakinliği ister. Herşeyi tek başınami?? Yapicaksin ... Adamda eminim bulmuş senin gibi bir genç kızı kaçırirmı?

iyi anlaşıyorsan ya adam gençtir yada sen yaşlısın..kimlikteki yaşın önemi yok bence

Back