- 26 Nisan 2018
- 2.804
- 4.508
- 53
- 28
70 dememis yav 42 demis o kadar abartmayinHasbünallah ya hasbünallah şakamısın nesin? 42 yaşındaki adamla ne işin var?
Sapıklık başka bişey değil
Zengin mi kendisi? Ne is yapiyor? Siz ne is yapiyorsunuz?
Benim de aklima o geldi.42 yasa yasli diyemem zira genc ama partneri 20lerinde olunca yakisik almiyorKonu sahibi kızacak ama ilk aklıma gelen bu oldu... işte toplumun bakış açısı bu konu sahibi, ve hep böyle olacak. feyz al.
16 yaş fazla gibi anlaşıyorum demişsin ama ilerleyen zamanda sorunlar olabilir iinsan kendi yapıtıyla 20 yıl 40 yıl evli kaldığı adamla bile zaman zaman uyumsuzluklar oluyor..çok sağlıklı bi birliktelik olacağını sanmıyorum..kızlar merhaba erkek arkadaşımla aramda 16 yaş fark var sizce sorun olur mu ilerde? ben 26 o 42 yaşında. şimdi kendi yaşıtlarına niye bakmadın diye soracaklar olacak biliyorum kendi yaşıtlarım la anlaşamıyorum bu adam olgun beni anlıyor seviyorum da ama çok kararsizim ikimizde hiç evlenmedik . Annem duyarsa bana çok kızacak karşı çıkacak 30 yaşlarında ki adamlara bile çok yaşlı sana göre diyor 42yi duyarsa hepten karşı çıkar. of ne yapacagimi hiç bilmiyorum lütfen fikir verebilir misiniz bana ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?